Lördag...


Mjoo, en dag kvar nu.
Har väl haft lite smått ångest under dagen, mer vissa stunder mindre andra stunder.
Och det har varit väldigt jobbigt eftersom jag fortfarande har problem att hantera min ångest. Går ju inte hos kurator längre då vi inte kunde komma någonvart. Hon kände att hon hjälp mig så pass mycket hon kunde. Och jag är tacksam för det.
Det va ett bra tag sen jag tog min sista antidepressiva tablett. Och jag har klarat mig riktigt bra utan dom. Vet inte ens varför jag åt dom egentligen, tror inte dom hade någon speciell inverkan på mig. Jag va tvungen å ta mig ur det mörka på egen hand. Men aja.. skit samma..

Har iaf fått problem med att hantera min ångest nu under de senaste veckorna. Kan bero på att jag varit hemma och varit sjuk lite för länge, det sätter sina spår, ju längre man är hemma, desto svårare blir det att komma tillbaka. Men men, jag börjar ju jobba imorgon. Och det ska nog gå bra tror jag. Eller hoppas jag :D Är väl lite ringrostig tror ja, men vissa grejjer sitter ju som korvspad i hjärnan. Som att göra grillen, diskmaskin, fritöser å även kaffe maskinen! Det sitter inmatat i hjärnan.
Är väl driven jag har lite problem med fortfarande, att jag får problem att hantera många bilar på en å samma gång. Det går inge bra än, och lär väl gå ännu sämre nu när jag varit borta. Hua!! Men men, ska väl gå bra det också.

Har varit hemma hos pappa å Carina å käkat idag. Gott gott var det!
Å så pratade vi väl en hel del om hur jag känner inför imorgon. Och genom att få prata med dom å så, så känns det lite bättre. Så ja säger väl tack till dom :)
Har skrivit upp mina arbetstider för februari och första veckan i mars i almanackan så nu vet jag hur j jobbar. Dock så kommer jag ju kopiera ett schema som jag kan ta med mig hem och även passtiderna såklart. Så jag ser vem jag ska jobba med osv. Kan va bra. För det brukar jag jämt kolla typ.

Ska begära ledigt mellan den 20-22 mars eftersom jag fyller då och tänkte väl ev dra ihop en hemma fest hos mig tror jag. Eller om vi är hos käraste Angelique kanske, där brukar vi ju vara :) Men då tänker jag hjälpa till å städa dagen efter eftersom det är min födelsedagsfest i så fall. Men men, vi får se hur det blir, men vill i alla fall va ledig då, så får hoppas på det bästa. Ska lämna in önskemål om det snarast, kanske imorrn redan.

Nee, nu äre mer tv som gäller :)
Puss Hej!

Jag brinner för det.....


Fredag idag då.. Det närmar sig söndag med stormsteg tycker jag.
Men jag tänker inte nämna något om vad jag känner inför söndagen här, för jag vet inte vem eller vilka som börjat läsa min blogg som ja kanske jobbar ihop med.
Så det är lika bra att inte säga nåt här utan ta upp saker å ting direkt med chefen. Det är mer reko än att sitta å ta upp saker jag har på hjärtat här å så kanske allt blir riktigt jävla fel på söndag.
Det har jag ingen större lust med, verkligen INTE!
Så jaa tyvärr så är mina läppar förseglade ang söndag kl 15,30 då jag ska ha mitt samtal och sedan kl 17,00 börja jobba igen. Men det är en hel del jag har på hjärtat som jag känner att ja måste få ur mig och ta upp.
Det kommer trots allt bli min arbetsplats efter i slutet på april. Förhoppningsvis iaf :) Så vi ses på söndag!!

EN sak ska jag ta upp däremot. Jag har varit sjuk ett bra tag nu, sjukskriven faktiskt. Och på intyget så stod det inget om att jag va tvungen å va inne och ligga i sängen å må piss dåligt varje dag.
Jag vet att jag va ute å fikade på stan den där dagen, MEN det va för att jag kände att jag behövde komma UT och jag behövde träffa FOLK. OCH det va d enda jag orkade med den dagen. Sen va jag helt färdig.
Jag har inte varit ute mycket under tiden jag varit hemma å varit dålig. Men ibland måste man få komma ut å se lite folk. Å det beror ju helt på en själv hur mycket man orkar.
Vissa dagar har varit piss jobbiga så pappa kommit hem med lite handlat osv, men det va mest i början när det va som värst. När verkligen allt hade hoppat på mig, feber, förkylning, hosta, ont i halsen, ja influensan eller jaa nåt i den stilen. Då va jag som mest borta, lät som en kratta när ja pratade.
Och jag vet att jag hade ett ljusparty den 23/1. Men jag gjorde inte så mycket mer än att ställde upp mina grejjer å gav ut en katalog å sen bara satt ner på en stol.

Jag har till och med pratat med försäkringskassan om man måste stanna hemma å inne under hela tiden man är sjukskriven, å dom sa nej det behöver man inte. Står det inte sängliggande på intyget så finns det inget som säger att man får ta sig ut någon dag. Så länge man inte jobbar liksom, eftersom det är d man är sjukskriven för att inte kunna göra. För att man är en såkallad hälsorisk/hälsofara för andra på jobbet och håller man på med mat så är det verkligen tabu att komma å jobba när man är sjukskriven. Sen så kan man ju bedömma själv om man känner sig tillräckligt frisk för att bryta sin sjukskrivning, men då måste man ju ringa å tala om det för FK.

Såå, nu har ja rentvått mig själv tycker jag om allt som andra tycker jag kanske gjort fel.

Nu till det jag ville skriva lite om.. Det är ju såklart PartyLite! Det jag brinner för på fritiden. Det där lilla "extra" knäcket. På fasters party den 23/1 så drog jag ju faktiskt in 600 kr!! Det är inte illa pinkat tycker jag. För att bara sitta på en stol liksom. Fick nya reflections tidningen, en tidning man får som konsult en gång i månaden. Är så ja brukar gå å längta efter nya numret när det börjar nämra sig slutet av månaden. För det är jämt så mycket kul att läsa. Nya kampanjer å allt möjligt skojj på hojj!
Nu i februari så är det en toppen kampanj!


Eller ja vi har faktiskt två kampanjer denna månad. En som sträcker sig från 1-27 feb. Och den heter bortom regnbågen, och det innebär att man får köpa färdiga ljuspaket. 3 st 12 pack till priset av 2! Dvs 3 pack ljus för endast 190 kr! Riktigt bra pris tycker jag! Nu syns det kanske inte så bra vilka dofter det är. Men det går att urskilja lite halvt tror ja..
Å den andra kampanjen vi har stäcker sig från 1-16 feb. Å det är med några jätte fina alla hjärtans dag erbjudanden!



Å där är dom erbjudandena som sträcker sig från 1-16 feb.
Såå jaa, tveka inte å säg till om ni vill ha en visning i feb eller om ni skulle vilja beställa något ur katalogen eller beställa något av dessa erbjudanden!!
Jag ska själv ha ett party den 23/2 kl 18.
Ska skicka ut inbjudningar snart så jag är ute i god tid så folk vet när det är å inte planerar in något annat osv. :)
Sen tycker jag det är bra å roligt om folk tar med sig en vän eller två. Blir mycket roligare då. träffa nytt folk å kanske någon som vill ha en visning hos sig men inte riktigt vetat vart de ska vända sig. Jag är konsult och har gärna visningar. Älskar å träffa nya männiksor!!
Och kan inte folk komma så går det ju jätte bra att låna katalog, nya dofter å erbjudanden å skicka med en beställning. Går alldeles utmärkt. Man ska inte känna att man inte får handla om man inte kan komma. För det får man! Helt fritt!!
Å är det någon där ute som läser min blogg å är sugen på en katalog för att kika å beställa så säg till så fixar jag det! Nemas problemas!!

Anledningen till att jag tänkt ha ett eget party är för att jag tänkte att för det produkttillgodohavandet jag får så ska jag köpa in nya produkter. Är ju bra när man kan plocka lite fritt.
Skulle vilja få in mycket beställningar, för då kan ja dela på beställningen å då får jag ju en gåva för att jag haft ev 4 visningar i feb. Å det är ju skojjigt om ni vill hjälpa mig till det :)

Å om vi fortsätter med våra underbara kampanjer så har vi en i mars, Vårrensning heter den. Och jag har ingen aning om vilka produkter som kommer reas ut upp till 68% rabatt. Men om man handlar för 150 kr i ordinarie katalog så får man köpa 5 produkter! Helt suveränt! Oftast så brukar man bara få köpa två av varje. Hehe..
Så vill ni boka in ett party i feb eller mars så säg till :D Eller om ni vill skicka med en beställning. :D

Och om ja fortsätter babbla PartyLite så vill jag åka med på konferansen som är i augusti. 22-23. Men det är ju svindyrt med anmälningsavgifter! 1299 före den sista februari.. =/ å sen blire bara dyrare liksom.. Å bokar man in sig före den sita feb så får man en såkallad biljett, som det är garaterad vinst på. Å sen så för att man deltar i konferansen så får man nya prdukter ur höst/vinter katalogen. Underbart! Å så händer det massa skojj. Vill verkligen följa med. Å sen så måste man ju boka hotellrum också, å på det hotellet dom flesta kommer sova på kostar 900 kr. Mycket å tänka på.. Ojojoj. Men jag vill verkligen följa med. Göra nåt kul i sommar liksom med det jag brinner för.
Får see hur mycket pengar jag får kvar av den kassa lönen och om ja får några pengar från FK. Å sen hur mycket jag drar in på de ljuspartyn jag kommer ha i feb. We'll see.. :P
Det märks hur det blir.

Funderar på att börja plugga, eller jaa, läsa upp Engelska B. Så jag har det gjort. Men det blir nog till hösten å då på typ lite distans kanske. Så jag kan jobba under tiden jag läser. Men vi får se hure blir. Sånt som också märks.
För jag vill ju läsa vidare och utbilda mig till förskolelärare. För jag känner mig redo att börja plugga, men jag vill jobba lite först å tjäna ihop lite pengar. Är ju så mycket som jag vill göra. Med lägenheten å så. Å sen så ska vi ju ev åka utomlands i aug 2010, visst ett tag kvar, men det kan va bra å börja spara redan när man kan å vet att man ska åka. Å skulle det inte bli något så har man dom pengarna till något annat kul :)
Så jaa, det märks också hur det blir med den saken.
Mycket som är inplanerat och ska göras.. Fullspäckat schema på lång tid. :) Men men, bra när man har olika mål man vill uppnå.
Och nu har jag bestämt mig för att jag skrivit klart!
Tangenterna bråkar med mig!! Pissråttor rent ut sagt!!

Så ja säger Puss Hej!

Fredag.


Mjoo, å så kom även fredagen väldigt fort, va nyss måndag tyckte ja. Men men.. Veckodagarna går rätt fort. Det har dom gjort rätt länge nu de senaste åren. Men men, nu ska jag inte vara deprimernade och negativ.
Det är fredag, och det innebär att det är årets första ljusparty för min del.
KJlockan 19 nere på Mc-klubben. Faster Kicki som är värdinna. Å det brukar alltid resultera i bra försäljning och god stämmning. Så vi får väl se hur det blir ikväll.

Har i alla fall lyckats få allt nu. Doftprover, kataloger, beställningslappar, två nya produkter, kopierat upp flyers och har packat ner allt som ska med.
PS2:an å alla singstar ska ju med också, har fått mina mikrofoner nu också, ska hämta på ICA :) Wiie! Trodde inte jag skulle få dom innan idag så det va planerat att jag skulle låna av Emma, men nu behövs inte det.
Så tack tack för lånet ändå Emma även fast ja inte behövde låna dom :)

Ska bara packa in allt i bilen sen, gör väl som ja brukar, bär ner allt till porten hämtar bilen och sen lastar in det när jag kört fram bilen. Smidigast så tycker jag. Då slipper ja släpa med allt till bilen å ha kramp i armar å ben å allt va d nu innefattar. Hehe..
Så vi får se hur kvällen blir. Om folk sjunger singstar eller inte. Tar med det i alla fall sen får vi se hur glada folk blir efter lite alkohol. Jag ska personligen vara nykter.
Lika bra, så jag kan köra hem osv. Tänkte att det inte skulle bli alltför sent ikväll så man kommer i säng i skaplig tid å kanske kommer upp i skaplig tid på lördagen också.. Återstår att se. Funderar på om jag ska ta med mig lite te ner till klubben, å vattenkokare kanske?? Å en mugg kanske? Socker.. Jag vill ju gärna ha te. Eller om det faktiskt får bli en hederlig pepsi..?
Återstår att seeeeee :D

Så nu får vi se hur bra den här kvällen kan bli.. ;P tihiiii!!

Puss Hej!

Men jahaa.. :D


Vilket under att jag skriver här efter bara en dag typ.. ;P
Inte för att jag har nåt vettigt å skriva. Men men, d gör ju inget..
Jag fick mitt PS2 Idag!! Tack tack!!
Och så har jag 7 olika Singstar. 2 Buzz spel och 4 Buzz handkontroller. kan det bli bättre eller? Å när ja köpte spelen, så medföljde det även 5 andra spel, inga som jag vill ha så dom åker ut på auktion.. dra in lite kosing där vore inga fel inte.. :D
Så nu är jag glad. Saknar bara micar till Singstar spelen, hoppas ja får dom innan fredag, för då blire att sjunga nere på Mc-klubben efter ljuspartyt, det ska bli skojjigt!! =) Tihii!!
Får ja säga det själv så är ja grym på singstar, men inte när man sjunger mot Emma, då vinner hon jämt.. ;P Emma är duktig hon.

Tankat bilen idag också, så nu äre full tank i den.. :D Wiie. Skönt det.
Ska väl försöka få ordning lit här i lägenheten igen, eller ja på rumsbordet, för jag har köpt mig ett svart fat och stenar som jag tänkte att jag skulle använda som ljusfat. :) Blir mycket ljus på bordet. Då får kissarna akta sig för att inte elda upp svansen. Eller det kanske jag som ska se till att dom inte kliver upp på bordet då. Hmm, jaa så är det nog jaa.. Ha extra koll.
Massa ljuus. Älskar ljuus!
Kanske därför jag är PartyLite konsult ;P Våra ljus luktar sååå gott! Och det är riktigt bra kvalite på dom må jag säga.. :D
Haha.

Nej, nu blire sängen å sen sova.!
Ha d bra!
Puss Hej!

Ha Ha Ha


http://www.youtube.com/watch?v=FFo_hyEAmHw&eurl=http://stinalee.se/


Jag va bara tvungen!
Kikade in på: Stina-Lee s blogg å hittade ett rätt roligt klipp om en tjej som vinglar till jätte mycket på sina skor på catwalken, sen fanns det ett annat klipp när det andra va slut som jag klickade på, och då fick man ju se fler klipp med stackars modeller som vurpar i skyhöga klackar.
Lite kul är det, men lite synd är det också om dem. Tänk att göra det bästa av situationen liksom.. ;P
Haha!!

Tack Stina-Lee för det goda skrattet!!

Puss Hej!

Lugn dag


Vaknade 12,01 precis enligt mobil klockan och en halv sekund senare så kommer posten genom brevinkastet :D Wiie.. Jag tycker om måndagar när posten kommer, för då kommer reklamen från Coop å Ica :D
Fick dessutom en Bonuscheck på 25 kr från ICA idag också. Hehe..
Hade Angelique också fått, så vi slog till på å gick till Ica, jag behövde ändå posta lite brev, så nu är det ansvaret över ;P

Annars har dagen bara innefattat sängliggande, eller ja, har gjort soffan sällskap också, så den inte känner sig utanför.. Har nördat med mer GG, är inne på 4 säsongen nu. Så det går framåt.
Ska ju inte jobba än på två veckor, så jag lär ju hinna se resten av säsongerna också. Super bra det.

Har grejjat lite med PartyLite grejjerna med så det är klart inför fredagens vsining. Hoppas det blir många beställningar å helst 300 kr per person ;P
Har ju kommit så mycket nytt som kanske kan charma publiken.. :D
Jag själv kommer ju ha ett party i februari, så det har blivit att grejja lite med inbjudan till den. Har ju såna där simpla kort att fylla i. Ska bara komma på vilka jag ska bjuda också, släkten, givet.. Men sen då??
Är väl några som är ganska självklara.

Bara å säga till om du vill komma eller lägga in en beställning. Så fixar vi det.. :D
Alla är välkomna till min lilla lägenhet.
Bjuder väl på kanske macka, te, kaffe dricka för den som vill. Eller så hittar ja på nåt annat skojj. Det märks :D
Går ju kanske inte direkt å bjuda på tacos i denna lilla lägenheten. Men men, d går om man bara vill..!! D gör det verkligen!
Men men, vi får see..

Säg till om du vill komma :D Har du dessutom en vän som kanske tycker om produkterna eller aldrig varit på en visning förr, ta med kompisen!! Vänner är välkomna! Kommer skicka ut inbjudan rätt snart för att va ute i god tid. Och så kommer jag ju naturligtvis påminna när det närmar sig så folk inte glömmer.. :D
Hoppas på mycket folk iaf, för jag tänkte att jag skulle kunna unna mig å köpa in nya produkter för det produkttillgodohavandet :) Alltid bra för då slipper man lägga ut så mycket själv.
Å pengarna jag drar in utöver det, d vill säga min förtjänst som konsult, dom pengarna ska läggas på lägenheten :D Dit ska alla pengar gå har jag tänkt mig nu. För att spara ihop så mycket som möjligt. Så Hjälp mig. Kom hit på visning, du bidrar även om du beställer endast teljus 12 pack för 95 kr.
Å dessutom så har vi ett toppenfint erbjudande i ferbuari månad!
Ljuspaket i regnbågens färger! Man får 3 ljuspaket med tre olika dofter för ENDAST 190 kr. Dvs du får 3 12 pack teljus till priset av TVÅ! Helt toppen!!
Och det är underbara dofter också!! Nyfiken? Hör av dig :D

Tar in beställningar både här och om man vill va lite mer privat så går det bra via Bilddagboken också. Där heter jag Tikkatikkatini :)

Nu blire att nörda mer GG :D Å fixa lite käk kanske..  :D
Puss Hej!

Dåliga jag!!


Jo, ja vet, bad me! Som inte skriver å uppdaterar.
Men det har faktiskt inte hänt så mycket på senaste tiden. Har ju mest legat hemma å försökt kurera mig. För jag är ju som sagt fortfarande sjuk. Verkar inte vilja släppa!!
Är ju sjukskriven också till på köpet. Så februaris lön..?? Skitkass. Men men, det löser sig alltid på nåe vis.. :D
Har det ju jämt gjort. Säger som Emilie sa till mig: Oavsett hur mökrt det än sett ut för dig så har du alltid fått det att lösa sig.
Å det har jag väl om man ska tänka efter. På något vis har det alltid lyckats lösa sig. Och det känns ju skönt :)

Men men, jag har iaf fått mina kataloger, min baby elefant, nyckelpigan och fixat dom nya doftproverna :D Så nu är jag redo för att bege mig ut på vinsing. Toppen toppen!!
Har årets första visning på fredag den 23:e, skulle faktiskt ha jobbat natt då på jobbet. Men jaa, va ska man säga.. Tur i Oturen?? Vet inte riktigt faktiskt, hade ju gärna velat jobba å tjänat dom pengarna. Men men, nu så behövde jag ju inte ställa in visningen hos faster iaf. Å dom vet hur allt funkar så d är bara ställa upp dom nya produkterna dra lite ljusskötsel å försöka få in en visning i mars eller nåt, för i februari ska jag ha, visst, vore ju lite trevligt å få in nån mer visning, emn inte inom släkten för jag vill ju tjäna så pass mycket på mitt eget party, så jag kan köpa in lite fler produkter. Alltid lika trevligt tycker jag.
Jag tycker om PartyLite, eller jaa, dom gånger det inte blir fel.. ;P Men det är en liten extra knäcks inkomst, får man ihop beställningar till typ 2200 så får JAG 440 kr själv, bra förtjänst för att bara stå å prata lite om partyLite och deras produker. Så enkelt å börja också, klara sin startvisning på 2500 kr så har man frigjort en startväska som man inte behöver betala något alls för. Så simpelt, bara att man komemr upp i 2500 på en/två visningar så har man löst den. Å sen så behöver man bara va aktiv, typ ca 5500 i månaden. Å det kalrar man oftast på EN visning, om det genererar i bra folk, kanske fått in nån lösbeställning osv.. Enkelt enkelt. Simpelt som bara den!!
Våga testa! Kostar inget! Å Jag hjälper gärna till under dom första visningarna. Våga ta steget :)

Jag har kommit på hur jag vill ha det i vardagsrummet nu. Kommer ju göra om en hel del i vardagsrummet faktiskt. Så jag hoppas ju på den här fasta anställningen på Max :D Vore så gött. För då kan jag verkligen börja spara ihop pengar till att börja grejja. Ska ju ha nya soffor, ny tv bänk, ny tv, hyllor, garderob osv.. Tavlor måste jag få upp också, finns en på ikea som jag trånat efter länge, det är en bild på en zebra. Så underbart fin. Funderar på om den ska sitta i köket. Det märks.
Ska göra om inne på toaletten också, kommer gå i mörka toner, ska fixa en brunsvart hylla som man kan ha handdukar i osv, å sen skåpet under handfatet kommer gå i mörkt också.
Så vi får se hur allt urartar sig.
Kommer iaf ge järnet när jag komemr tillbaka till jobbet, för nu tänker jag verkligen visa att jag komemr tillbaka å är fit for fight å visa att jag verkligen vill ha fast anställning å hänga med gänget å utvecklas å bara andas ut å känna att man sitter mer säker än att inte ha någon anställning alls.
För det vore så bra, fast anställning, veta att man är en i gänget och kunna börja spara ihop till allt. Till lägenheten och även till en ny bil. Betala av lägenheten till pappa.
Jag hoppas så innerligt!!

Har varit barnvakt idag, lilla Lovisa kom hit runt halv ett, Therese ringde innan och jaa, jag hade verkligen ingen röst typ. Lät verkligen som en rostig kratta!! Uscha, å ögonen va igenklibbade, hatar när d blir så.
Å så hosta ja ju som vanligt, jävla f*tt hosta! Tror ja hosta runt 5 min innan jag och Lovisa gick ut på en liten promenad till ICA å köpa glass. sa till och med till tösen att vi väntar en stund så ja får dricka te så hostan försvinner. För såhär kan ja inte gå.
Å nu börjar det tjockna igen i halsen igen. Fan fan fan! Kan ja inte få bli frisk snart?
Imorrn ska jag iaf sooova! Utan att nån väcker mig.. :D Eller att jag måste göra något. För imorrn är det inget jag behöver göra alls!
Eller joo, måste ibäg till pappas jobb en sväng å låna kopiator, måste få iväg lite grejjer. Så dit måste jag. Men men, det fixar sig, han slutar inte förän typ halv tre eller nåt. :) Det fixar sig alltid.

Nee, nu blire nog lite mer GG, te å Rollo kola.. Mumsigt.
Men jag får väl se när nästa uppdatering kommer ;P
Puss Hej!

Seriöst Arg!


Dom har fortfarande inte behndlat klart min beställning!
Nu är jag arg, seriöst!! Känner på mig att jag INTE kommer få grejjerna INNAN Partyt! Looovar!
För så här ligger läget.
Det har eftersänds dofter från HOLLAND den 8 januari.. Dom skciaks FRÅN Holland den 16 januari.
Till Finland, och dom sega jävlarna på lagret i Finland skickar DÅ ut alla grejjer man betällt. och då dröjjer det YTTERLIGARE nån vecka eller två innan jag får en avi från posten att mitt paket finns att hämta.
Så jaa.. Jag har ljusparty den 23 januari. Grejjerna skickas den 16 januari som jag ska ha, en del av dom iaf å ska då hinna hit i tiid? Åhh neeej! Verkligen inte. Snacka om att jag är frustrerad! Mycket mycket!!

Så jaa, min utväg är då att ringa min ledare som bor i Kumla och fråga om jag får låna dofter och Kataloger av henne. Och möjligvis nya produkter som kan va kul å visa. Men då ska jag tillbaka med det till henne också.. Mycket bensin för sånt problem må jag säga!!
Men vad ska man göra?? Bra fråga, finns ingen annan utbäg i detta läge.

Dock har jag tänkt så smart att jag ska kopiera upp mina flyers så jag har fler än två så folk kan kika i. Bara man ser vad det är å vad det kostar så äre nog lugnt skulle jag tro. Å då slipper folk samsas om endast två ex om de blir många.
Alltid en lösning.

För er som kanske inte läst min blogg förut så är jag PartyLite konsult. Och har Ljuspartyn runt omkring här.
Känner ni er intresserade av att vilja ha en katalog eller något ni söker ur katalogen så hör gärna av er. Jag lägger gärna med en beställning åt er :)
Nemas Problemas =)

Annars har dagen varit lugn :) Sovit bort den i stora drag tror jag iaf. Å nu är jag uttråkad. Kom ju ut en sväng förut iaf å köpte mat på Donken. Va så himla sugen på en Big Mac.. :D Så ja va tvungen å pallra mig ut i lilla brummen. Men det va ju plusgrader ute så inga problem med att starta bilen eller att skrapa rutor eller nåt.. :D Så sköönt.
Nu vet ja inte riktigt vad jag ska hitta på.
Det blir iaf städa å diska imorrn :D För pappsen ska komma å hjälpa mig med lite elgrejjer på måndag. Å så ska jag få hit min nya Micro =) Den som jag fick i julklapp. Tihii.. Det jag önskade mig av pappa =)
Kommer säkert vakna imorrn av att halsen är som ett rivjärn. Hatart när det blir såå!! Gör ju så jävla ont!!

Nee, nu har jag babbalt klart. Fått ur mig lite aggressioner ;)
Ska Luncha till veckan med min kusin har vi bestämt :) Jennie. Ska bli trevligt å komma ut lite. Orkar inte känna mig som en inlagd sill i två veckor. Måste få komma ut lite. Hehe..
Sill som inte ens är gott!!

Puss Hej!

Vårdcentralen



Jaa, idag så ringde jag först distriktsköterske mottagningen på deras telefontid runt 7. Fick en telefontid runt 8, så jag somnade väl om å så ringde de upp mig och jag förklarade läget.
Så jag fick en tid till en läkare kl 15,30 idag.
Va där och det visade sig att jag har Luftrörskatarr. Fy helsike. Inte trodde jag att d va så illa typ. Men det är inte illa, det är ett virus som man måste vänta ut men som man kan behandla med varma å kalla drycker, inget kolsyrat och lättuggad mat å som är lätt å svälja osv.
Jaa.. så intyg fick jag och blev sjukskriven i två veckor. Yeej liksom.. Eller inte. Vill ju jobba!! Suck!
Nu har jag nog verkligen åkt på allt känns det som.
Tack tomten för den julklappen! Nu ska jag sluta tro på dig!!!! Ger mig sjukdomar i förväg å sen efteråt med.. Blääh på dig!

Men men, jaja.. Får va hemma å vila upp mig, dock kommer jag nog klättra på väggarna, det är så triiist å bara va hemma! Så jag va väl glaaad över att få komma iväg med intyget till Max.
Tack pappa!! Slapp åka i lilla kalla blå =D Pappa körde mig till VC och MAX.

Imorgon så tänkte jag faktiskt ta tag i å diska upp allt å sen kanske grejja lite med mina Partylite grejjer.
Måste hämta alla prylar i bilen å sen sortera ut det som utgått så jag inte drar med det på visningar. För det är ju bara onödigt ;)
Så jaa, blir att rensa ur å ställa upp desto mer här hemma.. =) Kanske.. ;P
Vill ju helst ha mina afrikanska djur uppe, men dom finns ju fortfarande kvar så dom måste ju med.
tycker om nya katalogen!! Dock tycker jag inte om PartyLite för tillfället, för de har inte behandlat min beställning!!! Och nu verkar de nya doftproverna vara sluuut!! Morr, återkommer inte i lager till HOLLAND förän den 16 januari! Jag har vsining i slutet av januari och MÅSTE ha dom nya dofterna, kul för gästerna å inte kunna lukta på det som är nytt? Neeeej! Mindre beställningar då kanske..!! Så ja, jag är arg!!
Sidan va uppdaterad idag, å jag skickade min beställning den 5 jan! Så då borde det ha funnits doftprover i lager om de satt ut att de va slut idag!
Nee, jag är arg eller blir arg om jag inte hinner få dom innan visningen, för jag har ju beställt kataloger i samband med proverna, så kommer inte dom så kommer inte katalogerna..!! Katastroooooooof!!

Men men, får hoppas på det bästa iaf.
För nya katalogen är toppen underbar!!

Nee, nu har ja inget mer att skriva, jag fryyser om händerna, eller fingrarna, ska väl krypa ner under täcket snart tror ja.. Å fortsätta titta från början på Gilmore Girls.. =D Har börjar titta på det i brist på sysselsättning. Finns inte så mkt att göra när man är sjuk direkt.. =(

Puss Hej!!

Nytt år, nya mål?


Jaa, alltså jag trodde jag skulle eller va påväg å bli frisk. I helvete heller.. !!
Satt på Baggängens vårdcentral i nästan tre timmar igår för att få reda på att dom utslagen jag fått lite här å var är bland annat Nässelutslag, värme/kyla utslag och även stress utslag. OCH sen så äre Streptoc också på det hela! Känns ju jätte kul liksom!! Wihoo!
Så jag har pratat med chefen idag och ska va hemma tills på tisdag då läkaren trodde att det skulle ha gått över om jag bara tog det lugnt, drack varm dryck och jaa allt som de ordinerar med kurering.
Men Challe tyckte det lät bra, hon hade iaf beodrat mig att va hemma tills jag va helt frisk för det ser inte riktigt bra ut å komma en dag va sjuk nästa å sen komma till jobbet igen. Ingen höjdare. Så jaa, hålla mig inne, ligga sängen å bara ta d lugnt.
Ska se vad det blir för mat idag dock.. Funderar på nåt väldigt enkelt, men vet inte riktigt vad faktiskt, har inte så mycket hemma.. =( Får bli ica en snabbis å handla lite tror jag.

Men men, nytt år är det också.. 2009 alltså, nu ska man bara lära sig skriva det.. Men nästa år så blir det en lätt förkortning.. Ex dagens datum 4 jan.. å sen nåsta års förkorning blir då alltså: 1/4-10 lite skojj?? Eller hmm är ja lättroad?
Men idag är det iaf : 1/4-09 om allt ska va korrekt.

Jaa å vad sa vi för nyårslöften, eller ja löften å löften. Mål kan man väl säga?
- Fast anställning på MAX (prov till 3 maj 09) Sen får vi hoppas!!
- Att jag ska bli kvitt den här depressionen som kommer å går HELT (har ju mina dagar då allt verkligen är hopplöst å jag är jätte nere å ledsen)
- Att jag ska träffa någon (att dela livet med?)
- Ny bil (begagnad med ny för mig, liten å söt bil)
- Fixa lägenheten så den blir jätte hemtrevlig å mer space åt kissarna :) (dvs nya soffor, ny tv bänk å massa kattgrejjer)
- Nya vänskaper (Allt nytt folk som är värda att kallas vänner)

Sen så va det väl inget mer? Tycker det räcker så. Är en hel del att uppnå :D Men men, sikta mot stjärnorna hette väl programmet? Så jag siktar väl mot stjärnorna å håller tummarna!!

Men vi hade en riktigt kuuuul nyårsfest kan ja säga. Även om den inte va lika bra som 07/08. Men jaa, vi kom igång efter tolvslaget med lite sugrörsmetod och lite shots. Å jaa, sen va d igång och ja kom inte i säng förän typ hmm.. efter 04 va hon iaf, så mycket minns jag. Å Angelique kallade mig stööörd. Ha ha ha!
Det va skojjigt..
Å mitt tappra försök att säga RAKETER blev då istället RAKAKATETER.. vad det nu är? Raketer skulle det va, vart dom andra bokstäverna kom ifrån vet jag inte.. Hmm.. Elaka snubbelbokstäver!!

Men neej, ptjaa om man ska gå till ica å ragga lite mat nu tro. Får se om jag hittar något som är värt å äta..
Eller om jag.. Nee.. Ica va det!!

Puss Hej