Shiiiit Vikken Kvällll!!


Maah!! Lovely night!!
Inte nog med att det var Karlskoga "marken" igår utan det var juh dessutom inflyttningsfest hos brorsan =) Yippie! Drog dit runt sex, stanna å prata med Stark en sväng sen fortsatte jag ner mot Anders. Där va det ju ingen hemma.. haha! Satt å vänta i trappuppgången te Anders, Kim och Johan kom.. Kim blandade bål, njaa, helt okej va den väl men lite svag tyckte jag allt. Men men..
Sen så dök Stefan och Emil å Isabel upp, Matilda å Angelica, Emilie och hanna och därefter Simon och Anna.. Blev lite draag kan ja väl säga. Va riktigt kul.. Isabel va en riiiktigt treevlig tjej.. =D Absolur Stefans bästa kompis sen elva år tillbaka.. Mihi!
Ja, jag blev väl hmm.. jaa.. full?? Joo, d blev jag. Å sen ville Stefan och isabel att jag skulle hänga med ut och ja funderade lite, så okej jag hängde på. Dock så ville jag inte till Red Brick innan så jag hängde med Emilie och Hanna hem istället.
Sen så åkte vi fram te stan runt elva, och gissa vart vi skulle, hmm.. ett ställe som både jag och Nettan dissar totalt, joo, Statt!! Å ja kan juh säga att statt söög! D enda som va bra va sällskapet, kusssssin Stefan va där juh, han är jätte treevlig. =D Å isabel med då =) Å mitt sällskap med Emilie och Hanna, senare träffade vi på Anders Matilda och Johan. Anders bjöd på Lakritsshot =D Mumma! Å jag har äntligen provat den dära röd vita flaskan nu! Ooze heter den och är Statts egen cider, shiit så good! Drack två stycken..
Dansade och sen träffa ja på Brolin med.. haha.. Han va ju lite full han med då.. haha! Markus Fagervall? Gå å lägg dig, spela nåt med mer fart i tack!!
Och gå aldrig på toa på statt, i alla fall inte herrtoan, nöden har ingen lag du! Haha!! Ojoj.. pissorarer är inte bra, speciellt när killar som är fulla skiter i vilket kön som står där inne, jag flydde fältet.. Mohaha!
Men jaa, hjäälp va kuul jag hade, och TACK ANDERS för att du bjöd på ännu en ooze! Jätte snällt!
Jag dissar statt faktiskt, kan väl dra dit nån mer gång kanske, får se, men Wickan är ju helt klart mycket bättre!! Absolut!!
Men jag kan inte klaga på mitt sällskap, de vägde upp att statt inte va så toppen.. Bra sällskap väger upp det mesta. =)
Väl hemma så tar man sig in, vinglar till i trappen, uscha.. Men men, jag tar mig in på toa och borstar tänderna och hämtar vatten, kollar dörren en gång till och tar mig upp till en obäddad säng, så jag orkar ju absolut inte bädda så jag lägger bara ut lakanet å sen kryper ner. Stark ringer en sväng å sen somnar jag, vaknade runt halv ett. Sköönt =)

Shiiit vikken kväll alltså!! Gryymt kuul va det! Å va fan?? Så högt spelade vi INTE! Det är bara lyhört, Anders granne längst upp klagade i varje fall inte, han tyckte bara det var kul att vi skulle ha fest.. Spela för högt? Men gaah! Man har RÄTT till att spela musik till kl 22!

Puss hej! never forget this evning!!