WICKAN!!!!


Jaa, allt började väl hemma.
Jag gick över till Emilie och gjorde mig i ordning, hon hjälpte mig å platta håret. Shiit va ja älskar när någon håller på med det.. bara genom att dra fingrarna genom det.. Å va man ryser.

Sen åkte vi till Nettan, där vi skulle förfesta =D Madde och Linda va där. Å Andreas och Nettan då förstås. Sen ramlade det på folk, vi drack och så, sen kom grannen från första våningen upp. Med medföljande sällskap. Det var treeevligt!!
Fast det tyckte inte Nettans katt Ozzy, han gick å la sig i en kartong. Stackare.
Det blev rätt mycket alkohol, jag bjöd på min passoa.
Han som bodde i lägenheten på första våningen hette Fredrik å va jätte trevlig, va inne och kikade där när jag Frida och Ida skulle ta ut pengar. Gryymt snyggt!!
Å sen följde jag med Nettan och tog ut pengar, under den tiden blev min drink stulen! Maaah! haha..=P Jaja, inte hela världen. Fantan tog slut, så vi blandade med sprite, toppen gott!!

Missade väl lite där om vad som hände mer hos Nettan, vi skrålade singstar som faan! Megadåliga eller vad. haha!! CP!!
Men det var kul, för det blev typ allsång i vardagsrummet. Mohahaha!! jag hamnade i köket och på balkonen några gånger. Mest i köket. Anurrigt blev det också.
Sen vart det dax å ta bussen in till Wickan.
Jag frågade snälllllllllt om jag fick ta med mig min cider, å han sa att han va snäll för den här gången. =D Aww!
Vi satt å skrålade massa låtar, typiskt nog kunde vi bara refröngerna på alla låtar. Vi som sjöng va: Malin, Ida, Jag, Frida, Madde, Linda, Jani (lite), Nettan, Andreas(Lite), å Emma!

När vi klivit av så kommer vi ganska lätt in på Wickan, jag fick mins tämpel på underarmen, ser lite sngygare ut då.
Vi kör en lakritsshot på en gång. Muuumma!! Sen blire lite chill out på dansgolvet.
Sen träffar vi på Stark, Brolin och Mikeal. Trevligt.
Frida, förstår inte varför du inte kan hålla dig ifrån honom?? Hmm..
No answers.

Vi dansade en hel del, eller ja, vi satt väldigt mycket vid baren också. Mycket trevligt! Dock så när vi satt och pratade vid ett bord så dyker det upp en snubbe, som heter Anders. Och det visade sig att han va intresserad av MIG. Moaaaah!
Men jag blev av med han när jag sa att jag hade sällskap redan. För det har jag väl kanske typ snart. Vem vet. Får väl se hure bliiir. =D Me liiike yoou!!

Asså, det hände så mycket under kvällen, Madde knuffade av mig från barstolen vi delade, sen satt ja å höll i henne så hon inte skulle ramla för hon lutade sig mot mig. Nettan bubblade med någon snubbe som tyckte ja va söt. Oj oj oj. Hur lyckas jag? Hmm.. haha!
Man måste avra med för att riktigt förstå hur kul det var, och för att veta vad som hände.
Ida och malin såg jag inte så mycket av sen. Men jag fick malins nummer. Snälllt! Dessutom vet ja ju vad de heter på lunar. Så jaa =D

Nee, nu har jag nog babblat klaaart här. Blev en liiten update i alla fall på vår roliga och kuliga kväll!!!
Ha d bra!

Imorrn äre en ny arbetsvecka som gäller!!

Puss HEJ!

McDonalds och Tony


Det var meningen att jag och Nettan skulle käka McDonalds och sen åka å kika på katt bebbarna. Då jag får höra att den gråa som jag ville ha var tingad. Så nej tack. Då kikar jag vidare.

Men McDonalds blev det i alla fall.. Mumisgt värre!!
Det var skit mycke folk där, hmm.. vart kom alla ifrån? Folksamling typ i alla fall.. Så jag går å tar ett bord och Nettan köper mat. Och medan jag sitter där å väntar, dyker det upp en kille och säger att jag ser ut att va en sån där som är mellan 19-20. Okej svarar jag.
Å så frågar han om jag känner någon linnea Jerner eller nåt typ.
Nee, svarar jag, har ingen aning om vem det är.
För han fick tydligen inte tag på henne, han bodde på hotellet här i KGA.
Så han frågar igen om jag verkligen inte känner henne, nej tyvärr säger jag. har ingen aning om vem det är.

Då går han iväg och maten kommer =D Muums!! Sitter och käkar mycket glada och nöjda! Och vi eller NETTAN kom på vart den där KODEN är på muggarna! Den är inte under fliken, den är under kanten på muggens översta kant som är typ rullad. Fick hennes kod med.. Wiie! Ska se om det funkar=D Mohaha!

Å när vi väl sitter där så har han tydligen stått och kollat åt vårat håll för Nettan hade sett honom. Å tillslut så kommer han fram igen och säger att han inte fått tag på henne och frågar igen om jag inte vet vem det. är. Och hon åker tydligen inlines. Nope, no idea om vem hon ä.
Så frågar han vad vi ska göra ikväll, öh, ja ska se på film med Nettan säger jag och pekar på henne. Öhh, jaaa säger Nettan , och med min pojkvän.
För han tänkte om vi ville festa eller nåt. Nope, vi ska se film!!
Oj oj oj, vi suger verkligen på att ljuga. Vi får bättra oss på det. Mohaha!
Å så frågar han om han kan ta mitt nummer, och ringa mig om han inte får tag på henne, visst säger jag och säger det. Å så ringer han en signal, så ja har hans nummer med. Och så säger han att han heter Tony. Och jag säger ju naturligtvis mitt namn då för att vara artig.
Så han skulle ringa mig ikväll.. om han inte fick tag på henne.. Maaaah!!
Glööm att jag kommer svara.. Uscha.. Pratar inte i mobilen med folk jag inte känner!!
 Uscha!!

Men ett gott skratt fick vi oss verkligen. hahahaaa!!