Midsommar..??


Jaa, så har det varit midsommar då.. Jätte kul? Eller kanske inte alls!
Varje midsommar jag firat har varit med sill å potatis. Eller ja, kötbullar för min del eller nåt typ. Tror ja. Kommer faktiskt inte ihåg. Förra året åt jag iaf mos å korv!! =) Haha. Stabilt.. Åhh jaa.. ;P
Jag åt lasange med pizza sallad igår iaf. Å sen så åkte jag till Nettan uppe i huset å hämtade lilla Siggis. Tog med han upp till huset och lät han hälsa på pappa Carina och Per. För det va ju dom som va hemma.
Å sen fick han även hälsa på En del av emilies kompisar som va där och firade med dom. Det blev lite för mycket för honom så han blev trött och slocknade.
Sen fick han åka hem till sitt hem igen. Å han tycker INTE om att åka transportbur den lilla kraken. Vilka hjärtskärande jamanden han gav ifrån sig.. Aww.. Blev ju helt förstörd typ, han försökte verkligen ta sig ur transport buren. Den lilla missen.
Å sen blev det att åka upp till huset å käka lite mer mat. Fläskkottlett med pommes till =) Mumsigt!
Å sen blev det hem å lägga sig i sängen å kika film tills mobilen ringer och Emilie ber mig om en tjänst. jag sticker iväg å tankar bilen för det va typ sluut på bensin. Å så blev jag kvar där en stund å drack lite te.
Åkte hem å la mig i sängen å tvärslocknade. Sköönt.

Idag har det bara varit soft soft soft.. Har inte orkat med något annat. Väntar på att få massa bilder på Sigge. Min lilla buuuws kisse!
Ska bränna ut film.. Någon som vill göra mig sällskap?? Ska se stolthet och fördom har jag tänkt mig.
Den filmen är såå bra!!
Tror nog att det bara blir jag å katten som ser film faktiskt.. Har en känsla av det.. Måste åka å köpa dricka också.. För den lär inte räcka tills ikväll.. Eller ja kanske.. Kan missbruka te också.. Men faan, då måste jag ha mjölk. Haha.. Jaa, det är knepigt ibland.
Undra om det är nåt öppet??

Puss Hej!

Det går åt skogen med allt typ..!!


Jaa, det är typ så. Tur är iaf att jag kommer kunna betala hyran för två månader tack vare mormor. Eller ja, en kommer jag kunna betala själv. Och så skulle mormor ställa upp med en. Å sen blire att leva jääävligt snålt under juli OCH aug. Och jag tänker inte dra upp varför det är så. För jag orkar inte. Det är ingen mening. Jag är bara så jävla ledsen och besviken.

Å sen att hon hotar mig så i telefonen å säger att jag får fixa så jag tar mig från butikerna å om ja inte plockar får ja ingen lön alls. Tack så jävla mycket. Å sen blir hon helt jävla snäll å mjuk å go å säger att hon hyr en bil åt mig så jag kan ta mig omkring. Men du, gör dig inte det besväret. Verkligen inte. Absolut inte. Vill inte ha din hjälp. Jag har kompisar som ställer upp på mig i vått å torrt. Å va jävligt glad att jag hittat en duktig tjej som kan fortsätta plocka. Annars hade du fått trilska å traggla med det. Skönt för er sen att dom som kör ut brödet börjar plocka själva sen så ni slipper fixa folk osv.

Fikade iaf och fönstershoppade med Nettan och hennes kontaktperson idag. Det va trevligt. Behövde avreagera mig. För det va inte långt till tårarna kan jag säga. Så det va skönt å komma iväg. Åka 91:an som den gamla goda tiden. För jag ville inte ta bilen. Men tydligen så är det inge farligt att köra med bilen. Ska iaf åka till Tommy imorrn, min farbror, som ska hjälpa mig å fixa det. =) Sköönt å ha folk som hjälper en =)

Å så har Emilies kompis Karro hjälpt mig å klippa av en bit på håret =) Blev jätte bra och känns jätte skönt att det är lite kortare nu =) Å lite luftigare faktiskt. För hon klippte upp det lite åt mig. Gött gött måste ja säga. Nu slipper jag gå till frissan å klippa mig å betala dyra pengar. Wiiie!

Imorrn så ska jag å Emilie plocka tesammans. Emilie, min granne från huset och hon som skall fortsätta plocka efter mig =) Å så ska jag snart ut till AnnaK och titta på hästen =)

Ha en trevlig kväll!!


Måndag, evig jävla måndag!


Jaa, så va d måndag igen då. Har faan gått fort, va en vecka sen Nettan å Andreas åkte ner till Hultan. Men så kom dom ju hem igår!! Wiiie! Äntligen händer det lite inne på msn.. Lite mer männiksor att prata med liksom. Å man saknar Nettan när hon inte är inne. FAKTISKT!
Igår va väl en helt soft dag antar jag. Gjorde inte alltför många handtag må jag säga. Bara soft å slapp.
D jobbigaste som hände under dagen va väl att jag fixade mat. Och det va inte så jobbigt. Det skötte sig själv i ugnen. Fläskottletter med sås och sallad. Mumsigt. Orkade inte koka ris.
Åt det i lördags med, men hade då ris till. Aja.. intressant liksom å veta vad jag ätit. Men men..
Så det blev film film film film igår.

Idag ska jag på data utb för sommarjobbet. Ska väl bli ganska intressant kanske.. ?? En tre timmars kurs.. Blaah!! Hoppas tiden går fort. Annars lär jag dö. Kanske alltså. Från 16-19. Men men, det ska väl gå bra. Det är obligatoriskt för att kunna få fram information om brukarna sen. Ska ju jobba inom hemtjänsten. Inte riktigt för att jag fattar vad som verkligen menas med hemtjänst. Måste va att man åker hem till folk, väcker dem å ger dom medecin och så. Ser till att de kommer upp ur sängen kanske?? Aja. Det märks.
Ska gå bredvid på onsdag och torsdag. Hoppas det inte strular då. För då blir jag arg arg arg och tänker överväga om det är värt det...!! Eller ja, jag behöver pengarna. Verkligen!!
Men iaf liksom!!

Nee.. ha d bra där ute!!
Puss Hej

Nu är ja här igen.. ;P


Hmm, jaa.. nu är ja här å skriver igen. Men det är ju bara för Nettans skull juh!
Det har faktiskt inte hänt så mycket under dagarna. Jag letar efter en större bur. Typ lagomt stor fågelbur. Vad ja ska ha den till säger jag absolut inte. Hehe, lika bra så.
Det får bli en överraskning för alla. Eller ja, dom som kommer hem hit till mig i lägenheten. Men jag bjuder inte in vem som helst. ;P Lite koll på vad för folk man släpper in måste man ju ha.

Igår så blev det en hel dag med Emilie typ, eller ja från klockan halv sex iaf. Men det va trevligt faktiskt. Hon kom hit å så åkte vi till donken och käkade mat. Sen kom vi hem hit igen och upptäckte inte till min förvånging, att Mystica rymt. Haha! Den lilla fialottan.
Å sen så tänkte vi att vi skulle göra buren mer rymningssäker, så vi åkte hem och hämtade lite grejjer hos Ems. Och så fotade vi hennes hamstrar. Små sötnosar det där.. ;)
Å så åkte vi tillbaka hit och jaa, behöver ju inte dra allt i minsta detalj liksom. Men vi kikade sen på film. Beacuse I said so (tre systrar och en mamma) En riktigt bra film må jag säga. Men jag har väl lite emot slutet, känns så konstigt. Aja, ni får la kolla på den själva.
Fast egetnligen igår så skulle jag varit i Björneborg och jobbat, men jaa, som vanligt blev det ju strul. fattar inte, det brukar ju va personalen som strular, inte arbetsgivarna. Men men, så är det i det här fallet. Hon ja skulle gå bredvid, hon hade redan gått hem för dagen, för de hade ringt in henne tidigare, och någon nästa person såg ja inte skymten av alls. Så jag åkte hem. Besviken och arg. Gick ju liite fort på Björneborgsvägen kan ja säga.. Hmmf!

Idag så har det bara varit lugnt, har sovit tills jag vaknade och sen bara latat lite. Smsat med Nettan å Sabina. Stackars dig gumman, jaa, både Nettan och Sabina.
Stackars dig Sabina för att du inte mår bra.. Dumma maginfluensa eller vad det är som spökar med dig!! Morr morr och stackars Nettan, för att Linkin park ställt in! Jefla fitt människor. Ställa in samma dag de ska spela liksom.. Maahahhaa!! Så gör man inte!! Tror de kan göra som de vill bara för att de är ett stort band.. sljhfkhreayigåeiihdfshkhUGTLe.. jaa.. jag är lite arg.

Vi får la se vad som händer ikväll. Blir nog en lugn hemma kväll skulle ja tro. Vi får la se om han dyker upp. Men jag blir inte förvånad om han inte dyker upp. Tar det med en nypa salt.

Å är det möjligvis någon som har en större fågelbur, typ 50-70 cm hög så hör av dig eller nåt.. Skriv en kommentar. Så hör ja väl av mig på något vis..

Ha en trevlig kväll!!!
Puss Hej

Things


Gårdagen då?? Hände väl inte alltför mycket..
Satt å pratade med Sabina en stund igår kväll.. Å det va mycket trevligt. Fick mycket sagt och mycket aggressioner som kom ut. Kanske behövdes från båda sidor. Men snälla, slå inte väggen igen. Det gör ont, och man ska inte ta ut ilska på döda ting. Haha.
Vi kom fram till att Killar har kukar men dom beter sig som skit. Haha!!
Å sen kom vi fram till att vi ska bli tillsammans, för vi förstår varandra. Worlds greatest lesbian couple.. ;)
Vi saknar Nettan också. Det var vi helt klart överens om =) Tur hon komemr hem snart.. För hon behövs här hemma juh! Hon behövs på msn liksom.. !! Mohahaaerhhebghfafjasklöjgjklög KOM HEM!

Annars så hände det inte så mycket mer under dagen, Ems va här en stund o så kom Carro också. De hälsade på mina små älsklingar! Dandellion och Mystica =) Å förstår Hillary och Choklad. Som den bruna lilla mushonan får heta. Choklad.
Å så har pappa hjälpt mig med bilen. Bytt tändstift, brytarspetsar och dragit åt fläktremmen. Så nu går lilla Brum som han ska igen. Tills jag kör slut på han igen vill säga. Haha.. Har en förmåga att göra det tror jag..

Å sen när ja skulle sova igår natt då. Så blrjade jag tänka på en låt som jag satt å lyssnade på utanför Billys port den 1 april. I väntan på att han skulle komma och ge mig min tomteluva. Tomteluvan som fortfarande luktar han. Som ligger på hatthyllan. Där ligger den bra. Sällskap åt min Happy Birthday hatt liksom.. ;P Å så sitter ju Nallen från tivolit med där också.

Jag vill åka utomlands.. Jag vill vill vill. Men detta året kommer jag nog verkligen inte ha råd med det.. Absolutly notty! Får sitta hemma i solen istället. Kanske spänna upp någon grym bakgrund så det ser ut som om man sitter på nån strand eller nåt. Hehe.. Över hela balkongen. Skulle nog inte uppskattas kanske. ;)

Nee, men jag ska snart ta å åka in till Björneborg, och undersöka lite vart jag ska jobba. Ska gå bredvid imorrn. Blev lite strul med idag. Hon ja skulle gå bredvid va sjuk. Maaah! Så imorrn ska ja gå bredvid en annan person. Från 15-21.30 =) Men det ska bli kul. Då händer det något under dagen iaf.
Undra vad mans ka äta idag då?? Funderar på den dära matlådan jag köpte från familjen dafgård. Beef Bourgion eller nåt heter den. Super duper gott! När man köper såna där matlådor tror man ju att köttet ska va slamsigt och bara fett. Men förra gången jag åt den så va det jätte gott. Toppen fint kött som va jätte gott. Med ris och sås. Och såna där koka grönsaker, som ja dock inte äter då. Men då måste jag komma på något jag kan äta imorrn istället..
Men men, det löser sig nog skulle jag tro =) Brukar det göra iaf. =)

Jag har bestämt att jag sak försöka skriva blogg varje dag, elelr om jags rkiver ihop två dagar typ så Nettan har något å läsa när hon kommer hem.. =) För hon lär ju ska ha missat en hel del bloggande från hela listan hon brukar läsa under dagen. Tihii, så det är mest för Nettans skull jag försöker blogga lite mer nu under veckan. =)
Nu får du snart ta å komma hem innan jag dööööder..

Puss Hej!!

Tiisdaaay


Idag har d varit soft.. Blev ingen bredvidgång. De skulle ha personalmöte.. Morr morr! Jag som ville juhww!
Men men, fick ju va hemma och bara slappa.. Å ta tag i lägenheten. Såg ju inte alltför trevlig ut.
Har även varit iväg och fått en ny mus, då den andra jag fick igår inte va trevlig alls. Dumma lilla mus. Men men, den nya verkar vara mer trevlig och social. Så det känns bra det här.

Under kvällen då, hör å häpna. Jag fick besök av Billy =) En Blond och skapligt långhårig snygging måste jag ju bara säga.. Aww!! Eller ja, solblekt blond typ. Men jaa.. fortfarande snyggt och han ser ju inte alls tokig ut heller.
Oj oj oj. Jaa.. Haha!! Nee.. nu ska jag sluta drömma.
Vi satt och pratade och hade riktigt trevligt. Som den gamla goda tiden, kan fortfarande prata om allt med honom käns det som. Han har planerat att åka utomlands i ett halvår upp till ett år. Så grymt tycker jag!! Skulle jag också vilja göra. Så det va mycket trevligt att han kom hit. Måste ses snart igen =)

Å så dök Emilie upp också. Trevligt trevligt. Satt och pratade vi också.. Å så drack vi lite te.

En helt okej dag måste jag säga.. Imorgon ska jag äta potatis kroketter.. Ack så gott! Haha..
Onödigt vetande kanske.. ;)

Soft dag..

Vaknade runt hmm..?? Halv tio eller nåt. Låg kvar till tio och tog mig sedan upp.
Ovesentligt vetande kanske.

Men jaa, va iaf ner och hämtade film som ja skulle låna av Nettan. Bland annat försoning som jag tittat på ikväll. Och får jag säga det själv så är det ingen film jag vill se igen, som jag vill äga, eller ens bränna ut.
Jag tyckte inte den va bra. Hängde typ inte alls med om vad som hände i filmen.
Så nej nej nej.

Hmm.. dagen har flutit på. har blivit av med mina små underbara musungar. Har en liten tös kvar som är sällskap med Hillary. Kanske skulle haft två kvar om Hillary dör? Hmm.. hmm.. aja.. får lösa det då helt enkelt.
Å i samband med att jag skulle köpa ny mat så kunde jag ju inte låta bli att gå in å kolla på djuren. Framför allt mössen. Å där sitter en liten tjej å stirrar på mig. Kommer fram och sätter tassarna på kanten så hon ser mig. Så jag va ju givetvis tvungen å ta med henne hem.
Å då frågade jag om de ville ha lite musungar av mig. Och det kunde de allt göra. Å det va i samband med att jag lämnade av ungarna som jag tog mig an en till tös. Så lilla Dandellion skulle få sällskap. Av Tussilago.
Så jag är med två nya möss =) Nu äger jag fyra stycken.

Fast katten fick ju NATURLIGTVIS tag på Dandellion. Men jag fick tag på henne. Så under typ en halvtimme, fyrtio minuter bodde den lilla tjejen innanför mitt linne. Där verkade hon trivas i tryggheten.

Å så skulle jag få sällskap ikväll med. Så jag satte ju igång å städade lägenheten, för den såg ju ut som ett bombnedslag. Men så blev det inte så. Men jag fick ju lägenheten städad iaf! Det va ju bra det.
Skulle ses idag, alltså mycket senare idag. Blir nog bra det. Lite nervöst kanske. Men ja ja.. Men det känns bra.

Å ja lääängtar efter min lilla Siggis med!! Lilla sötkatten!
Slänger in en bild på han för er som inte vet vad jag heter på bilddagboken.

Ni får en till!

Blää för Cola liksom..!! Go Sigge! Här är det Pepsi som gäller!!!
Okej.. nu kommer det en bild på min lilla bitchiga tös. Det ser verkligen ut som en sån min!!

Lilla tjejen!!

Mina möss får ni inte se bild på för det är säkert ingen som tycker dom krabaterna är söta!! Men jag älskar dom. Jag är musfrälst. Haha.. Och katt då.. ;)
Nee, ptjaa om man ska ta å göra sängen sällskap??

Najtinaaajt!
Saknar redan Nettan!!

Update kanske??


Jaa, har väl inte skrivit alltför mycket här på senaste tiden.
Har hänt lite grejjer som gjort att jag inte orakt yppa ett ord. Inte orkat va socialt och berättat om mina dagar, inte orkat försöka knåpa ihop ett pressat inlägg. När man inte känner sig på topp så går det bara inte att sitta ner å skriva, ävem om man vill, men man får inte fram ett ord iaf. Sitter som ett fån å undrar vad man ska skriva.
Å det går inte riktigt.
Men ärligt så har det inte hänt så jätte mycket. Dagarna har knallat på och varit allmänt sega. Somnat sent efter att ha typ kollat på massa tv å film.
Katten är igång å löper igen.
Det är riktigt jävla äckelvarmt ute. Visst, ska väl inte klaga på värmen liksom. Men det har varit lite för varmt. Men jaa, lite färg har man ju lyckats fått också. Å jag har ju lite hjälp på traven. Nivea Summer Beauty. En lotion med nåt grejs i som ger huden en fin lyster och brun nyans. Så den klagar jag inte på. För den hjälper faktiskt..!!

Förra helgen blev det ju alkoholintag.
Och så blev det även den här helgen. Och jag gick in för att bli full. och jag blev det, lite ostadig på benen. Men jag klagar inte alls. Hade inte direkt nåt bättre för mig under lördagen.
Så det va mycket trevligt. Jag, Nettan, Emma, Jani, Simon och Andreas. Järngänget liksom. Å så va ju Frida å Carro med på ett litet hörn.
Men igår så ringde jag ingen. Orkade inte sitta å va fylle social mot folk. Ävem om jag pallar å ringa när jag fått lite i mig. Men jag ville inte. Kände mig inte positiv till det.
Visste iaf hur ett av samtalen skulle bli om jag ringde till en viss person. Å jag orkade inte.

Har varit bekymrad och nere de senaste dagarna för det är alldeles för mycket som kretsar i huvudet just nu. Men jag klagar inte. Jag yppar inte ett ord om det. Jag är glad utåt ändå så det inte ska märkas att det är nåt som är fel. Visst, nu har jag väl avslöjat mig själv kanske att allt inte står rätt till.
Men men. Jag orkar inte prata om det så folk behöver inte fråga. När jag behöver prata vet jag iaf vem jag vänder mig till som alltid lyssnar. Min underbara tös =) Inga namn nämnda. Hon kanske känner sig träffad ;) Vad vet jag.

Det är iaf en del som går runt i huvudet på mig. Lite väl mycket tror jag. För jag orkar inte ens ta tag i å städa lägenheten just nu. Även om det ser ut som 700 svåra år eller nåt.

Jag längtar efter min lilla Sigge kisse!! Han är så himla mysig å go. Riktigt charmtroll är han. Hoppas han kommer trivas här hos mig med Skruttan.. =) Men det ska väl inte va några större problem tror jag.
Och jag kanske kommer bli råttis ägare. Tycker om de djuren. Men det hänger väldigt mycket i luften just nu. Det är ju hur mycket som helst att tänka på ju. Hehe. Men det är underbara krabater det där!! =)

Å imorrn så åker ju Nettan till Hultan! Å jag får va kvar här hemma. Blaah va trååk! Vill coskå åka ner dit juh! Men har ju för tusan inte dom pengarna att lägga ut på en biljett.. Morr morr!!
Så jag får väl ha frenetisk sms kontakt istället. Haha.. ;)
Det är ju tur att hon kommer hem igen! Annars åker jag ner till Smålandskogarna och hämtar tillbaka henne!! Om bilen ens pallar dit ner. Mohahaha!! Dör halvvägs ner eller nåt. Oj oj oj vilken upplevelse.

Nee, ptjaa om man ska ta å FÖRSÖKA få någon ordning här..?? Känner jag mig själv rätt så kommer det INTE bli någon ornding ännu. Organiserat kaos is thaa shiiiiet!!

Update kanske??


Jaa, har väl inte skrivit alltför mycket här på senaste tiden.
Har hänt lite grejjer som gjort att jag inte orakt yppa ett ord. Inte orkat va socialt och berättat om mina dagar, inte orkat försöka knåpa ihop ett pressat inlägg. När man inte känner sig på topp så går det bara inte att sitta ner å skriva, ävem om man vill, men man får inte fram ett ord iaf. Sitter som ett fån å undrar vad man ska skriva.
Å det går inte riktigt.
Men ärligt så har det inte hänt så jätte mycket. Dagarna har knallat på och varit allmänt sega. Somnat sent efter att ha typ kollat på massa tv å film.
Katten är igång å löper igen.
Det är riktigt jävla äckelvarmt ute. Visst, ska väl inte klaga på värmen liksom. Men det har varit lite för varmt. Men jaa, lite färg har man ju lyckats fått också. Å jag har ju lite hjälp på traven. Nivea Summer Beauty. En lotion med nåt grejs i som ger huden en fin lyster och brun nyans. Så den klagar jag inte på. För den hjälper faktiskt..!!

Förra helgen blev det ju alkoholintag.
Och så blev det även den här helgen. Och jag gick in för att bli full. och jag blev det, lite ostadig på benen. Men jag klagar inte alls. Hade inte direkt nåt bättre för mig under lördagen.
Så det va mycket trevligt. Jag, Nettan, Emma, Jani, Simon och Andreas. Järngänget liksom. Å så va ju Frida å Carro med på ett litet hörn.
Men igår så ringde jag ingen. Orkade inte sitta å va fylle social mot folk. Ävem om jag pallar å ringa när jag fått lite i mig. Men jag ville inte. Kände mig inte positiv till det.
Visste iaf hur ett av samtalen skulle bli om jag ringde till en viss person. Å jag orkade inte.

Har varit bekymrad och nere de senaste dagarna för det är alldeles för mycket som kretsar i huvudet just nu. Men jag klagar inte. Jag yppar inte ett ord om det. Jag är glad utåt ändå så det inte ska märkas att det är nåt som är fel. Visst, nu har jag väl avslöjat mig själv kanske att allt inte står rätt till.
Men men. Jag orkar inte prata om det så folk behöver inte fråga. När jag behöver prata vet jag iaf vem jag vänder mig till som alltid lyssnar. Min underbara tös =) Inga namn nämnda. Hon kanske känner sig träffad ;) Vad vet jag.

Det är iaf en del som går runt i huvudet på mig. Lite väl mycket tror jag. För jag orkar inte ens ta tag i å städa lägenheten just nu. Även om det ser ut som 700 svåra år eller nåt.

Jag längtar efter min lilla Sigge kisse!! Han är så himla mysig å go. Riktigt charmtroll är han. Hoppas han kommer trivas här hos mig med Skruttan.. =) Men det ska väl inte va några större problem tror jag.
Och jag kanske kommer bli råttis ägare. Tycker om de djuren. Men det hänger väldigt mycket i luften just nu. Det är ju hur mycket som helst att tänka på ju. Hehe. Men det är underbara krabater det där!! =)

Å imorrn så åker ju Nettan till Hultan! Å jag får va kvar här hemma. Blaah va trååk! Vill coskå åka ner dit juh! Men har ju för tusan inte dom pengarna att lägga ut på en biljett.. Morr morr!!
Så jag får väl ha frenetisk sms kontakt istället. Haha.. ;)
Det är ju tur att hon kommer hem igen! Annars åker jag ner till Smålandskogarna och hämtar tillbaka henne!! Om bilen ens pallar dit ner. Mohahaha!! Dör halvvägs ner eller nåt. Oj oj oj vilken upplevelse.

Nee, ptjaa om man ska ta å FÖRSÖKA få någon ordning här..?? Känner jag mig själv rätt så kommer det INTE bli någon ornding ännu. Organiserat kaos is thaa shiiiiet!!

Good Stuff!

Tänkte jag skulle göra lite reklam för lite företag nu faktiskt. Så de kan få lite pepp och uppmärksamhet för att det finns och existerar!


Affiliator.se

Jag lovar, det funkar verkligen!! Bli medlem DU också!!





Har hittat en parfym som jag verkligen vill ha därifrån! Finns inte längre att köpa i butik. Och jag tycker Lacoste luktar riktigt gott!! Denna parfym är det jag vill ha:
Lacoste Touch of Sun. 399 kr. Hade den funnits i butik hade den kostat 515 kr.





Dessutom så vill jag bara säga att detta funkar verkligen! Har fått godis hemskickat två gånger till mig. Enda man behöver göra är att bli medlem och sen finns det massa kampanjer, gratis grejjer, bli medlem och sen köp stuff. Det funkar. Jag lovar.
Gratisgodis.se