Första dagen!


Jaa, då sitter mn här på jobbet och slöar. Va med vid uppvak och dusch å så vidare. Det är typ det som är det som händer under dagen.
Slutar klockan 16, då blir det att åka å hämta Nettan så drar vi till McDonalds. Så gott!! Mums mums!!
Sen så ska jag bara ta det lugnt tror jag.
Det va inte så kämpigt som jag trodde det skulle vara att gå upp imorse. Bara lite motivation som saknas. Men det ordnar sig nog skulle jag tro.

Wiie! Jag får pengar för att ja va hemma å va sjuuk! Wiiie! Å Imorgon kommer jag få betalt för obekväm arbetstid. Ska jobba en stund på morgonen och sen på kvällen också. Så jag är med på väckning å läggning. Viktiga saker det.
Nee.. nu har ja inte så mkt mer att dela med mig av.. =P

För jag har tagit STUDENTEN!


Ja, stämmer bra det! Den 8 juni klockan 11,00 så tog jag studenten! Fyy faan va gött!!
Fast dagen innan va vi i skolan på gemensam skolavslutning med ettorna och tvåorna. Trevligt. Fick smärgås å dricka i kalssrummet och så blev det parken runt tolv. Trevligt trevligt.
Sen så bar det iväg hem en stund, och sen så åkte vi till Malin för vi skulle fixa vagnen och det blev riktigt fiin =D
Tog ca tre timmar att göra irodning den. Men jaja, vi fick korv hos Malin. Mums!
Alltså, det finns inte så mkt att uppdatera om förutom att vi åkte genom Degerfors några gånger och skrålade massor!!
Och sen när man kom hem så kom släkten och fira en med presenter och så. Vi käkade mat, mycket gott och åt tårta.. MUMS säger jag bara!
Sen så somnade jag i soffan en stund innan vi skulle in på förfest i Degerfors. Hos Emelie.
Och sen bar det av till statt på kvällen. Hade ruskit kuul!
På lördagen kom Mona och Torbjörn med familj och Olle å Karin hit för att fira mig. Trevligt trevligt det också =D
Det va väl det som ja hade å skriva,.

För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har tagit studeeeeeeeenteeen! Fy faan va jag är BRA!!

Wickan å öhm??


Ja, i fredags så var det Wickan som gällde, eller ja, jag va i Örebro under dagen också. Trevligt trevligt med Nettan som sällskap. Men förbannade McDonalds! En VANLIG hamburage inte en CHEESE burgare! Morr morr.. skärpning!
Blev lite shopping där och sen bar d av hemåt, somnade på bussen. Trött trött.. Men bilen stod ju på busstationen så den tog jag ju hem. Skönt det!

Aja, kvällen börjar dyka upp och det gör även Frida och Tord.. Å jag ska ALDRIG mer dricka absolut mandarin med PEPSI! GLÖÖÖM så vidrigt!! Måste hitta nåt annat att blanda den med!
Hmm, ja sen så gick saaben och sällskapet till Marcus.. haha!! Jaja, trevligt i sängen blev det väl.. Eller?? Lite trååångt tycker ja.. Men men. Men seen mot WICKAN!
tack tack Tord för skjutsen =)
Hmm, ja väl inne på wickan så blire nån god drink med Passoã träffar Stark också, öhm, inte full alls, nope, nej nej.. tror dig absolut.
Å lite senare ser vi en kille som har shottat och han mår VÄLDIGT dåligt ser d ut som.. Så när han stod vid baren sen så gick vi dit och ja kunde abra inte undgå å fråga va han drack, jodå, jäger va d allt.. haha!! Man ska inte dricka sånt man inte klarar av! Å så dyker det upp en annan trevlig kille, hmm.. vid namn Johan.. Haha, han kände vi allt igen.. =D
Han hälsade på oss å sen så försvann dom. vi tog en flatline lite senare, luktar äckligt smakar gott med så jäääävla staaaarkt!! Uscha!!
Hmm.. vi går till ena dansgolvet å dansar och där träffar vi ju på Johan å hans kompis.. Å så står vi å dansar med dom, ja med Johan å Frida med nån.. öhm? jaa.. kille.. Haha!!
Alltid trevligt å ha nån å hångla lite med på dansgolvet å d va ju just precis det som hände mellan han å mig. Klagar inte alls, men att de va som två iglar som skulle vara just runt oss störde oss lite grann.
Men men... Ja hade inget emot Johan alls. Haha, men kvällen drog vidare och Måns gjorde entré.. Söta gulliga fina Måns, totalt värt det d kosta..!! Åh ja, har redan beställt hans debut album.
Mer dans blev det å frida tog en drink till. Å Stark va med oss lite grann. Sen så dyker hmm ja hon upp och blir hysterisk för att han pratar med Frida.. men gaah! Get a liiife!!
Hade god lust å be henne ja.. öhm.. skit samma, ja å Frida tog det på ett moget sätt och gick bara därifrån. Morr!
Men men, det var en treevlig kväll, och jag somnade i min egen säng. Skönt det!

Annars har det väl inte hänt så mkt mer, eller jooo!! jag träffa Jossan å Elinor igår, och Dennis å hans tjej. Jätte treevligt.. Käkade på McDonalds innan vi åkte till Kristinehamn för att träffa Dennis å Felicia som hans tjej heter. Trevligt trevligt. Vi åkte karusell hon å ja. Jätte kuul!
Å jätte kul å träffa Elinor å Jossan! Miih =D

Nu har d inte hänt så mkt mer. Ska dammsuga mitt rum. tråk, men det behövs upptäckte jag igår. Dammråttorna förökar sig snabbt. Kåta små djur det där.. haha..!