Hektisk dag...


Jorå, dagen började väl med att klockan ringde ungefär precis vid 10 där.. Dax å gå upp? Nej orka kändes det verkligen som!
Hade sovit riktigt dåligt under natten. Legat å smsat med Björn i säkert en timme eller nåt. D är väl inga fel, men ja ville kunna sova, men icke!!
Somnade väl strax efter 4. Å vakna 10.. Inge trevligt må ja säga!

Men men, d va bara å gå upp å klä på sig å åka till farbror som skulle hjälpa mig med däcket på bilen, lämna det och få på ett uselt däck som inte får fäste nånstans i snön!
Å sen iväg till faster å hämta pengar för ljuspartyt å in till stan å sätta in på banken, tanka bilen och sen åka å hämta ut paket å handla lite..

Hade iaf fått mina filmer, eller en del av dom.. Narnia och första säsongen av DH saknades juh =( Restnoterade.. Buhuu!
Men men, de kommer väl så småningom så ja kan ligga å sträck kolla när ja är ledig.

Somnade en stund efter att ja börjat kolla på Mysteriet på Greveholm. Asså, ja älskar verkligen den kalendern.. !! =) Så ja kolla ju klart på hela under dagen.. Typiskt mig liksom. Haha..

Å sen åkte ja upp till pappa en sväng för ja hade fått mat i hans smörgåslåda som han brukar ha med sig till jobbet så den ville han gärna ha tillbaka..
Å sen åkte ja å kolla upp lite priser på frakt, har ju lite som ska skickas när ja fått in pengar..
Så jaa, det händer lite grejjer må ja säga.. Fullt upp hela dagen.. =)

Å imorrn ska ja till farbror å få fast däcket asså, det va pyspunka på det vinterdäcket ja har som farbror har fixat åt mig. För imorrn så ska jag åka till Pålsboda å ha Partylite visning, skulle ju haft en hos en i Bråten, på Busbacken, dom som är grannar med pappa å Carina, men hon backade ur å bokade om med nån annan den 2 dec istället..
Kul för dom.
Ja åker till Pålsboda å tjänar en slant däristället och träffar lite nytt folk :d Ska bli roligt.
Så ska ja klämma in fika med Ange imorrn med :D Hääärligt!! Saknar fika med dig gumman.. Å så ska ja hämta klänningen inne på Spero också :D Iiiwwh!!
Julfesten här kommer jag!! =)

Mja mja.. fullt upp.. :D Men det är skönt å få saker gjorda när man ändå är ledig :D
Nu ska ja nog kolla ny film :)
Pusss Hej!!

Ljusparty med stiing!!


Jaa, igår va en annan dag, haha.. hade ju jobbat kväll/natt på MAX. Kom hem strax runt halv tre, somna väl efter tre någongång å vaknade säkerligen några gånger under natten pga jävla fitt mardrömmar!!
Fan va ja hatar det!!!
Men men, jag somnade väl om å vaknade inte förän klockan va runt halv två faktiskt. Ha ha..

Men men, det blev ju ett ljusparty hos Faster Kicki sen ;) Och det gick med förvånging skit bra!!
Sålde för 6076 kr och sen så hade ja ju en extra beställning på 953 kr..
Så jaa, det blev 1502 kr klirr rakt ner i kassan.. Eller ja, dom hjälper mig riktgit bra med skulderna denna månad :) Så det känns jätte bra. Ska ju ha ett den 28 nov nu också, ska bli roligt.. ca 15 pers :D Iiihhw!
Å så blire ett i dec som är inplanerat iaf.. Så jag hoppas det går bra på det också.. :)

Men jaa, det bjöds på glögg å tacos hos faster också :) det va riktigt gott så det tackar man för!!
Å sen blev det lite vin, mumsigt, blanda med fruktsoda.. Alexandra har blitt tokig i vin med fruktsoda, ja visa även sugrörs metoden för Amanda igår, med vin å fruktsoda, det gick super bra. Ha ha, förutom att ja fick upp kolsyra i näsan å blev alldeles tårögd. Oj oj oj.
Det bar av ner till nån MC klubb sen, där d skulle va kareoke, men hmm.. kunde ju ingen av låtarna. Och ja ska även få köpa ett PS2 för 850 kr :d Kusin Jennie som säljer det så snart har ja också singstar här hemma så snart blire fest här med. Eller ja, vi har ju bevisat ganska länge nu att man kan ha fest utan singstar.. :P
Men jaa, har ju alltid velat ha det så nu ska ja snart fixa det.

Annars idag då, lugnt måste ja säga, mormor å Josef va här å kollade lite på katterna och pratade lite :) Va trevligt.
Nu väntar jag på mat, blir tacos idag igen.. Men det är gott.. Kan aldrig äta för mycket av det..
Så det blire ikväll, å så blir det nog lugnt tror ja.. får se om det händer nåt. men det gör det nog ev :):)

Nu är maten påväg! Wiiie! Muums :D
Puss Hej!!

Veterinären med kissen


Jaa, idag va vi hos Veterinären Magnus i Karlskoga.. Med lill Skruttan.
Å hon va så himla duktig! Visst, om jag va ett djur och någon började raka bort päls på mitt ben å sticka en nål i mig så skulle ju inte jag va tyst å trevlig. Men hon va så duktig. Lilla gumman..!!
Hon har öronskabb, men annars är hon fullt frisk, skaffade en ny låda, med typ pellets eller nåt liknande, som hon ska få lära sig å gå på, för den absorberar lukt och sådär så då kanske hon kan tänka sig att gå på lådan, för det kan va därför hon går bredvid, att hon känner sig underlägsen i rang, från att va första katt som bestämde och sen nu inte ha något alls å säga till om, då kan det vara så att hon inte vågar gå på lådan, för Sigges doft är väldigt stark, han markerar typ rivir och hon vågar sig inte dit.

Så Skruttan va duktig! Min lilla gos katt!!
Så nu ska vi göra oss av med skabben i öronen.. :)

Puss Hej

Lördag med draaaaag, å lite Rally!!


Jaa, i lördags blev det ju jobb, började halv tio till att börja med. Och sen så rullade det på och jag fick faktiskt gå hem, hmm runt ett där.
Riktigt sköönt faktiskt.
Tog en fika med Bella å hennes kompis Linnea. Riktiga pojktokar det där.. Oj oj oj, tror Linnea har nån slags radar på sig när det kommer en snygg kille på ingång.. ;)

Blev en lugn stund hemma sen, å då ringer bror och undrar om jag kan hämta lite grejjer hos pappa å komma dit med, sure, syrran fixar :)
Hem, fixa mat, vila en stund å bara chilla.
Sen bar det iväg till bror igen och Matilda då, de skulle ha inflyttningsfest och typ kombinerat 20 års kalas för Matilda :) Grattis tjejen i efterskott :)
Å för mig blev det nyktert, skulle ju upp å jobba på söndagen. :) Idag alltså.
Men men, hade trevligt ändå, prata med massa folk som va där. Sen så blev det statt, bror betala in mig även om de gick till Wickan, som tydligen söög, fanns inga tjejer som ville ställa upp på wet t-shirt tydligen. Ha ha! Rätt åt dom!
Men Statt va inte mycket bättre så det blev att hämta lite folk från Wickan, som ville in på statt, men sen blev det ändrade planer, de kom ner till MAX och vi satt där och åt mat och sen blev jag chaffis till bror, Matilda kusiner och deras sambos :) Å det blev rally kan jag säga, Virre, Jessica, Mattias och Jimmy satt å garvade i bilen och hade toppen kuul, Rallyfia är ja d! Tihiii!! Ni överlevde ju åkturen, med goda livschanser ;P
Träffa frida på Max också.. =) =)

Men jaa, det va väl lördagen i stora drag, somna inte förän halv tre och sen upp vid halv nio då bilen INTE ville funka så det blev akut samtal till pappsen som kom å hämtade mig och klrdemig till jobbet :D Snällt!! Tack tack!!
Annars har det inte hänt så mycket mer, varit riktigt lugnt på MAX så jag fick sluta tidigare idag med. Gött gött!!'
Imorrn är jag ledig och då ska jag sooooooooooova! Så sköönt!

Nu äre Gossip Girl!
Puss Hej!

Oh I hate thiis!


Det är jämt såhär! Alltid när man ska upp å jobba så kan man INTE sova, eller inte jag iaf. Visserligen så jobba jag ju måndag å tisdag natt, å somna då inte förän typ mellan tre å fem å sov bort hela dagen. Får skylla mig själv. Och idag då, ställde klockan på halv tio, gick jag upp då? Åh nej! Slog av klockan och la mig å sov igen, så praktiskt. Verkligen inte! Å ska ja va ärlig så har jag sovit under dagen med, så det är väl inte heller så där jätte stabilt. Å neeej!!

Så nu kan jag inte sova och jag ska upp typ kvart i åtta för jag börjar jobba halv nio, jätte toppen!! Visst, när man väl vaknat och varit uppe en stund så blir man ju pigg typ, men sen är det ju det där att man INTE lägger sig å sover när man kommit hem. Eller ja, det kommer jag ju inte kunna göra, ska ju faktiskt diska när jag kommer hem och sen så ska pappa komma å hjälpa mig å städa lägenheten. Så snällt av honom för det orkar jag inte själv eftersom jag mår som jag mår. Då ställer han upp å hjälper mig med städningen :) Är jätte tacksam för det. Absoluut!! På så vis får jag umgås med honom okså, ta någon puas, dricka te för min del och kaffe för hans. Så det blir nog bra det också tror jag. =)

Men när jag inte kan sova så ligger jag och tänker massa, på allt möjligt.
Som nu, folk jag inte gillar som kanske har förhållande, jag bara hoppas att det inte kommer hålla, bara för att liksom. Bara för att jag inte har någon, bara för att jag inte pallar med känslor och är känslokall just för tillfället. Då orkar jag inte se massa folk som jag ogillar ha det mysigt å gulligt å puttinuttigt.. Nu tänker jag absolut inte nämna några namn, för det är inte några speciella jag tänker på heller.
jag skulle bara vilja va lycklig, hitta den där rätta som får det att ryka ur öronen av lycka och kärlek! Men jag vet med mig själv, att jag inte orkar med massa känslor just nu, för att jag orkar knappt med mig själv.
Det är jobbet som är viktigt för mig nu och att jag mår bättre och kommer ur den här jävla depressionen. Men ändå, såklart jag vill ha en mysig person att gosa ner mig med i soffan osv osv, somna bredvid.
Å för inte så längesen så tänkte jag på en bebis, en go liten sak att tycka om, bilda familj, men visst, man ska ju ha någon att skaffa det med också, och jag har väl inte direkt något stabilt förhållande i nuläget.

Jag tänkte även på att det vore mysigt å kanske skaffa tjej, kanske skulle det bli jätte bra? Eller jätte dåligt?? Har ju inte provat så jag kan ju inte säga något om det faktiskt...
Å jag vill ju inte skaffa tjej bara för att ta reda på hur det är, visst, jag kan känna mig väldigt attraherad av vissa tjejer, men är det som att va tillsammans med en kille, nej, det är ju en av en egen sort liksom..
Massa tankar å funderingar faktiskt. Hjärnan har sina egna tankegångar ibland... Å det kan vara jobbigt vissa gånger.

Jag har hittat två personer som mår precis som jag, eller ja, den ena mår lite bättre faktiskt och den andra är lika under jorden som jag. Den ena är Bella, och den andra är Johanna.
Johanna började jag prata med när det tog slut mellan mig å Fredrik, å hon är toppen go å underbar!! Jag känner en viss samhörighet med henne, hon vet vad jag går igenom och jag vet vad hon går igenom. jag har även sagt att jag tänker inte försöka göra henne glad och få henne på bättre humör om hon inte vill. Och jag kan faktiskt inte ta åt mig hennes problem, visst, jag kan lyssna på henne och försöka ge råd, men jag kan absolut inte ta hennes problem över på mig, då orkar jag inte. Men det har hon ju inte begärt heller. Och jag begär inte att hon tar hand om mina problem, det måste vi båda göra själva. men vi kan vara där som stöd för varandra, för det kan behövas.
Och pappa å Carina vet hur jag mår tack vare Nettan, som tog tag i och pratade med dom istället för mig för jag pallade inte, och nu har jag fått bättre respons från dem. De vet, även om de inte vet precis hur det är och preciis hur jag mår inom mig. Det är bara jag som vet innerst inne. och jag kan inte beskriva det heller. Jag kan inte, det går inte.
Jag har slutat med mina antidepressiva av egen vilja, och det får mig att må skit! Jag har som Carina sa leva i en låtsasvärld, jag har klivit ur den och insett att jag faktiskt inte mådde bra. Jag tackar faktiskt alkoholen till det, annars hade det aldrig runnit över och jag hade inte blivit så ledsen som jag blev.

Jag och Johanna ska träffas innan hon åker till Gotland, jag vill cokså åka dit igen!! Utan att bli sjuk denna gång. Kanske kan vi åka dit tillsammans till sommarn? Det vore skojjigt!!
Två korta tjejer på vift.. ;P Tihii!

Matsedel för två veckor är gjorda, och jag känner mig nöjd, har anpassat mat efter hur jag jobbar, vad som är lätt å smidigt å göra osv, ska börja veckohandla. Och jag ska väl även göra upp ett litet städ schema, så att jag håller koll här hemma, så det inte gror igen. Och jag vet på ett ungefär hur jag ska göra :) Jag är ju lite kreativ så det kommer nog bli bra. Pappa fär väl hjälpa till å tipsa mig om lite saker, men jag vet hur jag ska göra det på ett ungefär. Jag har ju lite skojjiga magneter och dom kan man använda till saker å ting :)
Typ sätta fast en lapp på ena magneten som det står dammsuga på, en annan diska, tvätta, damma osv.. Så städningen blir lite roligare, och om det inte ser fördjävligt ut så är det mycket lättare att hålla rent.
Jag måste börja ett nytt liv för att kunna ta mig ur det här.

Jag och Nettan eller Ange som jag nu ska börja skriva eftersom hon BYTT namn!!
Ont i handleden har jag också känner jag! Morr!
Aja, till saken, hon ska följa med mig till kuratorn och prata om hur jag mår, hon vet ju faktiskt en heeeel deeeel om mig och det kan va bra för Anita att höra en annan version, även fast jag ska berätta hur det är och så för henne också, men Ange ska berätta hur hon ser på saker och ting, hur hon ser min depression och om hon vet hur jag mår, för hon vet. tro mig, hon vet faktiskt. Är så glad att jag har henne vid min sida, vet inte vad jag skulle göra annars!! Hon är sånt himla bra stöd för mig, även om jag kanske ibland lägger alldeles för mycket av mina problem och ängestar på henne. Hon har ju egna problem och tankar. Men hon vet att hon kan säga ifrån när det blir för mycket, och det gör hon. Hon är underbar!!

Jaa, detta blev nog ett ganska långt inlägg, men det behövdes nog.
Jag kan nog inte få in kärlek i mitt liv flrän jag tagit tag i livet och hur jag mår, det blir lite för mycket.
Så jag ber om ursäkt till Robin som får stå ut med mig, det är inte meningen, absolut inte. Men jag avrande dig för att det kan bli så att jags töter bort folk, omedvetet på något vis. Gör det inte medvetet, utan det bara blir. Jag stänger in mig i mig själv just för tillfället och kan inte släppa in fler personer än vad som redan finns där. kan inte släppa in fler känslor och värme, för det får inte plats. Det är fullt i mig.

Ska väl försöka sova nu. Är en dag på jobbet imorgon. Ska bli skönt å få komma dit igen. Känns lite konstigt när man är ledig, är ju mer van att jobba näst intill varje dag när jag jobbat. Men men, alltid skönt med lite ledighet, lugna ner sig, varva ner och bara chilla. Jobbar ju helgen, men slutar, och  de här tre dagarna och det är ju helt okej, har ju liksom hela dagen kvar av helgen. På lördag blir det inflyttningsfest hos kära bror och Matilda. Ska bli kul, ska va nykter för att orka med å jobba på söndagen. Men vadå, man kan ju ha kul utan å dricka :) Trevligt å bara träffa folk liksom. Dom träffar man ju inte alltför ofta.

Nu blir det sängen. Sov så gott. Jag ska försöka!!
Puss Hej!!

Å Puss på Johanna! <3
Å Puss på Ange! <3
Å Puss på Bella! <3

Ordinarie schema


Jaa, nu är det så att jag har fått jobb på MAX, men det har ja säkert nämnt i något annat inlägg..
Å igår så gick jag på mitt ordinarie schema, 16.30-02.00, det kändes så otroligt gött måste ja säga!!
Jobbade med några goa personer, jätte snälla å toppen trevliga!
Å sen stängde jag och Henke :) Å det gick bra, stod även i driven, och det gick väl också bra, lite stressigt blev det ju när det lyckades komma flera bilar efter varandra.
Gjorde iaf så gott jag kunde å Henke backade upp mig och det kändes bra att ha han där som hjälpte till.

Jag är motiverad till att gå till jobbet, jag tycker detta är kul, jag får jobba med folk å det är vad jag vill, visst, det är ju inte barn, men det är ju ändå service och personligt bemötande. Och det är jag bra på.
Nu ska ja väl inte sitta här å skryta, verkligen inte, jag gillar detta jobb, det gör jag. har varit anti mot hamburger resturanger förut, men nu när ja jobbar där så blir det annat, man ser saker ur en annan synvinkel.. Å det är ju bra.

Nee, nu har ja skrivit lite.

Puss Heeej!

Idag är det löördag!


Jajjemääänsan, idag äre lööördag!

Iofs är det väl inget speciellt med det, va ju ledig igår också liksom ;P

Men idag är det feest hos en kompis, men jag ska vara typ nykter, ska dricka lite vin har jag tänkt mig iaf.

Är ledig imorrn med, seeen köör ja igång på mitt ordinarie schema. 16,30-02,00 första dagen, d är fina pengar det :)

Å driven är ja ju jätte duktig i så det käns ju tåppen bråå!


Igår så va jag barnvakt åt två goa ungar från 13-14, å sen blev jag bara kvar hos dom, käkade tacogratäng med sallad till.

Å sen så tittade vi på film å åt pepparkakor, Mamma mia är underbart bra. Sen så fick barnen krypa i säng och vi skar upp morötter och gurka å doppade i OLW:s Ranch dip och OLW:s Fresh Island dip. Så underbart gott, sen så hade vi ju givetvis Sourcream & Pepper chips till.. Kvällen kunde inte bli bättre! Vi tittade på What happens in vegas.


Men en del under kvällen så kände jag att huvudet inte riktigt va på topp, hängde inte ritkgit med å då förstod jag att nu säger kroppen ifrån igen, jag slarvar som en idiot med maten, vissa dagar äter ja inget alls, dricker lite te under dagen å inget mer. Men jag måste ändra mina matvarnor om jag ska kunna orka jobba.. Jag måste men det är så svåårt!

Å jag måste ta tag i lägenheten, för den ser ut som hej kom å hjälp mig snabbt liksom. Oj oj oj.. Jag har verkligen gått å groddat ner mig.. Uscha!!

Nu måste ja rycka upp mig. För fortsätter ja såhär så kommer jag aldrig orka med mig själv i längden. Å då kommer jag sabba jobbet också, å det vill jag VERKLIGEN INTE!!


Så efter denna helg så börjar ja nytt liv å nya vanor!

Tre mål mat om dagen å lite mellan mål där, fick höra v kuratorn att ett mellanmål KAN va en Bulle å lite mjölk, måste inte va frukt eller nåt annat nyttigt. Bara nåt å tugga på som gör att kroppen får nåt nytt å arbeta med å så inte blodsockret åker upp å ner, det är inte bra.


Så från och med måndag: Nytt Liv och nya Vanor!!


Idag blire iaf att åka upp till pappsen å äta grillat. Gottigott!!

Sen blire party.. :D


Vad händer hos er andra idag då?

Puss Hej


Fortfarande sjuuk!!


It sux big time (som Nettan säger) att va sjuuk. Har varit sjuk hela veckan och är fortfarande sjuk. Idag har jag feber, och den verkar inte vilja gå ner, kan väl bero på att jag inte har nån Ipren hemma, som då är febernedsättande. Får la vänta ut det här. Och hioppas att det ger sig tills imorgon!
För då ska jag på utbildning på MAX! Mitt nya jobb. Nu jävlar ska jag kämpa och ge järnet!!
Ska till kuratorn också, har tagit med mig en ballong från MAX som jag ska ge till henne. Och se om hon fattar vinken med den.. ;P Men det tror jag nog, hon är smart Anita! Och världsbäst!! Aldrig träffat någon som är så bra som hon, alltså i kurator väg.
Har ju haft en annan tidigare i livet, och pratade väl även med kurator under mellan å högstadiet.. Men ingen är så bra som Anita. Jag är hennes extra lilla fågelunge som hon tagit under vingarna =) Å det känns så bra!!

Veckan har annars varit lugn, jag Emilie och Therese skulle ju åkt ner till Ullared i fredags, men det blev inte så, så istället gick jag och köpte mig en Cuttlebug för dom pengarna jag skulle haft med mig ner. och jag är helnöjd med den!! Jag har återfått lite scraplust, så jag ska väl grejja lite med det nu när jag får tid. =)
Har grejjat lite nu, men hittar inte riktigt den layouten jag vill ha, vet typ vad jag vill göra, men får inte till det, så jag får tänka lite på det.
Det lossnar nog snart.
har ju beställt två nya alfabet och några dies. Jag har blivit shoppinggalen. Men men. Jag fick ju faktiskt pengar så jag kan lika gärna spendera dom på sånt jag tycker om.

Igår va det lite social tid hos Nettan. Riktigt trevligt, massa smink och kurs prat. Så vi kom fram till att Emma å Nettan (numera Angelique eller Agge ;P ) skulle gå en smink kurs, så går jag en scrap kurs, men sen får de lära mig allt de lärde sig på sin kurs. Blir toppen bra det där.. !!
Hämtade även Robin på busstationen, å körde hem honom, han hade ju fryst ihjäl annars om han skulle gått hem!! Å sen så fick jag ju träffa honom igen också, mest det jag ville. Har saknat honom hela veckan när han varit hemma i Borås, så det va skönt att han kom hem till Karlskoga igen. Nu har jag honom närmre liksom!!
Vi skulle ha käkat mat idag, men eftersom Mr Feber kom å gjorde mig sällskap inatt så blev det ju inget av det. Hoppas han hittar någon annan att hälsa på snart, för jag tycker inte om honom. Mr Feber alltså, inte så lätt att ta ut skilsmässa med honom heller, han är så envis och enveten att han håller sig kvar in i det sista.

Men men, va myyys å träffa pojken! I like him a loot!
Även om jag inte känner mig redo att sova med honom, kanske blir bättre om jag sover hos han på internatet först?? Men jag vet inte om jag vill sova i den sängen. Men men, det märks.
Min goa kille! Han gör mig glad!

Nu är det snart Gossip Girl, ska se på det och efter det är det ensam mamma söker, det har jag börjat titta på. Allt för att fördriva söndagen!
Sen blire nog sängen för att sedan sova och försöka bli lite bättre! Måste ju bli någorlunda frisk tills imorrn så jag kan komma till kuratorn och sen på MAX utbildningen! 2 dagar kök och 2 dagar kassa. Sen jävlar är det jag som jobbar på MAX! Kom å hälsa på mig i dom fina kläderna ;P Hehe

Ha det bra!!
Puss heeej!