Alltså.. Jag är sjuuk!


Mjodå, rubriken stämmer överens med vad jag är. Visst, jag kommer ju aldrig bli frisk, sjuk har jag ju alltid varit.. (tänk att man erkänner det själv) Men nu är det så att en förkylning har attackerat mig och halsont på köpet. Hejja liksom!
Men men, har ju inget jobb att gå å kämpa på iaf, det är ju ett plus.
Men jag gillar inte å va sjuk, blir så fruktansvärt trött å seg å blek å allt möjligt jobbigt å uschigt!!

Men men, helgen har ju gått förbi igen, blir nästan som om att jag veckobloggar typ.. alltid efter helgen.
Men jaa, har ju hänt lite grejjer innan helgen. På torsdagen va jag ju hos min kusin på Ljusparty! Det gick skit bra rent ut sagt, tjänade 1000 kr!!
Fan va bra bra bra! Sånt behövs på kontot. =)
Å på fredagen så blev det Örebroo med Nettan å Frida, blev liite shopping måste jag erkänna, ville ju unna mig något iaf från lönen vi fick från PEC.
Så jag kom hem med en grå å enkel klänning från Gina. Toppen nöjd. Å lite annat smått å gott.

Lördagen bjöd på systemet och sen en sväng till Kristinehamn för att hämta pengar. Och därefter MAXI. Kvällen blev ju lyckad också, eller ja förfesten iaf! Sen blev det ett riktigt jävla tråkigt Wickan!! Det sög verkligen totalt!! Så trist! Så jag och Nettan åkte en sväng förbi Max och tog med oss mat hem. Mums må jag säga.
Sen blev det sängen för mig.

Och det kändes inte att man fick sova en timme extra. Halv elva ringde klockan och då va d bara å gå upp, dricka te för ont i halsen hade jag redan då.
Skulle in till Kumla en stund och hämta lite grejjer hos min ledare för Partylite. Och sen iväg till ett ljusparty i Garphyttan, där väntade endast två gäster. Eller ja, en gäst och värdinna. Trist när det blir så lite folk!
Och inte blev försäljningen bra heller. Fy hundan va uselt det gick. Visst, fick väl in en bokning, det är ju toppen iaf!!
Men men, kunde ju blitt lite bättre försäljning tycker man. Jag tjänade ju typ inte ett öre på det. Morr!

Men men, kanske sponsrar mormor till Ullared, dit jag ska på fredag till lördag med Emilie och Therese. Ska bli skojjigt! Så hoppas på lilla mormor.. Haha! Så fräck jag är. Men men, hon brukar sponsra när det är nåt sånt typ. Åka å shoppa lite roligt å så.

Å så längtar jag efter Robin.. !! Han har åkt hem till Borås, har skol lov på folkhögskolan också.. Sikken stil!! Dålig skola! Haha.
Alltså, jag träffade Robin på Wickan för några helger sen, och sen dess har vi träffats, och han är jätte mysig och jag tycker om honom. Så är det bara =) Ska väl käka lite tacos när han kommit "hem" blir det typ för mig.

Men jag väntar fortfarande på det här pirrande känslan som rusar genom kroppen när jag ser han. Men jaa, den kommer väl när mitt inre vågat öppna sig lite mer kanske. Är ju som sagt sluten i mig själv för att jag blitt sårad så pass många gånger, men men, när man väl insett att det kommer funka så blir det nog bra med allt.. :)

Nee, ptjaa om man ska ta å krypa i säng.. Å sova tills man vaknar imrgon..?? Hmm.. Låter som en bra idé tycker jag. Ska väl grejja lite med Partylite tänkte jag. Ska försöka få in lite folk som bokar partyn.. =)
Men men, vi får se hur tankarna går i skallen.
Måste ta tag i å städa också.. urk! Ser ut som.. öhm.. ne det vill ni inte veta.. Grejjer överallt säger jag bara.

Å just det, min nya mobil är redan på lagning.. Suck!! Skulle visa Carina en bild idag och när hon tog mobilen så tappa hon den och displayn blev helt svart.. Så in till Expert och skicak den på lagning.. men men, den blir nog hel igen, synd bara att alla mina goa sms försvinner från Robin.. Han får se till å skicka nya sen när ja får tillbaka mobilen.. Längtar redan efter den!! Hehe..

Men men, nu blire god natt!!
Sov gott!!

PARTYLITE


Jag är som sagt Konsult för PartyLite.
Och jag vill nu göra lite reklam för mig själv för att komma ut lite bland folk. För det är alltid bra att ha fler som är intresserade av att ha ett party när man vet sina färdelar som värdinna!

Så jag tänkte berätta lite. Man blir som sagt Värdinna för ett Party/Visning hemma hos sig.
Och då är det bra om man bjuder in ungefär 10-17 gäster för då vet man att det ändå blir ett par stycken om några faller bort.
Jag som konsult kommer hem med alla mina produkter, och ljus och allt vad det nu är och har visning hos dig som värdinna.
Och gästerna som du som värdinna bjudit in får information, får lukta på dofter och titta i Katalogen och alla andra Erbjudanden som brukar va under varje månad.
Sen räknar jag ihop hur mycket alla hndlat för och då får man antingen 15 % av försäljnings summan att välja produkter för om ingen av gästerna Bokar ett party/visning.
Men om nu någon/några bokar ett party/visning så får värdinnan helt plötsligt 20 % av försäljningssumman att välja produkter för ur katalogen HELT kostandsfritt då.
Så om det varit en försäljning på ca 2000 kr och minst en ny bokning så får värdinnan 400 att välja produkter för.
Toppen smiiidigt!!

Och jag som Konsult som har både Bil och Körkort rör mig inom en radie på ca 10-11 mil. Så det gör inget om man bor lite längre bort.
Jag tycker att alla borde ta chansen. Ljusen luktar underbart och det finns alltid någon doft för alla!!
Så är du intresserad av en egen visning så lämna en kommentar med namn och mail så hör jag av mig inom kort!!


Utgång i lördags å massa mer..


Lördagen började med att jag pantade alla jädrans flaskor, resulterade i 208 kr. Yej for me, dock är dom typ slut nu. Men men.. Nu är dom borta iaf.. =) Och sen så blev det systemet å sen hann jag med å köra Elinor och Malin till Örebro med, de behvöde skjuts och jag behövde bensin till bilen.. ;P Så det gick ju jämt ut tyckte jag.. 
Hann med å käka mat också, å även en sväng till Baggängens vårdcentral. Herregud vad jag är effektiv..!!

 Och Jaa, det blev ju utgång i lördags, det va väl typ liika kasst som förra helgen på Wickan faktiskt, inte alls nå bra. Men men, fick ju träffa Robin, så det va ju positivt, skulle ju inte pussas, men det sket sig ju i starten.. ;P Myysigt å pussas med någon man börjar tycka om ju!
Vi va väl kvar ett tag på Wickan, sen tog jag kontakt med "Fridas" Jimmy.. :P Så han kom och hämtade oss så drog vi till Max å käkade. Gott gott gott!!
Sen så dök faktiskt Emilie, Joel och Robin upp och gjorde oss sällskap. Det va trevligt.
Men jaaa!! INNAN utgången så blev det ju förfest hos Nettan för mig och Frida, Emilie kom en stund, blev lite missförstånd mellan oss där, men det löste sig ju tillslut.

Efter Wickan och max så skulle ju vi köra hem pojkarna, och vi kom ju inte hem förän fyra, för att vi ville se hur de bodde, va väl trevligt, dock skulle jag kräla på väggarna efter en veckas boende där, liiten å jaa.. nope.. skulle inte klara av att bo där.
Men det va ju trevligt så länge vi va där, fick se både hur Joel och Robin bodde.

Sov väl sådär under natten/morgonen till/på söndag å vaknar av att grannen sätter en borrmaskin i väggen klockan halv tolv, då va den sovmorgonen slut. Blaaah!!
Kort efter blev det Örebro med Frida, hon skulle lämna tillbaka sin telefon som strulade en hel del för henne. Så det blev en liten drajv där inne.
Tack tack för den tidiga julklappen =) Ett coverstick från Max Factor!! Loove it!!

Å efter Örebro blev det hem till käraste bror och Matilda, de har gjort lägenheten jätte fiin!!
Å så skulle ju Matilda få sin present, som kom i efterskott. En svart Partylite katt.. =) Tihii!! Å jaa, söndagen va inte slut där än, det blev ju spelkväll hos grannarna i Bråten, vi spelade Betrayel, eller jag spelade inte så mycket, satt mest å va halvt död. Va så hinla trött, så Emilie fick låna med sig Mamma Mia hem som vi skulle titta på, för jag somnade runt hmm.. 23 eller nåt sånt, efter att Robin ringt å sagt godnatt å pratat lite.

Mjaa.. Å idag har jag ju varit i Degerfors och lämnat in polisregister utdraget så jag kan bli springvikarie i Degerfors.. :) Så jaa, har åstadkommit en del faktiskt i helgen och idag.. Å snart ska jag även iväg på en julkortskurs, så det ska bli riktigt kuul!! Wihooo!! Lära sig lite kort teknik, så man kan fixa egna julkort iår. Roligt.
Sen blir det kanske film med Emilie.

Imorgon blir det också fullt upp.. Och även på onsdagen... Oj oj oj, men det skriver jag mer om då..!!
ha det braaa!!

Helg och dricka igen..

Jaa, nu har man väl druckit flera helger i rad. Men det gör mig ingenting faktiskt. Absolut inget.
Lite småtrevlig fylla sådär.. =)
Förra helgens utgång på Wickan va ju katastrof då. Men vi hoppas på bättre denna helg.. ;P Hoppas.
Det som va bra med förra helgen va ju att man gick ut för att träffa en kompis man pratat med ett tag, men fattar tycke för hans kompis istället.. Åhh jaa!! Morr va mysig han är. Pratar naturligtvis om Robin =)
Mjaa.. han är mys mysig! Emilie har gjort oss sällskap på båda filmkvällarna, och den senaste va igår faktiskt.
Då jag beslöt mig för att njuda på taco =) Det uppskattades, jag åt dock mest. Grattis till mig ;) Å sen blev det Hellraiser med min käraste Pinehead (Pinhead heter han ju) Men jag la till ett E och istället för nålhuvud blev det som vi sa Kottskalle. Oj oj oj va kul vi hade. Ursäkta min dåliga engelska. JAg fick liksom öhm.. va det G i engelska A..? Å Engelska B hann jag ju inte läsa på tre månader. Trist, men men, är man dum å väljer bort den kursen så är man. Cp unge är vad ja är.
Kanske stämde det Frida sa isdag om hjärnmössan hon prova, att jag inte behöver ha nån sån för ja har ingen hjärna.. ?? Kanske.. Men men, jag har lika kul ändå.

Ska väl göra tappra försök att vända rätt mitt dygn, kuratorn tyckte också att jag skulle försöka gå upp SENAST halv tio och käka lite frukost, se film och sen gå ut på en promenix, så jaa, jag ska väl försöka ta tag i det. Försöka!
Gick bra hos kuratorn idag, fick ju massa beröm, hon tyckte jag varit så duktig sen jag blev arbetslös. Jag skulle sträcka på mig så jag blev två meter när jag klev utanför dörren, dock sa ja att jag inte ville va två meter, utan 1,70 räcker.. ;P
Hon berämde mig till och med för att jag hjälpt min bror att söka jobb. Haha, stabila lilla jag!

Å nu när man träffat kille igen då, ska man lyckas öppna sig? Det funkar ju bara inte med mig liksom, jag är iskall och har så svårt med känslorna. Visst, jag tycker om honom. JAG tycker om honom, men mitt inre har inte riktigt öppnat sig, vi får se hur lång tid det tar. Jag är ju som sagt så rädd för att bli sårad igen. Men men, ska väl inte oroa mig för det, Robin har ju sagt att han tycker om mig. Får väl intala det inre att liiita på det. Men det är inte det lättaste.

Ikväll har det varit lugnt, skönt faktiskt. Gillar lugna ensamma kvällar ibland. Dom får mig att känna mig lugn och jag får all tid i världen å tänka. Tänka på mig, allt som kretsar runt i skallen.. För det är ju en hel del. Men kuratorn får mig att må helt okej. Å så träffade jag kusin Jessica när jag kom ut därifrån, vi pratade lite, å så sa hon, är det nåt så vet du att du kan prata med mig va?
Å det kändes skööönt!! Å vi ses på torsdag, då ska jag ha ljusparty hos min kuusiin Veronica, Jessicas lillasyster. Å fick beröm av faster Tulli med, hon tyckte jag va så bra på ljusvisningen, jag va så säker på mig själv å bra att prata inför folk. Det värmer.
Så har alla sagt till mig som jag haft visning hos. Toppen kuul! Synd att jag inte kan livnära mig på detta.. För detta är perfekta jobbet för mig typ.. =) Men men, det är en kul sysselsättning =) I like!!

Imorrn blire det utgång på Wickan.. Ska bli toppen skojj! Friida, Emilie, Hanna och Jag då, KANKSE Bella! Å sen träffar vi Robin å Joel å säkert nån mer från deras klass ute på kroogen ;P Skojj på hojj (Nettan ;P du vet)
Och det gör inget OM jag skulle dricka en del, för det blev ju som sagt inget ljusparty på söndag hos tanten i Fjugesta.. Jävla Morrhoppa!!! Men men, desto mer priiiiiit till mig! ;P

Vet att jag inte skriver så ofta här, å jag vet att jag säger att jag ska bli bättre på att uppdatera, men denna gång lovar jag inget. Vi får se när jag skriver, men ev kommer det väl inlägg på söndag om hur lördagen va. Förhoppningsvis iaf.. ;P
Nee, om man ska ta å tänka på sängen? Men den ropar ju inte på mig än!
Men jag måste upp i skaplig tid imorrn för ja ska ta å panta dom dära förbannade flaskorna, å sen ska jag te systemet å fixa kvällsdrickat. Får se om vi kanske kan låna våghals av Nettan.. ;P Det va ju liksom kuuul sist vi spelade det.. ;P
Å sen får vi la see om det blir fler på förfesten.. Såna saker määrks!!

Puss Hej!!

Helg och fest!


Jaa, denna vecka har väl rullat på ganska fort tycker jag,
Igår va en vecka sen vi blev sparkade från PEC, idag är det två veckor sen jag hämtade Sixten i Tångeråsa, i Fjugesta typ.
Å något nytt jobb har jag inte hittat heller. Börjar känna mig lite desperat å ängslig nu faktiskt, behvöer ett jobb å pengar snart juh! Har ju räkningar å betala..
Maah!

Men men, jaa en dag itaget med bekymmer istället för allt på en gång kanske är bäst..??
Jaa. Det är det nog.

Ska ta tag i å stada idag, ska ha lite spel kväll här ikväll.. Får se om Christian skulle med, annars blir det Jag Emilie och Karro som spelar.. undra om det blir Munchkin?? =) Rooligt strategi spel faktiskt.
Å senare ikväll ska jag upp till Nettan å va lite social där för hon ska ha fest =) Roooligt!
Å imorrn blire utgång med Frida och Nettan, någon yippo kväll på Wickan. Ska bli roligt, Frida bjuder ju på inträde.. Tack gums <3

Nee, kanske borde man ta tag i städningen liite? Så det ser någorlunda ut??
Hmm.. Mjaa.. låter väl bra.. Hehe.

Jag vann inte tvälingen hos Nettan, tråkigt. Men men, hon kommer ju med flera så det ska man väl försöka va med i så kanske man vinner. Men grattis till vinnaren iaf.. =)
Katterna växer å har sig, eller jaa.. Sigge iaf, Sixten har stannat i växten tror jag. Haha, lilla kissen!
Pygmékatt!

Å jaa! Köpte ju ny mobil, en Nokia 5310.. Är så himla nööjd! Kunde inte hittat en bättre, eller ja, kunde ja väl. men ville inte ha någon annan än den.. =) Passar mig perfekt.. Men det är så liten å smal så man blir lite rädd att man tappat den vissa gånger. Så hålla hårt i den får jag väl göra..

Nej, nu har jag skrivit lite till de som läser min blogg.. :)
Puss Hej!

Tääävling hos Kinkykitten!!



Hittade en tävling hos
Kinkykitten .
Va med å tävla du också..!!

Jobb löös!


Mjoo, stämmer bra det. Nu är jag arbetslös.. IGEN!
Det suger verkligen håårt! Vill inte va arbetslös, vill jobba å tjäna fiina pengar!!
Orkar inte gå hemma. Men men.. Nu är det som det är.
Får ta nya tag å söka nya jobb, det är det enda å göra liksom.. Se positivt, en ny erfarenhet i bagaget, men telefonförsäljare tänker jag inte bli igen! Faktiskt. Har testat på det nu och det va inte min grejj, även om det gav en månad. Å litte pengar nu i slutet av månaden.
Ska väl betala av allt jag kan då så jag bara har det på autogiro kvar. Men jaa, varför skriver jag det här, onödigt vetande för er liksom.

Imorrn blire fika med Emilie och Nettan.
Å ringa om intresseanmälan på jobb.
Å systemet.
Sen städa lägenhet.
Dricka priiiit med Emma, Simon, Nettan, Andreas. Kanske Frida å kanske Magnus.. =D
Ska bli roligt!!
Å på lördag ska ja ut med Emilie, Bella å Hanna =) Också kuul!!

Nee, nu har ja bubblat klart =)