Presenter!

image3image4
Presenter och Kort!! Mohaha!


Min dag idag..


God Kväll.. :)

Idag är det min dag, klockan 5,46 för 19 år sen kom en liten tjej fullt med svart hår till världen, den lilla tjejen va jag.. Jag fyller 19 år idag.. Sista året som tonåring =/ Men men.. det får duga.. =)
Först fick jag sms av Andres : Grattis skitunge
Sen fick jag sms av Markus som även han gratta mig. Sen ringde pappa och sa : Grattis! Har du varit nere än? Nej, d kanske du inte har, det står en hund där nere, men lång svans.. Han heter Råtta..
När jag kom ner fanns ingen hund där, men ett kuvert med mitt namn på från hela familjen =) Carina sa grattis hon med =)
Kälade frukost och började göra mig iordning efter ett bra tag, Patrik å Per sa grattis dom med..
Sen ringde Emilie, la på just när ja skulle svara så jag ringde upp och även hon sa grattis =) Hon körde in mig till skolan för sen skulle vi åka in till Örebro.. Frida kommer ut från caféterian och henne kramar ja hååårt!! Hon säger också grattis.. och så får ja present av henne med..
Sen får ja ett meddelande av Stark.. Hej va gör du.. så nedlåtande så det inte är sant, han om någon kille trodde ja skulle komma ihåg det för ja sa faktiskt igår att ja fyllde idag..
Så ja svarade: Jag fyller år hela jävla dagen!
Svar: Just faan, grattis söt.. Då hade han kommit ihåg det ända tills imorse och när ja skrev att ja fyllde år hela jävla dagen så kom han på att ja fyllde för Patrik fyller imorgon..

Så tack så mkt Stark. Du lyfte verkligen upp min dag.. Åh jaa! Å sen när vi är på väg in te örebro så smsar ja fortfarande med Stark, å han säger att ja är sotis, å okej.. jag erkände att ja va sotis, på nåt vis vill ja att han ska tycka mest om mig.. Så va d klart..
Å sen så skriver han, ja ska se på film idag, jahopp typ, jupp, med vem fråga ja.. Frida.. Men jaaa! Intresse klubben antecknar verkligen!! För fullt, d va ju samma, han skicka sms till patrik kl 23 igår typ och fråga om patrik va vaken.. Ja typ sa han, dåra, bara undra och så skriver han jag pratar med frida, d har ja gjort i tre timmar.. Å vem faaaan är intresserad av att han pratat med Frida i tre timmar??????? VEM???
Å sen babblar vi om nåt å så skriver han puss å så skriver jag att han ska pussa på Frida istället, å då skriver han att han kan pussa på oss båda, nej du kan abra ha en av oss, ja och du är ju upptagen.. Men va fan! Jag är inte tillsammans med Chris!!
Jag pallar verkligen inte.. Jag vet inte vad det är med mig.. Ja vet inte vad ja känner, va ja tycker och tänker.. Jag orkar inte med mig själv snart tror jag..

Åkte hem så städa ja toan och sen gick ja över till Emilie och hjälpte henne färga håret.. Blev skit snyggt!! Verkligen.. Totalt intensivt rött!! Grymt!
I örebro bjöd Emilie mig på mat, sen köpte jag ett par solbrillor.. super snygga!! Och ett linne på HM.. grymt snyggt, sen åkte vi till sötvaruhuset och köpte lite godis med.. =D

Nu har jag nog delat med mig av allt.. Tänk att all aggression kan få en att andas ut så skönt och lugnt..