Helg.


Tänkte bara skriva av mig lite.
Va hos kuratorn i fredags och det kändes jätte skönt, fick mycket bra sagt och mycket bra att ta in.
Å lite senare så åkte jag ock Emilie in till Kristinehamn och lämnade bort mina möss, de skulle få komma till en ny familj. Några som har lite mer tid för dem. Så det känns skönt. Men lite trist att inte höra hur det rasslar till inne på toaletten när man kommer in.
Well well.. Kommer bli så bra. Får ju en hamster istället =) Myys!
Sen åkte vi till Emilies farmor och fikade lite, det va mumsigt gott. Å jaa, under kvällen spelade vi lite spel med grannarna uppe vid huset.
Så skönt å kunna tänka på andra saker.

Har umgåtts med Emilie idag med. Å spelat spel.. Så jaa, jag håller igång.

Puss å Kram!

Ledsen för dåååålig update!!

Ursäkta så hemskt mycket för att jag varit så usel på att skriva under en HEL vecka!
Men har inte mått så bra.
Men men, har inte hänt så mycket under veckan iaf!!
Har mest umgåtts med Emilie, hela veckan faktiskt. Känns sköönt.
Nu idag ska jag snart iväg å lämna bort mina små möss. De ska få komma till bättre hem. Där någon har lite mer tid för dem. Kan de behöva. Mina små sötingar!!

Vill bara tipsa om denna sida. Den är toppen bra! Tycker jag iaf! Jag har tjänat lite pengar från den faktiskt =)


plusikassan.se

Nu ska jag flytta små möss!!
Hej då!


I'm back again...


Jag är så dålig på att uppdatera, jag vet jag vet.
Men ibland finns det verkligen inget man vill skriva om, eller att man kanske inte orkar bara..
Så har det varit för mig nu under senaste tiden. Jag har bara inte orkat skriva här..
Dels för att jag varit så nedstämd och på jakt efter att må bättre. Och sen för att det inte hänt så mycket.
har umgåtts en del med Nettan och Emilie de senaste veckorna. De får mig att må bättre, tänka på annat.
För det behöver jag verkligen göra. För annars så går jag under, det är ett helvete att va själv, för man tänker å tänker å tänker då. Inte klokt egentligen.
jag har till och med dragit fram mina scrap prylar för att sysselsätta mig, dock så har dom inte gett mig så mycket insperation till att sitta ner å pyssla med dom. Men men, det kanske kommer. Hoppas jag.
Det som hänt är att jag är deprimerad, riktigt deprimerad och mår inte alls bra. Och jag vet inte riktigt vart det började, mådde väl dåligt en tid här förut, och blev sjukskriven. Skönt, men sen så kom jag tillbaka till ett annat jobb å så blev det missförstånd där och jag fick typ kicken.. Å det var väl där allt började om igen.. Att jag bröt ihop totalt.
Nu är jag sjukskriven, får se hur länge.
har ett jobberbjudande på gång, är villig att testa det faktiskt. Men ska prata med kuratorn jag kommer träffa imorrn. Ska bli skönt  å få komma till henne å kanske klura ut ett å annat.

Sen så har väl jag och Tony umgåtts en del också, inte så mycket nu under den senaste 1½ veckan som gått. Sågs i tisdags, blev väl lite misslyckat tror jag. Och nu idag. Blev väl lite bättre iaf. Fick godkänt på min köttfärssås iaf :D
Jag vet inte vart vi står riktigt, och det gör inte han heller. Så jaa..?? Öhm..?? Känns ju jätte stabilt. Eller inte..
Frågan är om vi fortfarande date:ar, eller om vi är tillsammans, om vi är mer än bara vänner.. om vi får träffa andra samtidigt..??
Jag vet faktiskt inte, och det är lite jobbigt. Men jag vet iaf att jag inte tänker träffa någon annan. Jag känner att jag vill satsa på det här. Jag tycker om honom väldigt mycket, även om vi kanske inte riktigt kommit överens dom senaste dagarna. Vi mår båda lite halvt dåligt. Jag rent psykiskt och han, vet inte. Men helt okej är han inte.
Och jag är redo att satsa fullt ut. Jag finns här som hans stöd.
Frågan är bara vad han tycker, jag vet inte om du läser det här. Men gör du det så vet du iaf vart du har mig. Jag vill tillhöra dig, jag vill kunna gå på stan, å hålla dig i handen å kunna tänka: "rör mig inte jag tillhör honom" om jag skulle få några blickar på mig. Kommer ihåg när jag sa det i hmm.. när va det, i lördags, Therese, Thomas, Christian och Emilie skrattade åt mig å sa liksom: -"är det så du tänker när du håller killen i handen"
Emilie tänkte tydligen mer:-"Han tillhör MIG, så ge fan i honom, morr" typ.
Jag tänker inte ragga på andra killar under tiden vi umgås å ses. Finns ingen anledning till det, dig jag vill va med, jag tycker du är underbar. Och jag vill somna tillsammans med dig så många fler nätter!! Det känns som om vi känt varandra länge, även om det bara gått två veckor och 2 dagar. Jag vet, jag kanske är patetisk som håller räkning. Men det känns lite viktigt för mig. Och vad som mer är lite viktigt, det är datumet när vi/om vi blir tillsammans. Vilket jag hoppas, jag hoppas att du vill va med mig. Får väl hålla tummarna på att du inte blir avskräckt av hela min lilla kärleks förklaring nu..

Jag kommer må dåligt en tid tror jag. Vet inte hur länge, så jag kommer nog behöva allt stöd jag kan få eftersom jag inte kommer söka så mycket stöd hemifrån.
Men jag vet tre stycken goa gummor iaf som kommer stötta mig å göra så gott de kan för att jag ska må bra, men ÄNDÅ inte dra på sig mina problem på sig själva. Jag tror att dom tre vet vilka dom är. En som bor i lägenhetslängan bredvid mig ;P Kan alltid räkna med dig! En som bor en bit bortåt Örebro hållet där ;P Å en som bor i bråten =) Det är dom tre som jag verkligen vet kommer stötta mig.

Som jag nämde tidigare så har jag även fått ett jobberbjudande, jag är faktiskt glad och har en positiv inställning till det just nu. Men som sagt jag är sjukskriven, men ska prata lite med min kurator om det imorgon. 
Det är i Kristinehamn. Och jag ska fråga om det kan gå bra att börja jobba deltid å samtidigt va sjukskriven. Men jaaa, allt märks imorgon. Men det ska bli skönt å få komma iväg å prata av sig lite. Å se om man kan få någon bukt på det hela.
För det som hände va ju att jag fick tabletter, det som jag inte ville börja med. så kallade antidepressiva. Yeey liksom. Men men, de kanske hjälper. Det märks. Vet bara att jag kommer gå ner i en djupare svacka innan de börjar verka helt.
Men ja, jobb, det vore ju bra om det kunde gå å köra lite halvt om halvt, att jag gör ett försök med jobb, för då har jag ju en inkomstkälla så att säga. Och det är ju bra. För då vet jag ju att jag får bo kvar i lägenheten, men jaa, det fanns ju andra trådar att dra i som kuratorn uppe på lasarettet sa. Men men. Ett jobb är alltid en trygghet.

Imorrn trodde jag att jag skulle få sova, men icke, jag ska va hos kuratorn klockan 10. Men jag får ju sova till 9 iaf, finns ju dom som inte får sova lika länge, som jobbar osv. Så jag ska väl inte klaga. Har ju fått en tid nu liksom att komma till henne. har hört så gott om att hon ska va bra =) Så jaa, det här kommer nog bli bra skulle jag tro. Jag hoppas iaf det för jag pallar inte å må så här dåligt som jag verkligen gör. Man har en falsk fasad man kan ställa upp, men det finns en gräns för att den ska ramla av också. Och det har den gjort nu. Och jag mår kasst inombords, utåt när jag träffar folk så går det bra. Men inombords så är det krig.

Idag har jag iaf varit med Nettan och hennes mamma in till Örebro.
Nettan skulle nämligen ta nytt hål i läppen, eftersom jag inte vet hur ordet på P stavas så säger jag ta hål i läppen ;) Jag har inte koll på den stavningen. Å jaa, jag blev väl lite avskräckt där av kanylen och hur Nettan hoppade till lite när hon körde igenom den, man måste ju ha en viss kraft att köra igenom den, man får ju inte va klen å mesig precis.
Men jag blev nog lite skraj där, får se när jag gör mitt i näsan, men det kommer iaf inte bli än på ett tag eftersom min ekonomi inte tillåter det. Men men, tid finns ju liksom.
Så va vi till Rusta hittade mini marshmallows, ska ha i min varma oboy snart. Å så va vi till Gubbdagiset(Feltema) Va dock inte in dit. Satt kvar i bilen, och tur va väl det, för hua va det började regna. Blä blä blä!

Å ja, nu under kvällen så har Tony varit här å käkat lite mat och så har jag typ halvt sovit. Men är vaken nu iaf. Tur är väl det. Om ja ska lyckas somna sen. Men jag blir trött av tabletterna märker jag. Uscha..!! Inge kul alls..!
Neee, nu har jag nog uppdaterat om vad som händer.

Sabina, nu är det inte långt kvar förän jag dyker upp hos dig!!!
Så grymt skojj det kommer bli! Wihooo!
Är även Vulkanmarken snart..

En till Utmaning

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD:
Regler: Du måste svara på alla frågor ÄRLIGT och sen utmana alla som läser detta.

Kidnappad från Nettan

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel?:
Hmm, jag anser mig vara upptagen eftersom jag träffat en underbar kille.
2. Är du lycklig?: Hmm, vissa dagar ja vissa dagar nej, just nu lite.
3. Är du uttråkad?: Njee, inte just nu. Men det kan hända andra dagar.
4. Är du ledsen?: Naaa... Inte vad ja vet iaf =)
5. Är du italienare?: Nope nope.. Hel svensk från födseln.. ;P
6. Är du en cooling?: Mjaa kanske.. ;P
7. Är du från irland?: Ha ha ha, nej.
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta?: Nej det är dom inte å hade dom varit det hade pappa varit änkeman ;P.

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?:
Jaa, i vissa fall, man märker ju om det klickar till direkt eller inte.
2. Har du någon gång blivit sårad?: J A
3. Har du någonsin tänkt på samma kille flera gånger under samma natt?: Mjoo jaa, det har jag nog gjort ja.
4. Har du gillat/gillar en kille utan att berätta det för honom?: Ja det har jag nog gjort ja. Men skit samma jag har träffat en bättre nu.
5. Har du kysst någon under de två senaste veckorna?: Åhh jaaa!! Å det va riktigt myyys.
6. Har du haft en hemlig beundrare?: Bra fråga, ja vet inte.. är väl det som menas med hemlig att man inte ska veta???
7. Är du kär?: Nej, det är jag inte. Jag är i det stadiet att jag tycker om någon väldigt mycket bara.
8. Vill du gifta dej när du blir stor?: Det beror på vad som menas med stor !!

TVÅ ALTERNATIV
1. Bilddagboken eller lunar?:
Bilddagboken

2. Hår eller ögon?: Ögon ? Här ? Får ja inte välja båda?
3. Katter eller hundar?:  Hund, men har två underbart mysiga kissar!!
4. Några få bästa vänner eller jätte många vänner?: Några få underbara.
5. Tv eller internet?: Internet, för man kan se på tv på nätet nu med ju
6. Coca-Cola eller Pepsi?:  I soo loove Pepsi!!
7. Utekväll eller romantisk hemmakväll?:  Hmm.. båda, eller om man tar bort romantisk och byter ut det mot mysig.
8. Pengar eller lycka?: Lycka till tusen!
9. Dag eller natt?: Dag funkar bra
10. Msn eller mobil?: MSN och Mobil! Kan inte leva utan dom grejjerna

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån?:
Öhm neej, jag har aldrig velat smita hemifrån.
2. Brutit ett ben?: Inte än.
3. Gjort nåt du ångrar?: Säkerligen.
4. Hoppat Bungee Jump?: Nej, och det komemr aldrig hända
5. Ljugit för någon du tycker om?: God lord, ja.
6. Ätit en hel tårta?: Nee, men nästan iaf..
7. Gjort bort dig offentligt?: Hmm.. möjligvis, men d har ja inget minne av
8. Viljat bli tillsammans med ditt ex igen?: Jaa, flera gånger. Men dom är idioter allihop.
9. Gråtit när ett husdjur dog?: Ha ha ha!! Jaaa!!
10. Velat försvinna?: Hmm, jaa, någon gång kanske.. ?

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde?:
Pappsen, bilen ville inte brumma imorse.
2. Telefonsamtalet du fick?:  Pappa
3. Personen du var med?: Tanterna på jobbet?
4. Roligaste grejen som hänt?: Öhm..?? Vet ej. Finns så många när man har underbara vänner.
5. Personen du smsade?: Nettan vare nog faktiskt..  ;P
7. Du skrev till på myspace?: Myspace?
8. Du kommenterade?: Och i vilket syfte menar du kommenterade? Blogg så va det melindalin
9. Du tillbringade natten med?: Mig själv, katterna sov på varsitt håll inatt.


Idag är en skit dag...


Jaa, som mitt förra inlägg så vill jag bara påpeka att denna dag bara varit skit.

Eller jaa, käka på donken med Nettan har varit dagens höjdpunkt. Annars har hela dagen kunnat kvitta annars.

Är så förbannat rastlös men ja har inte lust att göra ett jota. För jag är så uttråkad och känner mig helt nere faktiskt. Helt deprimerad..
Å jag vet inte varför.
Å ja skulle vilja skriva av mig här men jag vet inte vad ja ska skriva liksom.
Vet inte vad som ska komma ur mig, för när jag skriver såna här deprimerande inlägg så brukar dom bli långa.
Å idag är en sån här dag man bara skulle vilja mysa med den man tycker om. Men är han är då? Nope nope..
Jag är ju sjuuk liksom. Jävla hals! Å inte har jag några ipren heller så huvudvärk får ja väl ha för alvedon är bara skit skit skit...!! Har faktiskt provat å ta tre stycken ett tag, men hjälpte dom då? Nej nej..
Men tar man EN ipren så försvinner huvudvärken snabbt som ögat. Inte klokt va bra dom är de där vita sakerna. Som jag äntligen kan svälja hela.. ;P

Jag vill göra nåt, men jag har ingen lust. Stabilt eller hur.
Nee, nu ger ja upp. Back to bed!

När man känner att man verkligen inte orkar.


Det är en sån dag idag. Känner inte för att göra nåt. Inte ett skit. Tänker inte ens ställa mig å fixa matlåda tills imorrn. Orkar inte, har ingen lust, vill inte, känner inte för det.
Jag känner mig bara orkeslös idag, skulle bara kunna ligga under täcket precis hela dagen, med undantag för att gå på toa då. För allt jag behöver vid sängen är ett glas med pepsi å en pepsiflaska på golvet. Sen behövs inget mer under hela dagen. Inte ens mat. Men det ska ja ju fixa med Nettan, vi ska äta på donken å få det sista glaset. Nerds I knoow!

Annars tänker jag inte ta för mig av något alls idag. Tänker fixa syndar mat tills imorrn, dvs två piroger eller nåt. Å sen dra med mig en drickyohurt å lite mackor till frukost på jobbet. Sen så är det klart. Bara lägga sig under täcket å inte göra ett piss!

Det är en sån där dag när man bara känner att allt skulle gå fel om man skulle ta sig för med nåt, så därför låter jag bli. Håller dessutom på att bli sjuk! Jävla bajs! Ont i halsen å så är förkylning på g tror ja.
Så det är lika bra att hålla sig instängd med dörren låst om sig ifall man skulle somna.

Hela dagen är bara skit!
FÖRUTOM mat från donken. Börjar bli riktigt hungrig nu.
Efter det ska ja roa mig med GG.. Me loove!!

Puss Hej!

UTMANING

Utmaning


Tre saker jag gör när jag vaknar:

- Tittar på klockan
- Besöker toaletten
- Slår på tv:n å datorn

Tre saker jag måste ha under dagen:
- Pepsi
- Mat
- Tid att sitta vid datorn

Tre personlighetsdrag på mig:
- Snäll
- Glad
- Busig

Tre saker jag gärna ägnar mig åt:
- Katterna
- Familjen, vännerna
- Nya kärleken

Tre saker jag är rädd för:
- Döden
- Skräckfilmer
- Mörker

Något jag drömmer om:
- Framtiden
- Att skaffa barn                             
- Resa tillbaka till Mallorca

Tre jag utmanar:
- Frida
- Sabina
- Å någon mer som orkar =)