Nemän Hejsan!


Mjoo, ni ser rätt. Jag skriver faktiskt här igen!
Har inte orkat skriva å uppdatera massa på senaste tiden. Har mått dåligt å sen jobbat å koncentrerat mig på att må bra osv.
Går hos kurator fortfarande å äter mina tabletter.
Så det går framåt.
Å så jobbar jag å Nettan på PEC i Kristinehamn som ni säkert vet, för hon har nog skrivit det i sin blogg =)
Men ja, däär jobbar vi iaf..:D
Å det är gött, få in pengar igen, känns underbart. Allt löste sig tillslut.
Jag fick bo kvar i lägenheten. Det gick bra.

Har en ny kisse också, han heter Sixten, han är en liten vit kisse på 12 veckor. Och jätte söt å go =)

Har väl haft lite otur på killfronten också, men men, det löser sig med tiden. Kanske.. Vem vet. Jag bryr mig inte så mycket just nu faktiskt. jag jobbar å har det trevligt.

Är även partyLite konsult. Det är toppen kuul tycker jag..! Verkligen!!
Har haft massa Partyn nu under sept, det får mig att tänka på annat också. Har ju aldrig varit speciellt rädd för att prata inför männiksor. Så det är trevligt. man får massa roliga saker tycker jag =)
Så vill ni ha ljusparty, så hör av er !! ;)

Å i helgen va det fest som gällde!! Allas våran underbar Nettan har ju fyllt 20, den 18 sept!! Grattis i efterskott på dig gumman!! Present kommer inom kort! Jag lovar!!
Men jaa, som sagt, det vart förfest och utgång i helgen, i lördags alltså. Förfest med arbetskamraten Magnus å tre av hans kompisar. Trevligt! Blev lite jaa, hmm.. missförstånd där, vi trodde vi skulle hämta dom på busstationen, men sen så ringer hans kompis Martin mig å undrar vart Nettan bor, å så går ja ner å ställer mig mitt i vägen å jaa..
Skriva på Nettans dunk med priit gjorde vi också..
Å sen blev det utgång, shiit va skojjjjigt det va!
Jag tror ja va överallt å ingenstans, men ojj så roligt. Träffade massa kul människor! Wihoo! Har man inte varit med så förstår man inte hur kul vi hade det!!
Värt att göra om! Men nästa gång kör vi hemma fest va?? =)
Grattis igen gumman min!!

Å jaa, sen så hade jag väl en annan sak att ta upp men jag vet inte om det ens är värt att nämna det i bloggen, men jaa då får ju folk veta hur patetisk han är liksom.. Å det vore ju rätt bra. Att ni får se vad det finns för männiksor i världen...

"Å sen finns det ju en person som kan dra så långt åt helvete som det bara går.
För du är ju så patetisk, anklaga mig för att ljuga när det är DU som ljuger. Å ljuger folk rakt i ansiktet när du säger en helt annan sak.
Jag vet vad som hände, jag vet sanningen, jag kan berätta det om å om igen, helt ifrån början.. Om å om igen..
Men det är lugnt för min del, jag vet att det som du nekar till hände har hänt, inte fan drömmer jag så verkligen. I helvete heller!!
Någon mer patetisk än du finns inte!
Å mig gör det absolut INGET att du inte vill prata med mig igen. Jag tänker inte ta tillbaka något jag sagt till henne. För det jag sagt är sanning. 

Å som sagt, jag kan berätta vad som hände ifrån när jag gick ner å öppnade dörren eftersom den va låst, eftersom klockan va efter 10 när du kom, för jag å Nettan hade kommit hem från utbildningen å tagit oss en glass på donken.
Jag kan berätta allt.
 
Varför skulle jag ljuga om en sån sak..?
Jag äter antidepresiva, men inte fan gör dom så jag får hallusinassioner eller att jag drömmer så verkligt.

Ja, lilla DU, du är patetisk.
Kan inte stå för en sak som hänt. 
Oj oj oj."

Vad det är han anklagar mig för att ljuga om behöver vi inte dra upp här. Men jaa, ni förstår säkert vad det är om skulle jag tro.

Ikväll är det Fula Betty och Desperata husfruar!! =) Ska bli såå rooligt att det börjar igen!
Å imorrn äre jobb å träffa Magnus, haha, stackarn har varit utan mig å Nettan i två dagar! Men nu är vi tillbaka å håller dig sällskap igen! Haha.. Roffe å Erotiska Nyckelpigor.. Å Bonniers Bokklubb på norrländska.. ;)
Haha! Vi äger juh helt!
Å vi hoppas på att Ems också kan få en plats i gänget! Hoppas hoppas hoppas!!!

Å sen hade jag fått några skumma kommentarer från någon Tony, du får gärna tillkänna ge dig, la till dig på msn så vi får la se vem du är. Hahahaha!!!

Puss På er! Jag ska Försöka va lite mer aktiv!