Frukost fika :D


                                           

Jaa, idag blev det fruksot fika med underbaraste Angelique. Va meningen att jag skulle gå upp 12, men vaknade runt 10.15 å va pigg, kände att ja hade ont i halsen igen då också, å att jag fortfarande va rejält förkyld. Men men, försökte somna om iaf å när jag är på god väg att göra det typ en timme senare, va händer då?? Joo mobiiiiiiilen ringer, vem, joo pappa!!! Maaah va ja hatar att bli väckt när jag får sova.
Å jag behöver sova när jag ska jobba dom här passen för annars är jag helt död! Bläääh!!! 
Så jag lät ju lagomt glad när han ringde, elelr inte. Sur som ett bi verkligen. Lovar!
Så imorgon så kommer jag ha mobilen på ljudlöst så jag INTE blir väckt. För jaa, jag blir grinig när jag vet att jag kan sova till en speciell tid å sen ringer folk å väcker mig. Morr!
Så jag ställde klockan på 12,25 å gick upp å gick ut å började skrapa rutorna på bilen.
Ha ha ha!! Vi blev insnöade och Ange hittade den dåliga isskrapan från Uniflex! Ha ha!! Oj oj oj d va roligt, såg ju typ INGET kan ja ju säga. Men men, vi kom till JET å tanka å sen fick vi fika på ett fullt cafe ;P
Sen blidde det systemet för å köpa lite å dricka ;P

Nu ska ja snart iväg å göra mördarpasset, dva 16.30-01.30 typ.. Uscha! Gillar det inte speciellt mycket. Men men, det är pengar. Men jaa, så jävla sluut efter en dag kan ja lova...!! 

Nu blire maat!
Puss Hej!







             

Going Frisk!


Jaa, nu är man äntligens nart frisk, har avrit hemma dom här dagarna efter jul nu. Visst det suger hårt att veta att man förlorat så pass mycket pengar på de här två röda dagarna. Men hälsan kommer väl först?
Har iaf tagit åt mig å jobba nyprsdagen, så det gör mig inte så mycket. Då får jag lite pengar där istället. Men det kommer ju på feb lönen. Men aja, pengar som pengar, alltid lika roligt att få lönebeskedet :D
Ska jobba imorrn.. Mördarpasset efter man varit sjuk. Dvs 16,30-02,00 eller ja det brukar bli 01,30 eller nåt som ja å Henke kommer därifrån så det känns skapligt. Gillar att jobba med honom =)

Annars har dagen varit helt okej, sovit bort den typ dock, vaknade väl runt halv tre och insåg att jag borde gått upp tidigare. Inget bra på tv, men efter ett tag så insåg jag att de visade Hidalgo på jaa, nån kanal, så den fick det bli att titta på.
Har väl iaf tagit mig ur sängen, vettigt, annars vore det svårt att sitta här för ja har ingen bärbar dator. Så d så.

Jag blev nojjig igår, köpte nyutgåvan av Törnroa på dvd igår, 50 års jubileum. Å nu väntar jag på Pinocchio, som va med i vinsingen av Kalle iår, typ det enda jag såg, sen sov jag bort resten av Kalle.. Å vet ni, tråkigt faktiskt, men det va sköönt å sova!
Men nog om detta, nu har jag iaf nummer 16 i min samling!
Å snart kommer Pinocchio, dvs nr 2 i Disneys klassiker samling. Iiiwh!!
Säger ju att ja är nojjig. Älskar Disney, och det vet de flesta omkring mig.

Ska åka å keeka sen tror ja, vet inte va d blir, kanske pizza, men ska iaf till Max å hålla Linnsan sällskap under hennes lunch.. ;P

Puss Hej!

Still sjuuk!


Jävla helvetes fitt förkylning å feber säger jag bara!
Jag hatar det!! Skulle ju ha jobbat igår och idag och tjänat riktigt jävla fiiiina pengar. MEN ICKE! Förkylningen å allt annat sätter ju stopp för det. Fy helvete va sur jag blir.
Jag som hade räknat med en underbart fiiin löön i januari.. Men men, den får jag väl se mig i stjärnorna efter. Kommer säkert bli en kass lön. Hmmf! Men men, jag klarar mig nog.

Julen va helt okej.
Kan ju skriva vad jag fick:

Micro ( med grill;) ) av pappa å Carina
Chokladtomte av tomten (dvs pappa å Carina)
Singstar Abba av Anders å Matilda
Pengar av Mormor å Josef
Godis av mormor å Josef
En julblomma av Mormor å Josef

Å så får vi INTE glömma att jag fick en Cuttlebug die av Frida =) Tack tack!!

Tack tack :) Det va trevligt. Är nöjd. Men det är nog första julen jag fått så få paket.
Men men, det är ju tanken som räknas. Tihii :D

Åkte även å hämtade Markus på julaftons natten, han hade varit på Wickan. Skulle sova där men gick inge vidare, svårt å sova i andra sängar och med nya människor, så jag gick hem. Han blev sur, men men, kan inte jag rå för..!! Jag va verkligen tvungen å få sooooova!

Annars har väl juldan å anndan tillbringats i sängen.
Har dock betalt alla räkningar nu så nu är det klart. Sköönt.. :) Blev väl fattigare men sånt är livet.
Vill ju jobba å tjäna peeengar istället. Fina röda pengar! Morr morr!!
Men nu är det som det är. Får försöka å se om ja kan ta åt mig nåt på nyårsdagen, om det gåååår.. Får prata med Challe om det. Kanske kan hon fixa något åt mig. KANSKE. Annars får ja hoppas på att ja kan få andra röda dagar. Dvs typ jaa.. alla andra röda dagar. Hehe..

Back to bed!
Puss Hej! 

Blööh!


Jag va frisk när jag gick å la mig igår/inatt..
Å så vaknar jag runt.. hmm.. halv fem imorse å va dunder förkyld. Helvetes jävla fitt skit! JÄTTTE KUUUL å va sjuuk när man ska jobba sen! Eller ja den 25:e, men inte faan kommer förkylningen ha lagt sig tills dess. Nej nej.. Kommer va på toppnoten av förkylningen då säkert.. snora som faan å behöva snyta mig stup i ett..
Å så kommer det komma folk från statt på natten där å ska ha mat å sånt för de är fylle hungriga!
Men det ROLIGA är faktiskt att folk OFTA beställer vatten istället för att dricka dricka. Så de vet ju att de behöver nyktra till och vet hur gott det är med vatten när man är full. Hehe..
Men jaa! Jag vill inte va förkyld! Hatar det!!

Vi får väl se om det blir lyckat ikväll.. ;) Vill inte ha för stora förhoppningar som jag brukar ha jämt.. Hehe.. Men jaa, kan detta bli nåt bra?

Puss Hej!

Snaart Jobb... å annat svammel..


Jaa, dum som jag va så tog jag ju åt mig pass 13 eftersom jag skulle varit helt ledig idag, å pass 13 innebär att man jobbar mellan 01-04.
Men men, jag får se det som att det blir lite exttra pengar är ju ett fint OB iaf på 35 kr ;P å vanliga lönen då på 96 i timmen.. så ca 393 kr på tre timmar. Inte fy skam det inte. Ser fint ut på lönebeskedet.
Men inte tar jag åt mig det frivilligt sen. Det är väl om det skulle va jätte ont om folk som inte kan jobba i så fall ;P

Annars har jag inte gjort så mycket under dagen, bara slappat, sov väl bort dagen till iaf halv 2. Skönt, men uscha va seg man blir när man sover så länge, förutom när man är sjuk, då kan man sova hur länge som helst å vilja sova mer. Men men, upp å iväg en sväng till Svenska Hem. Skulle köpa en present till Jenny, dvs min kusins tjej som fyller år.
Vi ska dit och fira henne någon dag här framöver.
Å så fyller Carina imorrn också :) Så det blir att åka dit en sväng, å sen ska jag och Anders å Matilda till mormor å fira lite jul, tror jag iaf vet inte om Anders ringt till mormor.. Hmm, men det märks.. ;P

Men jaa, dagen har varit lugn, har varit uppe hos pappa å Carina å käkat tacos, och jag tror faktiskt jag åt mest av dom. Ha ha ha! Men det brukar jag, älskar tacos och kan äta massa av det. Lever ju praktiskt taget på tacos under veckorna ;P Å max mat. Hehe..
Försökte sova en stund, tänkte jag skulle sova mellan 18.30-22, men jag vaknar å kan inte sova när klockan är 21. Visst, så sen har man bara degat omkring å väntat på att tiden ska gå. Eller ja jag hämtade Bella vid Harrys runt 22. Men annars har det varit såå seeegt! Visst, ska väl snart eller ja om typ 35-40 minuter åka iväg, men dom minutrarna kommer ju sega sig fram.. Maaahahaha!! Seeegt! Kunde ha fått sova istället eller suttit å kikat på nån film, ELLER träffar Janne! Ha ha ha.
Men vi ska ses på måndag. Ska bli trevligt, ta en fika å gå på bio eller nåt. Vi får se vad det blir, jag tror mest på att det kommer bli en låååång fika å bara sitta å samtala om saker å ting för att lära känna varandra. men det är riktigt trevligt det också.
Klart jag känner mig elak, träffa ju Micke i måndags, men han har ju varit såååå upptagen att han inte haft tid med mig under dom här dagarna. Å det känns lite Billy över det hela, att han bara har tid när det passar han att ses å jag vill inte ha det så, när det kanske finns en annan som man kan fatta tycke för.
Så vi får se hur allt blir. Micke sa att han hade mycket innan jul och så. Får väl se hure blir efteråt då.....
Men då kanske jag redan fattat tycke för Janne.. Jag vet ingenting faktiskt så jag låter det vara osagt.
Det är bara träligt att när man träffade den ena personen å allt kändes super bra att han inte har tid sen helt plötsligt men vill fortsätta ses iaf när han får tid. Jag funkar inte så. Inte längre, jag vill inte bli satt i andra hand, har redan haft ett sånt förhållande och det är inget jag vill vara med om igen.
Även om jag ibland tänker tillbaka på Billy och mig. Men jaa, ska jag va ärlig så skulle jag aldrig kunnat ta med Billy på släktkalas osv, för att det finns några i släkten som vet vem han är och hur han har varit och de gillar han inte. De är väldigt glada över att vi inte ses längre, eller ja, är ilag om man säger så.

Så jaa, jag vill ha ett fårhållande där man blir satt i första hand så gott det går, Janne har ju plugget och sen bandyn. Men jaa, jag vill att folk ska ha tid med mig. Det va nog det jag ville komma fram till.
Nu sitter jag väl och svamlar om allt å inget, men det är bara för att jag vill få tiden att gå så ja kan komma iväg å jobba dom där timmarna och sen få komma hem å sova å sen va ledig fram till julafton. Jag vill att tiden ska gå fort på Max idag.
har en liten kisse som sitter här på databordet å kikar runt, den enda som är vaken av mina tre, å det är min älskade Skruttan som är vaken, elelr nu hör jag faktiskt Sigge ute i köket, han pysslar med nåt som vanligt, den lilla busen. Å nu vakna Sixten till cokså. Haha..! Buskatter!!
Sixten låter ÄNTLIGEN min rumsen vara ifred, tack vare en jäkla massa vitpeppar. Hahaha!!!
Tur det, men han tycker fortfarande kulorna är intressanta och kan få för sig att slå på dom å sen inser han att det va nåt starkt på dom å det tyckte han inte om. Lilla busen!!

Jag hoppas att Skruttan ska få nytt hem hos Linns farmor å farfar, skulle vara jätte bra. Då hon nog skulle må bättre av att få va ensam katt. För det är ju ingen som vill ha henne tror jag. Avlivas ska hon INTE göra iaf! Glöm det, då tokar jag hellre kiss och plockar upp bajs efter henne ett tag till å kastreras Sigge. Ingen tvekan. jag ÄLSKAR min skruttkisse!! Hon är min ögonsten, eller ja, dom andra två är mina ögonstenar också, men henna skaffade jag först, dagen efter jag flyttade in, så hon har en speciell plats i mitt hjärta. Så är det bara.
Så jag hopaps på det bästa. :) Min gosa!

Snart julafton, första julen i min egna lägenhet, härligt det känns! Underbart, även om julen inte kommer firas under hela dagen i lägenheten då. Kommer ju vara hos pappa å sen hos Inger å Tord å deras familj :)
Men jag ska åka hem emellan där å fira lite med kissarna, det är dom värda. De ska få blötmat som de älskar :) Tihii!!
Har slagit in alla julklappar med, så det är avklarat, har lastat av familjens klappar uppe i huset så får de lägga dom under granen.. :D Hoppas dom blir glada..! Men det tror jag nog de kommer bli. Det kan inte bli fel iaf.

Å Ange ska få sin också, det kan nog inte heller bli fel tror jag.. ;P Krävs ett AAA batteri för att dens ka funka dock.. ;P Så har du något sånt hemma så ta fram det och bered dig på succé . Hoppas jag iaf. Hahaha!!

Wohooo!! Nu är klockan snart halv å ja kan snart åka, vill inte va där alldeles för tidigt å bara stå å uggla, utan komma lagomt att stämpla in å sen kolla runt om det behöver göras något å se hur mycker folk det är.. Hehe.. :P
Nee, nu har jag svamlat klart.. :D

Puss Hej och God Natt till er som ska sova snart :)

Alone in Örebro :)


Mjaa, jag slog av klockan när den ringde kl 10, va så trött!!
Men sen ringde pappa å väckte mig runt 11, å då va det väl dax å gå upp å göra sig klar så man skulle komma iväg till Örebro.
Va ju ingen som kunde följa med mig, men insåg snart att det inte gjorde mig nåt, va så lugnt å skönt å åka själv, bara uträtta det man tänkt sig å inte känna det där att kompisen vill in å kika här å där.. utan man fick ta allt i sin egen takt å bara strosa själv.
Men visst, sällskap är ALDRIG fel, men det tar jag gärna en annan dag istället :) då man kan sätta sig ner å ta en fika eller så å bara sitta å glo å sen kika runt i affärer å kommentera folk å andra saker.
Men idag va det skönt att va själv.

Å jag hittade det jag ville ha på IKEA, eller ja, två av sakerna va faktiskt sluuuut.
en men, hitta en stoor lykta och sex stycken små så det är ingen fara, å massa småå söta röda julkulor å en del ljus :) Så det är helt okeej för mig.. :)

Men jag skulle faktiskt vilja åka in å köpa fler blockljus, dom va ju billiga liksom...!! Hmm hmm.. får se hur jag ställer mig till det under morgondagen. Har lite att uträtta då också faktiskt innan ja ska iväg å jobba natten med massa fulla människor!
Vi får see.. Hade jag inte känt att jag behövt alla pengar å timmar ja kan få så hade jag inte tagit åt mig det passet. Men men, nu är det försent och jag får ju sova en stund på söndagen å sen är jag ju ledig fram till julafton. :)

Nu äre säng dax för mig! Sov så gott!
Puss Hej!

Ännu mer hektiskt!!


Guud va sköönt det va att få sooooova idag!
Vissa dagar är det skönare än andra å sova. Kom upp ur sängen runt halv ett å åkte iväg till JYSK och köpte lite julgrejjer.. :D
En slinga med ljus som jag ska ha i min lilla rumsen som jag ska införskaffa.
Ska köpa kulor på IKEA imorrn, såna där lite mindre om det finns i de färger jag vill ha. Faktiskt INTE svart!! Ett under. Jag vill ha RÖDA kulor. =)
Men jaa, hitta väl det jag ville ha annars och lite till ;P Åkte vidare till max för jag trodde det va Linn som jobbade, men icke, det va Sofie och Malin. Å Henke då.. ;P Å sen så ringde Challe mitt upp i allt så jag knallade upp dit, och då hade väl hon lite saker å säga som jag tog åt mig en hel del av och vad det är om orkar jag inte dra här. Men jag tycker iaf att har folk något emot mig så kan de komma pesonligen å inte gå till chefen å så får ja inte reda på VAD det är för fel direkt.
Men men, det löste sig.
Fick en fin julklapp också, å den är jätte härlig för att inte avslöja vad det är förän den 24:e ;P tihii!!

Åkte hem å käkade å satt väl å funderade en hel del på det Challe hade sagt, å sen va det dax att åka å jobba. Och jag fick driven. Å så klaaaaart kommer det massa massa massa massa biiiiilar när jag står där.. Och jag behärskar inte driven så bra ännu. Men jag tackar Henke och Daniel för all hjälp :D Tacksam tacksam!!
Fick sluta lite tidigare idag med. Så sköönt. Inga fel att komma hem nån timme extra faktiskt. Har inget emot det alls.

Imorrn så blir det Örebro helt själv.. =/ Ingen som ville följa med. Eller KUNDE ska ja säga för att det inte ska låta fel. Linnsan jobbar ju å Nettan ska ju fika med sin kontakis. Så jaa, det blir att åka själv å strosa omkring där då. Blir inte sååå långvarigt, ska bara in å fixa de julklappar jag ska köpa å sen hem igen. Men jag vet inte vad ja ska köpa till vissa.. Mahaaa!! Det är jobbigt värre måste jag säga. Men jag klurar väl ut något antar jag :D
Å så fick jag låna min brors IKEA kort så jag kan handla lite julgrejjer till halva priset :D Massa bra bra bra.
Så jaa.. Annars vet jag inte vad som händer mer under morgondagen faktiskt.
Vi får se vad den bjuder på.

Får la se om man träffar Karlsta killen i helgen också :) Vore trevligt. Eftersom den andra saken totalt slutade å skriva med mig. Helt jävla blåååst!! Jag har otur så äre bara. Men men, vi får la se hure går med denna kille då :)
Han verkar ju iaf inte va ute efter en sak bara.

Men men, nu ska jag kika på det allra sista avsnittet av DH säsong två. Vill se meeeeer!!
Men det får vänta lite. Ska väl köpa på mig lite säsonger när det blir mellandags rea, hoppas de rear ner boxar på någon sida då.. ;)

Puss Hej!!

Hektisk dag..


Vaknade när klockan ringde, kl 11. Dödligt trött!! Uscha, men kom inte ur sängen förän klockan va strax innan halv tolv.
Sätta i sit lite frukost å lite mascara, sen iväg till jobbet.
Måste säga att idag har varit den mest segaste dagen jag avrit med om. Även fast den va jäkligt hektisk!! Uscha!!
Fick stå i driven, å det kom bara massa bilar hela hela tiden!! Gud va jag kunde ha snurrat bort mig där om inte Sari hjälpt mig. Tack.
Fick sluta en timme tidigare, så sköönt!
Imorrn blire 17-22. Inte lika länge, men ändå en lite små hektisk tid.

Va iväg å spelade lite spel med grannarna uppe i huset. Nice nice, fick en hel del goda skratt :D Behövdes vill jag lova :)

Träffa faster Tulli, Jimmy å Michelle förut, de va inne på Max innan ja slutade.. :) Så ja tog chansen å pratade lite med dom :) Å önskade god jul. Faster fick en julkram.
Hon tycker inte det är ofta man får se mig le, det är sant. Jag gör det sällan. Och ännu mindre på senaste tiden. Men men, det är ju för att allt är som det är.
Men jag log lite för faster :) :)
Å jaa Virre, sök till Max, titta om det finns några lediga tjänster på max.se eller så kommer du in när Challe jobbar, vår restauran chef. Hon är trevlig. och jag tror inte att det skulle va några problem att få in dig, Sofie, Linn å Sari jobbar ju alla där. Och de vet ju vilken go person du är. Och så har du ju ändå gått hotell å restaurang :) Så jaa, kom in du när hon jobbar.. :D

Nee, nu ska ja fortsätta lyssna på Snow Patrol - Run
Den är helt undebar...

Puss Hej!!

Örebro och Karlstad :D


Måndag:

Hade fått sms från Therese som undra om ja va vaken, vaknade väl runt halv tolv eller nåt, å sen när ja inte svarade på smset så ringde hon. Men jag bara orkade inte svara då heller. Men jag skrev ett sms å fråga vad hon ville.
Så jaa, då fick jag ju reda på vad hon ville. Hon undrade om jag ville följa med till Örebro, till IKEA och även NetOnNet.
Hitta väl lite fynd på IKEA, ljus med doft av äpple och även en rolig tvättkorg, eller ja, är något annat egentligen men jag tänker använda den som tvättkorg, praktisk! Å så rymmer den inte så JÄTTE mycket å då vet man när det är dax att boka tvättid, som ja är så dålig på.. Hehe.. ;P

Åkte hemåt efter NetOnNet. Therese hittade det hon skulle ha, och jag köpte även lite presentsnören som de hade där. Å ett mobilband. :D
Väl hemma så åkte jag till mormor med ljus som jag köpt på ikea, ett sånt där 100 pack fast två stycken :)

Blev sen film med Mikael, Linn å Simons kompis. Va väl mys förutom en sak som jag blev lite sur över. Men det tänker jag inte dra här. Men jaa, tack för en hmm.. trevlig kväll. Får väl se när vi ses igen........... Möjligtvis inte själv.

Tisdag (idag alltså):

Vakna runt halv tolv idag med.. :D Sköönt d ;P Å får sms av Linn att jag ska vakna å undrar va ja ska göra idag. För annars så kan ja hänga på henne å Simon till Karlstad.. :D I'd loove too!
Så jaa, göra sig iordning lite snabbt, åka å hämta Linn, ut till hennes mamma å byta bil.
Hem till Linn hämta Simon å in till Karlstad. Givetvis så fick Simon köra. Men HELVETE vad bilen vibrerade. Ha ha ha! Där behövdes verkligen ingen dildo ;)
Väl inne i Bergvik så hitta jag ett par skor på Skopunkten. Men sen hitta jag verkligen INGENTING mer!! Sjuuukt sugit utbud med affärer. Och gina då! Så jävla littet!! Uscha!! Tacka faan för nya Marieberg!!
Men men, vi käkade och kikade väl runt lite.
Hittade iaf en stor lådda med Banana Skids på Coop Forum. Tihii..!! Massa goodis juh!!
Åkte hemåt och gjorde ett stopp hos Linns moster å sen hos hennes mamma igen. Å därefter bar det iväg hemåt.

Å nu har jag nyss käkat lite tacos, utan ris dock =/ Ska ha med mig i matlåda imorrn tänkte jag. Är så jäkla trött på Max maten.. ;P Ha ha.
Så nu har jag matlåda och slipper gå upp så sjukt tidigt imorrn å fixa maten.. ;P Toppen toppen!!
Nu ska ja se slutet av Titanic och sen försöka sova.
Börjar 12 å slutar 20 imorrn. Seeegt!! Men men, peengar och sen jobba torsdag å sen ledig fredag.. Då blire Örebro och köpa klappar till familje medlemmarna så de också kan få julklappar av mig :D Nice nice!!
Sällskap någon???
Linn jobbar.
Nettan skulle fika med sin kontaktis och så är hon suuker.. Stackare.. Krya på gumman.

Puss å Natt!!

Sjuukling.... =/ =/


Mjoo, javisst är det så.. Kände det redan igår.. Magsmärtor, å jag vet ju precis vad det är. Å inatt så gjorde det så jävla ont som den där gången när jag skulle åka till Rickard, va ner i källaren å skulle hämta en skarvsladd och va tvungen å typ krypa upp för källar trappen å kravla mig upp på en stol å bara sitta där..
Å så kom Carina hem å fråga om jag verkligen mådde bra. Å neeeej, d gjorde jag inte. Å hon frågade om jag pallade att åka till Rickard, å klart skulle ja dit.
Preciiiis så ont gjorde det inatt, tur att jag låg i sängen iaf.. Annars hade jag nog dött eller nåt.. Uscha, trodde inte jag skulle behöva uppleva det igen.
Så vi får se om det blir jobb imorrn, men tror inte det, för det gör så gryymt ont i magen.
Men jag tänkte att jag skulle försöka mig ut å handla lite. Tänkte baka lite lussekissar. Är på lite bakhumör. Å när ja va hos Linn så hade hon gjort värsta gooda sockerkakan med nån smörkräm emellan, herrejävlar va god den va! Varm å sådär underbart goooood!!
Så jaa, tänkte väl att ja skulle försöka mig på det, eller ja baka lussekatter. Jag borde väl klara av det kanske. Det märks. Annars har jag ju iaf handlat hem grejjerna som behövs till det iaf :) Så ja kan baka en annan dag.
Ska slänga ihop lite tacos också tänkte jag, det är lätt å går fort att göra. Bara riset som tar sina jäkla 20 minuter att bli klart. 

Ska ta tag i resten av städningen också. Ifall jag orkar iväg till jobbet så har jag städningen gjord liksom. Skulle kännas skönt. Otrooligt skönt.. 
Nee, om man ska ta å ge sig iväg så man kommer hem igen.
Ska förresten ge mig ut å hämta Sigge hos Linn idag med!! Gud va ja saknar honom. Saga inte gilla Sigge. 
Sigge ska kastreras. Ha ha.. Då kanske alla tre kissarna funkar ihop, för Skruttan går ju på lådan nu utan problem när Sigge är borta, så det är väl något med han som hon inte gillar så hon avstår lådan. Säkert hans starka urindoft.

Men jag saknar min lilla Siggelutt! Eller ja "lilla" ska ja väl säga. Min goskatt!
Men han vill säkert inte åka hem från Linn, han är ju tokkär i Saga.. Lilla vännen.. Hopplöst kär.
Hoppas iaf att han blir glad att träffa Sixten, för Sixten saknar Sigge massor!!!!

Nee, om man ska ta å köra igång. Trots den här jävla fitt M-värken!!!
Puss Hej!!

En helg full med jobb.


Jag har inte varit så aktiv här faktiskt, sällan jag är det numera, men det gör väl inte mig nåt egentligen. Men men, ibland så får man väl för sig att skriva lite.
Jag funderar dock på att börja om med en ny blogg faktiskt.. En helt ny. Börja från en ny start å grund.
Får väl se när jag får tid å sitta å klura med det så denna får duga ett tag till.. Å då ska jag väl försöka å skriva lite mer. men men, det tar vi när jag har mer tid,

Jag har jobbat från sön-ons ledig tors å jobbar idag-sön.. Massa jobb må ja säga.. Å sön-ons hade jag stängning, jobbigt värre kan jag säga..!! Man sover ju bort hela dagen å sen går till jobbet går hem å sover igen å så jaa.. Och sen så ska man typ ställa om sig på EN dag?? Går ju inte direkt bra.
Å till råga på allt så ringde dom å undra om ja kunde börja en halvtimme tidigare, dum som ja va så sa ja ju ja.. Så fort upp å tvätta håret å iväg. Ingen frukost där inte. Svinhungrig.
Men men, ja klara mig igenom dagen ändå, fick sluta tidigare.. TACK! =)

Men jaa, igår då, blev en tur med Sigge till Linn :D Goa Linn, henne har ja fått bäst kontakt med på jobbet å det är hur skönt som helst!
Linn har nämligen en honkatt, en birma/skogskatt som heter Saga. Saga löper typ.. Men Saga tyckte inte om Sigge igår, hon morrade å fräste å jamade surt på hononm, å Sigge vart helt kär å galen å ville så gäärna komma närmre lilla Saga, busig å kär å jaa.. Totalt tokig.. :) Min goa lilla Sigge! Kan säga att det va tomt å komma hem utan honom, en liten Sixten som blev helt mammig och skulle va hos mig hela tiiiden...!!
Skruttan saknar honom väl inte såå mycket, hon går ju liksom på lådan nu.
Å by the waay så kommer ev Skruttan få flytta hem till Linns farmor å farfar, där hon får bli ensamkatt och få va ifred från allt spring å stojj från dom andra kissarna. Och då kanske hon vågar gå på lådan med.. :) Vi får se hure blir. Hoppas iaf! För då slipper jag avliva henne och då vet jag att hon får ett bra hem å ja kan åka å hälsa på henne. Visst, det kommer ju bli tomt utan henne, lika tomt utan henne som det är med Sigge nu.
MEN! Jag ska ha en kissunge från kullen på Sigge och Saga, det har jag bestämt. Tihii..

Annars så händer det väl inget mer speciellt, det är snart jul och det är verkligen VINTER ute!! Snöö överallt! Vitt vitt vitt vinterland. Ajm happy! Så här ska det va, massa snö som ligger kvar, inte massa snöblask å skit som regnar bort.
Å på måndag ev så blire fotografering med Nettan, jag ska modella då :D :D
Blir lite vinterbilder å lite andra bilder som jag suttit å klurat på.. :) Får la se vad vi kan åstadkomma. Men jaa, vi är ju ett oslagbart team så, Nettan har ju fotat mig förut och bilderna blir alltid bra! Så jag tvekar INTe om dessa heller.. :D
Nee, om man kanske skulle ta å diska å grejja lite, hinner ju inte med så mycket av det imorrn, slutar ju inte förän 18.15 då =/
Visst, hinner väl säkert grejja lite då också. Men skönt å ha det mesta gjort idag tror ja.. typ disken å plocka lite.. Men det är ju det där med att komma igång också.. det är jag sämst sämst sämst på!!
Men men.. ett tu tre eller??

Blää va trött ja är. Hoppas jag somnar tidigt idag, vore såå sköönt kan ja säga..!!
Ha d bra!
Puss Hej!