Första doppet!


Jupps, nu va d gjort. Första doppet på lääänge!
Badade typ aldrig förra året i sjön.. bara i havet på Kreta :D
Men nu ikväll blev det natt dopp, å helvete va sköönt det va i vattnet. Ville inte gå upp! Men vi ska iväg å bada igen, alltså vid halv elva ikväll.. Eftersom det är ny dag nu.
Underbart värre!! Wiie =D

Jaa, dagen har varit lugn annars också. Varmt varmt.. har varit med Emilie under dagen också. Hon bjöd mig på Max å så hjälpte jag henne å färga håret. Å så blev det film efter det. Titanic =)
Nee, nu har ja inte så mycket mer att delge er ikväll/inatt..

Men ha det bra!!
Puss Hej

Minns ni hon som kräktes i Nattliv (tror ja d va)


Här är hon igen.. =)
Fast denna gång är det ju säkerligen teater/planerat.
Men ja diggar henne. Ha ha ha..


Annars har helgen varit lugn.
Å det är skönt.. =) Men det har varit riktigt varmt säger ja bara. Men men, man ska väl inte klaga på värmen.
Ha d bra!

47 bast liksom hallå!


Blev ju Wickan idag, lite förfest då.
Hade lite grejejr att göra innan, och dessutom så vart det ju så HIMLA varmt rent ut sagt. Va ju så att det rann om en hela tiden.
Har tagit två duschar idag.
 Aja, förfest hos Nettan som vanligt =) Trevligt. hade väl inte alltför mycket å dricka, men men, fick duga ändå.
Kom till Wickan, tog en shot å sen chilla ute på uteserveringen. Nice det.
Får sällskap av Fredrik som jobbar på systemet, vi fick en varsin päroncider som vi körde sugrörs metoden på. För den smakade ju typ vatten.

Aja, det dyker upp massa folk efter ett tag, pratar ¨har trevligt, ringer även till Sabina en sväng. Lilla gumman.
Å lite senare ändå rå, då dyker en Krister upp, full å pårökt. Å börjar prata med oss. Babblar om att han är dålig på att flörta å att det är någon som luktar kåt, dock så sa han gott, men Nettan hörde fel. Haha!!
Å sen så börjar vi tyå slö prata med han, eller Nerttan för samtal, bäst så. Å sen så säger han att han är 47, å då frågar Nettan hur gamla vi ser ut å va, han säger snällt till Nettan att hon ser ut å va 22. Va ju gulligt av han.
Å när vi kommer till mig då, så säger han typ.. öhh.. å halvt trillar elelr nåt å sen bara öhm,  jaa 47.
Å helvete va ja börjar skratta, kan verkligen inte hålla mig. Tack tack för den liksom. jag är 47 bast å ser jävligt bra ut fär min ålder.
Å sen dillar han om att vi är systrar, men va faan! Om han säger att hon är 22 å jag 47, jävlar vikket sladdbarn! Vi kom fram till att det lät bättre som att jag va Nettans mamma istället. Hahahahah!!
Gud så kul vi hade åt det där. Å det lär jag ju ha för resten av livet. Mohahahaha!!!

Alexandra Karlsson, 47 bast och du? Egentligen är jag ju 20 då.. men det syntes tydligen inte.. Fan heller att jag ska visa leg på systemet!!! ;)

God Natt och sov gott.

Morrn morrn!


Otrooligt att jag är vaken nu typ.. ;)
Men det är typ bara för att vi ska åka till Hallsberg idag =) Ska få träffa min snygga bruwd igen. Det va längesen sen sist vill ja loova! Dagen innan nyår va det för att va exakt.
Så nu sitter jag här å har nyss tvättat håret, handduken lär väl sitta på ett tag. Glömmer väl bort den som vanligt.. ;)
Å sen skulle mormor ringa, skulle ju få pengar till mij grodprins jag beställde =) Så söt så söt.
Å så måste jag städa lite för jag får väl besök senare under dagen.. efter vi kommit hem från bruwden ;P Fast man vet aldrig, men jag hoppas väl att han dyker upp..
Så vi kan prata å kanske se en film eller nåt. Men jaa, jag är rädd för att träffa honom idag. Eller lite nervig, eftersom jag vet att jag kanske blir förtvivlad.

Nee, nu blir det lite frukost =)
Puss Hej

Spa/Ljusparty


Jaa, ikväll så har det varit trevligt.
Har varit på spa och kombinerat ljus party hos min faster =)
Det va jätte trevligt, vi fick fotbad med någon härlig olja eller tvål elelr vad det nu va.
Å sen fick vi en härlig fotcreme att smörja in fötterna med. Så underbart härligt det va.

Blev även bestämt att jag ska ha ett party den 18 aug =) Kände att det va dax att ha ett nu, skulle haft ett för länge längesen..
Men nu blir det nog av skulle jag tro iaf =)
Blev ju lite shopping där då, eller ja. Inte jag som ska betala. Fick av käraste mormor =)
Partylites Grodprins.. =) Såå sööt!!

När det blir mörkt å man har den tänd så lyser ögonen riktigt fint gröna. =)
Blev även ett special erbjudande också ljuslyktor, fast de här ser ut som karameller. Söta söta..

Så nu blir det till att tända ljus skulle ja tro =)
Dock köper jag inte deras ljus.. 12 stycken för 85 kr. Nope nope.. eldar med vanliga värmeljus.. =) har gått bra hittills iaf. Så jaa, det borde väl fortsätta fungera hoppas jag.

Imorrn blire att besöka min lilla heta bruwd i Hallsberg tillsammans med Nettan å Andreas. Eftersom jag är sjukskriven så kunde jag följa med. Annars skulle jag jobbat delad tur imorrn, om jag inte nu skulle ha sagt upp mig vill säga.
Va på lasarettet å skrev papper idag. Så måndag den 4 aug börjar jag å städa där. =) Blir väl bra skulle jag tro. Mindre bit att åka och bra betalt. Och städa kan ju alla. Även om man måste va extra noggrann när man städar där. Renlighets klass som sagt. Å det kan jag ju sen tidigare när jag jobbade på Recipharm, hoppas jag kommer in där till hösten igen. Visst, monotomt arbete, men jaa, jag trivdes väldigt bra där!!

Nee, nu blire nog sängen skulle ja tro!!
Ska upp i skaplig tid imorrn =)

Puss Hej! 

Jävla idiot!!


Å som vanligt så vågar inte folk ange sitt namn när de kommenterar å är otrevliga!!
Har haft ett flertal kommentarer som jag upplevt som otrevliga från samma person, har ditt ip nummer idiot jävel!!
Sluta läsa min blogg, eller läs och ge fan i å kommentera!!
Det är så jävla fegt att inte kunna stå för sin kommentar utan att man måste ju va anonym. Vänta du bara, ska nog ta reda på vem du är.

Hatar folk som är så fega och inte kan stå för vad de skriver.
Å du ska väl ta å skita i om jag handlar eller inte å har kass ekonomi.
Dra åt helvete säger ja bara.

Babbel..


Jag satt å tänkte lite igår.. Eller ja, det snurrade väl ganska mycket igår.. Mycket tankar som kretsade och virvlade runt i skallen på mig.
Å några tankar va väl, att vad gör jag egentligen här? Varför finns jag när jag ändå inte gör nån större nytta i samhället, bara driver omkring med lite olika jobb, varför är jag utvald att stå på denna jord, jag kanske inte ville finnas till liksom..?
Varför ska jag finnas när det inte är nån som vill ha mig, å den jag vill ha vill inte dirket va med mig för att det finns inte tid? Men jag måste finnas för att det finns dom som älskar mig å inte vill att jag ska försvinna..
Å så kom en fråga upp igår under samtalet, om jag är rädd för döden..?
Jaa, jag är livrädd för döden. Det är nån som skrämmer mig nåt så otroligt mycket. Och sen fråga han om jag hade några tanker eller planer på att skada mig själv.. Nej, jag har inga tankar på att skada mig, och hade jag haft planer på det hade jag ju naturligtvis inte talat om det för läkaren, då hade han väl skickat mig till psyk eller nåt.

Det är massor som snurrar, mycket som gör att jag inte mår bra alls. Deppression och möjligtvis ångest. Jag tog min första sömntablett igår i hela mitt nuvarande liv. Och jag fick sova, sova så jävla underbart skönt. Dock så vet jag inte vad den inehåller, men jag ser ju ut som ett lik och det ser ut som ögonen står i november, och jag känner mig utmattad..
Men men, det blir nog bra med det här skulle ja tro.

Har sagt upp mig i Björneborg nu iaf. Fick annat erbjudande idag. Å det är grymt najs. Slippa åka så långt nu liksom. Å fasta tider, inte kväll, morron morron, kväll, kväll osv.. Utan fast tid från 7-16. Å ledig helger =)
Så vi får hoppas att det här blir bättre. =)
Nu släppte en sten från hjärtat iaf. Ekonomiskt.. Nu fixar det sig till svidare.
Även om den här månaden kommer skita sig totalt skulle ja tro. Men men..

Nu blire chill ute på balkongen.. Är grymt najs ute!

Ingen bra dag idag..


Nee, verkligen inte.
Men jag har fått min sjukintyg, å en sjukskrivning. Varför å vad jag är sjukskriven för orkar jag inte gå in på. För det rör bara mig. Bara några få som vet varför.
Ska va hemma denna veckan. Å jag hoppas att det kommer bli bra.
För första gången också så kommer jag äta sömntabletter. För att kunna få sova hela natten.
Det är inte bra längre. Jag mår inte alls bra.
Så vi får se hur det blir med det här..

Pissväder!


Å som vanligt så ska det vara pissväder på en söndag. Jamen visst!!
Kommer säkert regna hela dagen så man inte kan komma ut på den dagliga promenaden. Visst, det kanske kan kvitta idag, börjar ju jobba imorrn å då blir det ju motion a la cykel. Å sen om vädret tillåter så kanske man kan ta en när man kommer hem från jobbet. bara för att pumpa ut det sista av energin så man somnar tidigt på kvällen sen. =)

Så kommer jag inte ut på promenix idag så får jag ta en extra promenix efter jobbet som sagt. Ska träna upp den här lilla kroppen nu. Få fastare rumpa, ben och bättre benmuskler. Å sen är ju lite frisk luft aldrig fel heller..
Idag blire då lugnt. Ska försöka hoppa in i duschen snart, men det är så långt dit känns det som. å så ska jag fixa mat å matlåda, men det blir nog lite senare tror jag. För äter jag nu kommer jag bli hungrig senare å då orkar jag sällan fixa nåt å äta.

Sen får vi se vad resten av dagen bjuder på.
Ha det bra!

Jävlar va gött d va!


Såå, nu har jag gjort dagens promenad =)
Jävlar va gött det va. Lugnt tempo ner till sjön, sitta där en stund å bara njuta av lite sol och blåst.
Å sen speedwalk hem typ, upp för den där backen.
Jävlar va slut jag va när ja kom upp, men helvete va skönt det kändes i benen..!!

Nu ska ja upp till huset å äta mat.
Bilder från sjön kommer lite senare ikväll i bilddagboken =)

Puss Hej!!

Förbannade tvättdag!!


Igår insåg jag VERKLIGEN hur mycket jag HATAR å tvätta. Hade ju bokat tvättid som hasigast i förrgår kväll. Så jag kunde tvätta igår mellan 17-21. Rätt bra tvättid tycker jag.
Jag kör igång två 40 först, en ljus å mörk. Å kommer ner typ en timme senare å ska tumla tvätten.. Centrifugerar den först eftersom vi har centrifug vid sidan av då. Å jag märker att tumlaren inte är på. Så jag ringer Carina (låtsasmamma) å frågar henne hur jag får på tumlaren, hon pratar om strömbrytaren, jamen visst, den va ju inte på. Men det brukar den vara faktiskt. Å den hoppar igång när ja trycker på power knappen då.. Skönt tänkte jag. Den funkar.. Men javisst, den börjar blinka med typ E 87 eller nåt.. Å det går inte trycka fram några program eller nåt alls!! Den vill sig inte.
Jippie tänkte jag! Den är traaaasig! Helvete!
Så igång med torkrummen, centrifugera tvätten en extra gång.
Å hänga upp tvätten i torkrummen. Blaaah!! Så mycket extra arbete, å jag som tvättade lakan sista maskinen. Å apprå på sista maskinen, helt borta så häller jag sköljmedel i förtvättsfacket!! Så jag ska ju försöka torka bort det som går, å när jag ska skölja ur trasan så skvätter det upp massa vatten på mig, mer vatten på mig än på trasan!! Blah blah!! Men jag får iaf igång den.. Väntar tills den blir klar å centrifugerar extra länge å hänger upp.
Tur ja fick ha torkrummet till kl 22 iaf.. !!

Inte alls min tvättdag igår asså... Visst, kanske va fel av mig å inte skriva nån lapp om att tumlaren va paj. Men vadå, ingen hade ju skrivit nån till mig juh! Så orka skriva nån till den som skulle tvätta klockan 7 imorse.
Inte min dag asså.

Dock så blev det donken en sväng efter jag fått upp all tvätt å så.. Dock va ju inte allt torrt. Så det hänger massa tvätt lite här å där i lägenheten just nu. Men men..
Blev pommes å cola på donken å sen ett varv på stan, å så åkte vi bort till platsen där Malin Zetterblad avled i krocken. En fin minnselund. Å så såg vi bromsspåren i backen. Hemskt hemskt.. Fick länk till hennes egen sida som blivit tillägnad henne:
http://www.nogg.se/startpage.asp?idHomepage=81218
En riktigt jävla fin å söt tjej. Som just börjat livet. Å så tar det slut. Sov så gott.
Det var iaf skönt å krypa ner i en nybäddad säng. Blir nån extra skön känsla på nåt vis. Veta att det är frächt å härligt.

Idag blir det promenad by my self. Nettan hade inte tid under dagen, hon skulle fixa mat å städa å så.. Jag tror inte det blir nåt drickande för mig. Jag mår inte bra just nu. Inte sådär sjukligt. Utan mer inombords. Å så sover jag så oroligt på nätterna att jag tror jag behöver försöka somna i skaplig tid ikväll. Försöka iaf.
Blir väl kanske å se nån film, dock har jag ingen bra. Å jag orkar inte sitta framför datorn å se film med massa högt ljud på stereon å kanske folk som pratar med mig på msn, visst, det går väl att logga ur. Men jag har inte tålamod att bara sitta still å kolla film vid datorn, vill kika runt på nätet å allt.. Så det får bli film i soffan kanske.. Eller till och med sängen. Kanske kan dra ner till coop å se om dom har nån bra film jag kan kosta på mig.
Det märks.
Blir iaf mat uppe i huset idag. Så skönt, då slipper jag tänka på att fixa det. har ingen fantasi alls till vad ja ska göra för mat. Imorrn får det nog bli korvstroganoff, så jag kan ha det i matlåda på måndag till jobbet.
Å grillad fläskfilé säger man ju absolut inte nej till. Mumma =D
Ptjaa om man ska försöka ta in det här med frukost på morgonen också..?? Naaa, ingen jag tänker försöka kämpa med faktiskt. Frukost är inte en del av min vardag just nu.

Å så fick ja ett roligt samtal igår natt. Haha, jaa, det va ganska kul faktiskt. Morbror till en kille jag träffade för ett tag sen tillsammans med min kusin å hennes kille. Vet ju vem han är sen tidigare då han spelat i samma fotbollslag som min bror. Men jaa, är inte så säker på att det kommer bli nåt där inte. Men men, ingen vet, inte jag heller.
Men just nu vill jag inte. Jag klarar mig så bra som det är just nu. Visst, saknar väl den där närheten å kunna somna bredvid någon, det gör jag. Det förnekar jag verkligen inte. Men den jag skulle vilja ha i mitt liv har inte tid för mig och förhållande, det har jag ju fortfarande fått så bra förklarat för mig Att jag inte vill förstå..!! Jag skulel bara bli så sårad å ledsen eftersom jag aldrig skulle få nån tid med honom. Kul liksom.. "Hej min pojkvän som jag typ aldrig träffar, ska du redan gå, du kom ju just hit" tyyyyp.

Nej, nu har jag nog skrivit av mig. Ptjaa om man kanske ska ta å få på sig lite vettiga kläder å inte bara en enda stor t-shirt. By the way så är det den t-shirten som vi fick när vi vann Snickers Cup i sexan.. Och den är fortfarande så jävla många storlekar för stor. Men det är en riktigt sköön myströjja.
Såå, men ha det så bra där ute idag! Och ha en trevlig lördag!!

Puss Hej!!


Promenix å tvättdag!!


Nu har vi varit duktiga igen =) Å gått en tur. Blev ner förbi Sandviksbadet idag, och upp för backen vid Preem. Tre dagar i rad har vi gått upp för den backen. Vi känner oss stolta. Och vår belöning är att sätta oss på bänken utan för Nettan =) Välförtjänt.
Är ute å går för att jag vill få fastare ben, bak å starkare benmuskler. Därför är jag ute å går. Annars ser jag ingen mer vits med det, förutom att det skulle va skönt då =)

Å snart ska jag bege mig ner till tvättstugan med. Suck så tråkigt!! Det är trist å tvätta. Mega trist rättare sagt!!
Kan ju ta med Siggelutten ner så ja får lite sällskap för stunden. Hehe, dock lär väl han ta så lång tid på sig att komma fram till tvättstugan att ja hinner gå in, köra igång tvätten å va på väg upp igen. Massa att lukta å kika på blir det ju. =) Får la se. Men tvätt blir det iaf. Massa tvätt!! Förstår inte att man använder så himla mycket kläder. Men men, det behövs.

Puss Hej!

Promenix


Jaa, jag fick ju med mig underbaraste Nettan på promenad igår, ner mot sasviksbadet och runt å upp där. =)
Blåste som faan dock, jag fick ju snygg emo lugg. Å blev snorig till på köpet. Haha.
Men det va sköönt. Eftersom man inte är någon träningsmänniska så kan man väl ta en promenad då och då istället..? Vi ska gå ut en sväng idag med, om vädret håller i sig. Får väl knalla även om det blåser lite.
Nettan hade ju kameran med sig, så den lekte hon lite med, medan ja desperat försökte gå balansgång på rälsen, gick inge bra, blåste ju som bara den. 
Vi får väl se vart det bär senare idag då =)

Vi ska fram på stan en sväng också, men det får bli sen det.. =) 
Tänkte jag skulle köpa en ny puderborste, min börjar bli så kass å jobbig.. å dessutom är den för liten tycker jag. Så en ny sån får det bli idag. Å så får man väl se om man hittar nåt annat smått å gottis. Måste ha hårspännen också, såna där svarta smala.. mina lyckas ju alltid försvinna. Någon annan som har det dilemmat?
Bara försvinner liksom.. Borta.. 

Nee, nu får det va nog. Återkommer väl kanske med fynd från staden..
Puss Hej! 

Jag känner..


... precis som jag känner..
Att jag inte kan göra nåt alls, inte påverka någonting. Finns int en chans att jag kan göra något för att ändra hur det skulle kunna vara. Så som jag skulle vilja att det skulle vara..
Så som jag känner innerst inne, det är att jag vill vara med honom, få tillhöra honom. Få vara en del av hans vardag, kunna veta att han är min och ingen annans. Att det är vi, bara vi. Att vi är vi igen.
Som det va förut.
Men det går inte, kommer inte bli så. Inte nu, inte sen och inte än. Inte på låång låång tid kanske. Å jag vet inte om det är värt att vänta så pass länge. Även om jag skulle vilja.
Jag vet ju så väl att det inte kommer bli nåt. det vet jag så himla väl. För det har vi pratat om.
Och jag är införstådd med det. han han vill va med mig men kan verkligen inte. inte nu, inte sen och kanske inte på vädligt lång tid.
Och det är det som gör det så svårt. Att jag är så införstådd med hur det är och kommer vara. Det förvirrar nog mina känslor en aning. Att jag verkligen vet och dom vet inte hur de ska reagera.
Jag vet att det kanske va fel att ligga å pussas å verkligen mysa med honom, å må så bra när han somnade i mina armar..
Men det kändes så bra. Och det kändes inte alls konstigt efteråt. Eftersom vi pratat om hur det ligger till. Han vill va med mig, men kan inte. Och jag är flickväns material för han. Jag är speciell för honom, å han är speciell för mig, vi trivs så bra ihop. Kan prata om precis allt. Jag har många hemligheter inom mig som han delgett mig, å han har väl fått höra ett å annat från mig med som han inte sagt till nån, vi litar på varandra.
Å det är det som gör det så lätt och ändå svårt. Att kunna släppa honom helt under ett tag, under en tid då jag vet att vi inte kommer existera som tillsammans. För jag vill inte släppa taget om honom. Vill verkligen inte. Det går inte.
Visst, det är underbart att kunna vara hans vän, att vi kan ses.

Det som va så extremt mysigt när vi va ute å gick, det va att vi stannade, han förklarade en sak å sen så automatiskt som om allt va som förr, en lätt puss, vända sig om å fortsätta gå, låta handen slinka in i hans. Å gå hand i hand hela vägen hem till mig.
Å vad som är mer gulligt, är att katterna tycker om honom.

Allt har en mening, meningen är att vi inte ska va tillsammans nu. Å det är väl mest det som gör ont. Att jag inte får vara med honom. Men jag vet ju också att det inte skulle kännas rätt att va med honom å typ aldrig få träffa honom. Vet ju att det skulle bli sjukt jobbigt med tiden. Han sa att vi sågs mycket i jämfört med hur det skulle bli nu om vi va tesammans.. Å jag tyckte ju inte det va mycket..
Dessutom så "flyttar" ju han utomlands nu fram mot vinterhalvåret.. Indien.. Å han vill att jag ska komma ner dit till honom. Klart ja vill, men hur i hela helvetet ska jag få fram pengar liksom. Skulle jag ha dom pengarna skulle jag ju aldrig tveka.. då skulle jag ju helt klart åka ner med honom en vecka eller två.

Jag sitter säkert å svamlar om å om igen om massa saker, men jag kan inte rå för det. det bara måste ut. För att annars blir jag tokig. En del av mig älskar honom fortfarande. För det gjorde jag verkligen, jag började älska honom. Å han mig. Å sen bara gick allt itu. Men han trodde att det skulle ha gjort det oavsett om jag velat ändra på han eller inte.
Han hade inte den tiden att ge mig.
Å jag har ångrat mig mycket för vad jag skrev till honom, att jag ville ändra på ditt å datt.. för det ville jag i efterhand inte alls. Jag bryr mig väl inte om hur han är, vad han gör, jag vill ju bara va med honom.

Å allt det här har vi pratat om, rett ut och det känns skönt. För att vi trivs så bra ihop så det går att prata om allt. Och jaa.
Det är som det är nu. Och jag kände att jag behövde få ur mig typ allt. Även om jag inte riktigt kan få ut allt i ord just nu. Blir massa tankar ändå..


Utgååång!!


Jaa, vi hade ju bestämt att vi skulle gå ut på lördagen, bara gå ut å ha trevligt.
Blev väl lite mer groggat än vad jag hade tänkt mig på förfest, men man va segstartad, för helvete va varmt det va.
Men jaa, regnet gjorde sig välkommet under kvällen.

Efter typ 22 så drog vi till Kissbussen.. Det va en hel del folk på den. Men men, vi kom fram till Wickan iaf =) Nice, fast vi kunde inte sitta ute, för vädret va inte direkt rätt för det.
Men men, vi hade det trevligt inne också, blev en shot som vanligt för oss.
Ska väl tillägga att det va Emma, Nettan och Jag. Bästaste tjejerna, som alltid har kul.
Å så blev det lite drinkar, å så provsatt vi alla soffor å rocka loss i dom.

Träffa även på Fredrik, som bor i Nettans uppgång. Å sen träffa vi Peter och hans kompis också. Nice nice.
Blev lite bilder från kvällen.
Några ligger i bilddagboken:
http://tikkatikkatini.bilddagboken.se/ under den 13:e juli
Toppen kul kväll säger jag bara!! Tack tack tjejer!!

Söndagen bjöd på en seeg dag, men men, man kom väl igång med den också faktiskt!
Blev ju promenad med Billy lite fram på kvällen. Och mys också. Uppskattat.
Måste tillägga att han är så grymt fiiiin i blekblondt hår. Ack så het..!
Hehe, inget ni kanske ville veta direkt. Men jaa.. skit samma I don't care.
Å jag vet så väl för det diskuterade vi att det kan inte bli något mer än så här just nu. Han har inte tid just nu. Å han tycker inte det skulle bli rätt emot mig, jag som är en sån fin å go tjej förtjänar mer tid och uppärksamhet än vad han skulle kunna ge mig. Känns bra att han va så ärlig å uppriktig mot mig.
För han vill va med mig, det vill han. Å det är rätt gulligt tycker jag.

Nee, nu ska jag iväg till lilla mojjmojj å fiika lite å låta dom hälsa på katten Sigge =)
Puss hej!

Det va roligt att ni kom...

... men ännu roligare när ni gick.
Förstår inte. Sluta hacka på mig. jag gör för faan som JAG vill!!
Inte erat problem att jag inte är till jobbet. Inte erat problem att jag inte tjänar några pengar..!!
Så sluta fråga ut mig hela tiden om det, iaf en av er. Tänkte säga att ska du komma hit å klaga på att jag inte är till jobbet så kan du lika gärna gå igen, men jag höll tyst.
Jag orkar inte. Det går liksom bara inte..
Hade kvittat att dom kom hit, för det enda de gör är att hacka på mig. Gör ditt å datt å gör inte si å så.. Bla bla bla jadijadijada...
Visst, jag vet väl själv att jag måste ha pengarna, det vet jag. men jag pallar inte. Jag trivs inte, eller jag trivs men det är en sån jävla bit att åka!
Det kostar ju mer bensin än vad som är nödvändigt liksom.. Å sen finns det ju för fan inga bra jobb att söka längre heller.. Så jävla sjuukt!!
Så liite ångest har man allt för att försöka hitta nåt jobb liksom efter sommaren.. =/

Nu har ja skrivit av mig lite..

Nettan har färgat håret på mig nu. Å jag har sköjt ur det, så nu sitter jag med handduk på å torkar håret.. brukar ha den i typ 700 år eftersom ja oftast glömmer bort att jag har den där.. hehe..
Men men, nu är utväxten borta också. Känns sköönt.
Thäänx får tha hälp!

Fredag.


Vaknade å va pigg redan runt kvart i tio. Kändes skönt. Tänkte det va dax å gå upp.
Dock så hade man ju en liten Siggis som ville snutta på mig tidigt imorse.. Han stör min sömn. Måste få han att sluta med det. Men huuur??

Idag så blire slapp å slöö..
Pappa å Carina kommer hit efter klockan 14 å dricker lite kaffe.
Å seeeen ska käraste Nettan hjälpa mig å färga håret, så jag får bort utväxten.. =) Har hittat en färg som jag gillar skarpt, har använt den ett par gånger, och nu pryder ju Pernilla Whalgren omslaget på den. Lika bra ändå tycker ja. Är ju inte omslaget som avgör vilken färg jag ska ha, utan färgen i sig.. För jag tycker att jag får en mörkare nyans än vad hon har på bilden. Aja, kanske återkommer med resultat. Iofs så är ju färgen ganska nyligen gjord på min presentationsbild som finns på bloggen =)
I liike färgen bara!



Nee, nu måste jag dammsuga, lovade ju att det skulle se lika snyggt ut som när pappa va här i onsdags.. ;P
Å diska lite.. ;P

Puss Hej!

Det ska va roligt å spara pengar =)

Ja, eller hur! Det ska kännas roligt å spara, spara till något man vill ha.
Så jag tyckte att det skulle va lite roligt å fixa till min syltburk jag köpte för att spara spara spara massa pengar i!!

Här är resultatet. Från en tråkig vanlig syltburk till en lite roligare och färggladare burk.

  

Blev riktigt nöjd med resultatet.
Fick ju användning för min lilla QK tång med tillbehör och mina prima flowers nu.
Å lite lim å tejp o fotofix såklart ;P

Å så tänkte jag delge er en liten bild på min lilla Sigge också, han somnade...



Visst är han söööt??!!

Nu är det Hells Kitchen på trean!!

Fika på stan.


Det är precis vad jag och min käraste Nettan har gjort idag. Fast innan vi åkte eller kom fram till stan så kom Nettans mamma förbi, å jag gick upp till henne så hennes mamma fick träffa min lilla Sigge. Hon tyckte han hade växt.. ;P
Klart han har, min lilla buskatt!
Han å Sharon busade idag! Så kul faktiskt, eftersom de fräste åt varadnra förra gången de sågs. Tänk att de glömmer så fort.. =/ Lite tråk.
Sen dök Emilie upp.. Å hälsade också på söt kissorna!! =)

SEN blev det stan å fika!! Mycket gottis!

Å efter det blev det ju coop med Nettan å hennes mamma. Blev lite nudlar och sen tillbehör för att göra korvstroganoff, ska göra det imorrn tror ja ;P
Orkade inte ställa mig å fixa det nu.

Åhh jaa, dessutom så fick jag min parfym idag!!
Ni får typ markera loggan för att se vad det står. Eftersom jag har svart bakgrund.
Men ni förstår nog skulle ja tro=)
 
Den luktar bara sååå gott!!
En ung och sensuell doft med toner av:
 mandarin, mandelblomma, orkidé, kaprifol och vanilj.

Dom har så man kan betala med faktura om man inte har råd att betala i förskott eller nåt =)
Jag rekomenderar den. Jag köpte ju 30 ml för 199:-

Nee, nu blire att fixa iordning min lilla syltburk som ja ska spara pengar i till inredning, med mål på en soffa jag vill ha.!!

Ha det bra ni där ute!!

Prins Caspian av Narnia


Jaa, det va den vi såg då.
Den va väl helt okej tycker jag. Inte lika bra som den första dock.
Den hade väl sina komiska stunder också.. Hehe.
Men jaa, som sagt så gillar jag den första bättre.. Det va liksom så självklart vem som skulle vinna slaget liksom.. Å sen att Lucy skulle hitta Aslan.
Oj då.. nu kanske jag berättar för mycket för er som kanske vill se filmen.. FÖRLÅT!

Nettan är en grävling och jag är en mus.

En rolig kommentar va iaf när de står å diskuterar anfall osv.. då säger en ekorre:
- Vi kan samla nötter
Å så kommer (jag)musen å säger:
- Å kasta på Talmarinerna

Oj oj oj, det va riktigt bra det!! Å så hade den ju några fler höjdpunkter. Vi såg bland annat en som liknade Kenta. Hahahahaha!!! Å så ser vi han på donken efteråt.
Å han klaga på sitt bitmärke jag gav han. Men han får skylla sig själv. I just did my duty.. ;)

Nope nope, nu blire säängen!!

Blogg ändringar!!


Jaa gott folk, nu har jag lyckats fått en bra blogg design, som jag tycker är stilren och som man kanske inte tröttnar på direkt.
Vad vet jag.. ;P Fick lite hjälp att hitta å så av Nettan. =) Thanx hun!
Jag gillar ju grönt, d svåraste va väl att hitta en textfärg som matchade med bakgrundsbilden. Men det får duga som sagt. Blev nöjd. Får väl se om jag tragglar lite ikväll sen också kanske.. =)

Ska snart iväg på bio med Nettan å hennes kontaktperson. Vi ska se Narnia, Prins Caspian. Stackars Nettan som inte vill se den. Haha.
Jag däremot tycker om de filmerna. Eller ja, det har väl bara kommit en film sen innan. men jag gillar den.
D enda jag inte tycker om är att i första filmen så va de ju kvar i Narina ett bra tag å är vuxna, å sen när de trillar ur garderoben hemma så är de ju unga. Men nuu när de kommer tillbaka IGEN till Narnia, då är de unga IGEN!
Det tycker jag inte om. De borde ju va i det skick de va när de lämnade.. Jo men visst hallå, det ska ju kanske va de skådespelarna som va med i första filmen. Men jaa, neej, jag gillar det inte..

Återkommer om vad ja tyckte om filmen sen ikväll.. =)

Herrå!

Örebrooo å liite till...


 

Jaa, efter en del diskuterande i måndags  kväll via sms så bestämde vi oss för att ta en tur in till Örebro jag å Nettan.
Innan det så hade vi suttit å haft det riktigt kul på donken.. Men jävla glas, ska ju va rosa, inte mer å det lila/färglösa hållet juh!
Vart en del diskussioner där, mest om sex då. Hehe, men det va bra diskussioner tycker jag. Å så va det gott med mat!

Aja, vi åkte in igår mot Örebro, stannade dock på ICA innan för att inhandla färd dricka, sånt behövs ;)
Å för min del så blev jag barnslig å köpte Kinder ägg. Fick en tre roliga gubbar. Oj oj oj.. en drake som kan skjuta iväg sin egen vinge bland annat ;P 
Vi gick väl in på ParfymeriL som vanligt, eller ja, kikade väl in på Nice Presenter också..
Finns en toppen härlig och Nice soffa där. Så himla skön å bara softa ner sig i. Helt toppen bra! Vill ha! Verkligen..
På ParfymeriL så hittade man ju en del man ville ha, men jag köpte inget, luktade bara.. För jag har inte lust å lägga ut 345 kr på en parfym, tittade då på Ralph Lauren Hot och Wild.. Båda lutkar otrooligt gott. Vi kikade även runt lite på dom andra butikerna, Marieberg börjar bli stoort!

Härligt det!!

Vi käkade även mat, hade bestämt oss för en fika, men inget av ställena hade god fika, så vi gick till det där Wärdshuset eller vad man ska kalla det, å jag kunde ju som vanligt inte bestämma mig för vad ja ville ha. Å så säger Nettan att hon är sugen på en pizza från det stället vi åt sist.. Å så får det bli, vi delar på en pizza. Hehe.. Jag citerar Nettan: Vi är lika hopplösa som en hare utan ben.. ;)

Så vi sitter där å bara chillar.

Å så åkte vi till Europrice, där har dom billig kattsand, mina katter skiter ju som faaaan!!

Kan kanske bero på att dom äter som hästar också.. Hmm hmm..? Ligger nog nåt i det.




Här är dom små underbaringarna, mina små liv =) Skruttan är den grå/vita och Sigge är den tigerrandiga ;P
Så sööta =)

På hemvägen sen så börjar vi diskutera kostnader för lägenheten osv. Att det är jävligt dyrt att bo själv, dyrare än vad man tror. Mest beror det ju på alla små köp man gör under dagarna.
Å att man inte planerar vad man ska äta under veckorna. Det blir små utgifter om man åker/går till affären för att köpa det man ska äta för dagen, för oftast så trillar det ner mer i korgen än det man ska ha.
Så jaa, en vecko matsedel kom vi väl fram till, så man kan veckohandla det man behöver för veckans gång i matväg. Givetvis så kanske man får lägga till dricka under veckorna, för dom som är beroende av Pepsi, Cola osv.. Och bröd å såna produkter som kanske inte dirket håller sig hela veckan.
Men vad mycket billigare det skulle bli om man hade koll på vad man skulle äta osh handla under veckorna och håller sig till det.
Å till mig då som är en stor drickare på Pepsi, jag får lära mig dricka ur glad och inte direkt ur flaskan, för det blir ju ALLTID en del kvar i flaksan, den så kallade slatten.. Så dricker man ur glas så får man ju med allt. Och det blir billigare även det. För när jag flyttade så hällde jag upp alla slattar i några flskor för att underlätta att tömma ur dem sen. Å jag fick ihop 3 stycken 1,5 liters flaskor. Och nu då, som det ser ut nu i städskrubben där jag samlar alla flaskor, skulle säkert kunna få ihop 5-6 stycken 1,5 liters flaskor. Så mycket spill!! Så mycket pengar egetligen. Det är ju inte billigt med dricka.

Så vi hissar en veckomatsedel, ska försöka börja med det redan nästa vecka faktiskt. Sätta mig ner å planera en matsedel och skaffa hem det som behövs under ja, det får bli måndagen för ja jobbar söndag. Hehe, sent. Lite svårt å handla då faktiskt.. ;P Men det ska bli ändring på det här.

Vad tycker ni då??
Är ni för eller emot veckomatsedel för att kunna dra ner lite på kostnaderna??

Igår då, umgicks en stund med Emilie, käkade Max (en till matfälla!! En dyr sådan)
Å så tittade vi på Morden i Midsommer.
Tillslut fattade vi ju vem mördaren va å hur allt låg till.. Men som vanligt typ när det är slut.. Va dålig man är på såna där deckar serier.. men ändå är de rätt okej =)

Å innan jag avslutar detta inlägg så vill ja bara säga, jag beställde en av de där Ralph Lauren parfymerna jag luktade på. Raplh Hot, 30 ml, 199 kr på parfym.se



Blev ju mycket billigare, eftersom den kostade 345 kr för 30 ml på PafymeriL i Örebro.
Ville ju ha Wild lite mer men den fanns tyvärr inte än. Så jag får vänta lite till. Man kan aldrig ha för mycket parfym tycker jag. Bara man hinner använda alla liksom =)
Har Ralph Rocks sen tidigare, eller den är rätt ny för mig, köpt på Tradera ;)
Å sen förra gången vi va inne till Örebro så köpte jag en också. Naomi Campbell.


" Naomi Campbell Seductive Elixir är en förförande och sexig doft. Den avslöjar det fräcka och utmanande gömstället hos varje kvinna. Toppnoten öppnar med förförande röda frukter som övergår i en blommig mellannot. Basen är en mix av mysk och träslag."


 

Kostade 159 kr för 15 ml. Å då fick man även ett doftprov från kate Moss, luktar gott den också =)

Neee, nu har jag nog bloggat klart för stunden. Kanske återkommer lite senare. Ska försöka bli lite mer aktiv, men det är svårt eftersom jag jobbar som jag gör i Björneborg. Men men, ska göra ett försök. Lovar =) Räcker väl med å skriva om hur dagen varit ;)
Nu fick jag en trött Sigge med hicka i knät. Lilla gubben.

Puss Hej!!


 


Sry för dååååålig update...


Jaa, har ju inte varit så himla bra på att skriva här på senaste tiden tror jag. Hehe.
Men men, det har inte hänt så mycket heller.
Har fått hem min lilla katt Sigge, som i nuläget tycker om att tugga på det MESTA! Eller ja, han verkar ha smak för mobiltillbehör. Har tuggat sönder min laddare och nu ikväll mitt headset. Yeey typ.
Men annars går det bara fiint med lilla katten. Skruttan å Sigge trivs ihop nu. Leker å busar för fullt!

Å så jobbar jag ju i BBjörneborg just för tillfället. Sommarjobb=) trevligt må ja säga. Trivs verkligen. Inte alls som jag trodde det skulle va. Mycket bättre faktiskt :D Det enda tråkigta är väl att man får delade turer och att det är en bit att åka varje dag. Men men.. =) Pengar är alltid pengar.

Å så va jag å Nettan ute i fredags, det va toppen skojj faktiskt!! Blir alltid lyckat när vi går ut.
Vart ju lite seg start där på förfest typ.
Men det va sogt å kunna sitta ute på uteserveringen hela kvällen. Mingla runt lite o så..
Ni får läsa mer om kvällen i Nettans blogg =) Orkar inte skriva. Hehe.

Har också haft inbrott i bilen. Jävla kukfittor säger jag bara! Men men, nu har jag nytt ljud igen!! Dock ingen baslåda, men jag klarar mig ganska bra utan. Fint ljud ändå liksom =D
Nu har ja väl inte så mycket mer att säga, är ledig tills på tisdag. Sen kör jag 6 dagar på raken.

Ha d bra! Lev väl!